Πιέσεις του Υπουργείου καταγγέλουν οι γιατροί του νοσοκομείου Αγ.Δημήτριος Θεσσαλονίκης - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Πιέσεις του Υπουργείου καταγγέλουν οι γιατροί του νοσοκομείου Αγ.Δημήτριος Θεσσαλονίκης

ώστε "να μη δοθεί έκταση στο θέμα" με την έλλειψη οξυγόνου της μονάδας εντατικής θεραπείας!

Οι γιατροί της ΜΕΘ του Αγ.Δημητρίου διαπίστωσαν την έλλειψη οξυγόνου σημαίνοντας συναγερμό καθώς το νοσοκομείο λειτουργούσε μόνο με τα εφεδρικά συστήματα προχθές αργά το βράδυ.Αιτία η μη έγκαιρη προμήθεια λόγω των χρεών ύψους 100.000 ευρώ προς τον προμηθευτή.
Ο διοικητής του νοσοκομείου κ.Τσούγκας ξεκίνησε..μεταμεσονύχτιο έρανο ψάχνοντας κυριολεκτικά από νοσοκπμείο σε νοσοκομείο καταφέρνοντας τελικά να δανειστεί 2 φιάλες οξυγόνου από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ..
Οι νοσηλευόμενοι δεν διέτρεξαν άμεσο κίνδυνο αλλά γιατροί καταγγέλουν πως 8-9 προγραμματισμένα χειρουργεία αναβλήθηκαν!
Ο προμηθευτής εφοδίασε τελικώς χθες το νοσοκομείο με οξυγόνο αφού όμως πρώτα διευθετήθηκε μέρος των χρεών (40.000€).
Από το πρωί που διέρρευσε το θέμα στα δημοσιογραφικά γραφεία της Θεσσαλονίκης γίνεται από το Υπουργείο Υγείας προσπάθεια να..φιμωθούν οι γιατροί,προσπάθεια πάντως που δεν έχει στεφθεί από επιτυχία.
Η αλήθεια είναι πως η κατάσταση στην δημόσια υγεία της χώρας είναι ίσως στο χειρότερο σημείο που έχει ποτέ φθάσει και ο..μακροβιότερος υπουργός υγείας μεταπολιτευτικά,ο κ.Αβραμόπουλος, καλό θα ήταν να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες του..

Bookmark and Share