Το βραβείο του "κατώτατου εγκεφάλου" πρέπει να απονεμηθεί στο "ανώτατο στελέχος" του υπουργείου Οικονομικών - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Το βραβείο του "κατώτατου εγκεφάλου" πρέπει να απονεμηθεί στο "ανώτατο στελέχος" του υπουργείου Οικονομικών

που θέτει προς διαβούλευση το παρακάτω ερώτημα..

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΠΕ και αναμεταδίδουν σχεδόν όλα τα παραδοσιακά και ηλεκτρονικά ΜΜΕ της χώρας αυτή την ώρα,ανώτατα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών ανέφεραν πως εκτός των άλλων στη διαβούλευση για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο θα παρθεί και η απόφαση για το... εάν οι φορολογούμενοι θα υποβάλουν τις αποδείξεις που θα κληθούν να συλλέξουν φέτος απευθείας στην Εφορία ή "εάν θα συμπληρώσουν ειδικό έντυπο στο οποίο θα αναγράφουν το ΑΦΜ του εμπόρου, τον αριθμό της απόδειξης την ημερομηνία έκδοσης και το ποσό που κατέβαλαν προκειμένου στη συνέχεια οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών να προχωρούν στις διασταυρώσεις"!!!
Δηλαδή και θα αναγκαστούμε να συλλέξουμε εκατοντάδες ίσως και χιλιάδες αποδείξεις αλλά ο συγκεκριμένος...εγκέφαλος του υπουργείου διερωτάται μήπως μετά θα πρέπει να γράψουμε σε ειδικό έντυπο αναλυτικά ένα προς ένα όλα τα στοιχεία της κάθε απόδειξης!!(Προφανώς για να διευκολυνθεί η δουλειά του κάθε ελεγκτή εφοριακού στο τέλος της επόμενης χρονιάς)
Η βλακεία και η φαιδρότητα έχει και τα όριά της..μη τα ξεπερνάτε.

8 σχόλια:

  1. ΕΝΩ ΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ. ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΜΥΑΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΠΡΟΚΟΨΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΜΕ.
    ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΤΙ - ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ. ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΑΠ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.
    Α! ΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΕΙΠΑΜΕ; ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΜΕΡΟΛΗΨΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ξεκόλλα 6:46

    Για την Ν.Δ. δηλαδή δεν έχουνε πει - λένε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η λίστα των αποδείξεων θα πρέπει να δίδεται και ψηφιακά σε φορμάτ .xls σε ψηφιακό δίσκο τύπου CD, το οποίο θα εκτελεί αυτόματα το άνοιγμά του, θα αντιγράφει την λίστα, και θα την κάνει επικόλληση στο ενιαίο αρχείο του αντίστοιχου εφοριακού.
    Τέλος, θα τρέχει (αυτόματα πάντα) ερώτημα - φίλτρο που θα διασταυρώνει τις λίστες!

    Τόσο απλό!
    Προς τι η ειρωνία σας λοιπόν;
    :-))))
    ΔΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΖ, θα σε φέρω να το εξηγήσεις στον 72άχρονο πατέρα μου!!! Και μετά θα σε βάλω να τα περάσεις για την 40άχρονη φίλη μου που δεν έχει δει ποτέ της κομπιούτερ στην ζωή της.

    ΤΟΣΟ ΑΠΛΗ Η βλακεία των ΠΑΣΟΚων...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. είμαι έμπορος και στηρίζω το μέτρο της συλλογής αποδείξεων.
    τουλάχιστον για αυτή τη χρονιά ας μπούμε όλοι στη διαδικασία της καταγραφής των, ακόμη και των γερόντων γονιών μας γιατί είναι ένας τρόπος άμεσης περιστολής της φοροδιαφυγής.
    με την διασταύρωση θα φανεί και ο αριθμός "μαϊμούδων" ταμειακών μηχανών.
    ίσως μπορέσουν έτσι και επιβιώσουν οι συνεπείς επαγγελματίες στον αθέμιτο ανταγωνισμό της λαμογιοχώρας που ζούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝ ΕΠΙ ΝΔ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!! ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ Η ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ!!! ΤΟ ΟΤΙ ΔΗΛ. ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΚΕ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ)ΥΦΑΡΠΑΓΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ) ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΙΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΣΕ ΟΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ & ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟΣΚΕΦΤΟ ΠΑΣΟΚΟ. ΜΑΘΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΝΟΜΙΜΟΙ & ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΟΛΓΟΘΑ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ & ΤΗΣ ΦΟΡΟΚΛΟΠΗΣ ΠΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΝΕΟΚΟΠΟΙ ΜΑΓΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΠΑΡΕΑΣ!!! ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ακούω με έκπληξη απόψεις που λόγω πολιτικής αντιπάθειας κινούνται στην λογική της αντίδρασης σε μέτρα που αποδεδειγμένα θα αναπτύξουν φορολογική εξυγίανση.
    και εγώ ενθουσιάστηκα το 2004 με τις εξαγγελίες του Καραμανλή περί επανίδρυσης αλλά εξελίχθηκε σε ανέκδοτο του Μπαϊρακτάρη...

    ελπίζω να μην μας απογοητεύσουν και οι σημερινοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share