Μεγάλη συμμετοχή στην πορεία ενάντια στο νομοσχέδιο για την απόδοση Ελληνικής ιθαγένειας σε μετανάστες. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Μεγάλη συμμετοχή στην πορεία ενάντια στο νομοσχέδιο για την απόδοση Ελληνικής ιθαγένειας σε μετανάστες.

Τόσο το χθεσινό συλλαλητήριο στην πλατεία Κoλοκοτρώνη στην Αθήνα, όσο και αυτό της περασμένης εβδομάδας στη μνήμη των πεσόντων στα Ίμια δεν προβλήθηκαν απ΄τα παραδοσιακά ΜΜΕ ανάλογα με το πλήθος των ανθρώπων που συμμετείχε.
Βέβαια αν αντί για την Ελληνική σημαία στα χέρια των διαδηλωτών υπήρχε η γνωστή μαυροκόκκινη των "αντιεξουσιαστών" και μερικές κατεστραμμένες βιτρίνες θα ήταν πρώτο θέμα.
Δυστυχώς ο θολοκουλτουριάρικος συρφετός των καθεστωτικών «διανοούμενων» που έχει επιβάλει τη "λογική" του στα περισσότερα παραδοσιακά ΜΜΕ αντιλαμβάνεται την ύπαρξη της Ελληνικής σημαίας στα χέρια διαδηλωτών ως ένδειξη "φασισμού και εθνικισμού"! Ε,λοιπόν τα νέα για σας δεν είναι και τόσο ευχάριστα.Φαίνεται πως ο απλός λαός δεν είναι πλέον τα...ζόμπι που αναθρέψατε για δεκαετίες.Ξυπνά,ψάχνει,ενημερώνεται και το διαδίκτυο αποτελεί πλέον το καλύτερο όπλο άμυνας ενάντια στην αποβλάκωση.
Η δράση των γκεμπελίσκων της παραδοσιακής ενημέρωσης φέρνει αντίδραση.Μέρος -και- αυτής της αντίδρασης είναι και οι δύο διαδηλώσεις των τελευταίων ημερών..
Ι.Κάπαρης,
Greece Salonika.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share