Οι "μπίζνες" με τα Σκόπια συνεχίζονται.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Οι "μπίζνες" με τα Σκόπια συνεχίζονται..

Μπορεί οι συνομιλίες για την ονομασία της ΠΓΔΜ να μην παρουσιάζουν συγκεκριμένη πρόοδο, ωστόσο οι οικονομικές σχέσεις με την Ελλάδα συνεχίζονται απρόσκοπτα παρά την οικονομική κρίση.

Μάλιστα, σύμφωνα με στοιχεία που δίνουν οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων στη γειτονική χώρα, το 80% των...εισαγωγών στα Σκόπια γίνεται μέσω του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, το οποίο παραμένει φθηνότερο από τα λιμάνια του Μπαρ (Μαυροβούνιο) και του Δυρραχίου (Αλβανία).
Παράλληλα, όπως λένε, η Ελλάδα προσφέρει καλύτερες οδικές και σιδηροδρομικές συνθήκες σύνδεσης με την ΠΓΔΜ.

2 σχόλια:

  1. Ναι..μην τους χάσουμε από πελάτες..στο μεταξύ, όποιος έλληνας πατήσει το πόδι του στα σκόπια τον "περιποιούνται" κατάλληλα..στο διαδίκτυο μας ξεφτιλίζουν..θα μας πάρουν το όνομα, την ιστορία, στο τέλος θα μας αφήσουν με τα εσώρουχα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν κατάλαβα τι εννοεί η ΑΧΕΛΩΙΔΑ με την έκφραση τον "περιποιούνται".
    Έχω πάει αρκετές φορές για δουλειές (είμαι υπάλληλος, όχι επιχειρηματίας) και δεν έχω αντιμετωπίσει κακή συμπεριφορά από τους ανθρώπους με τους οποίους έχω συνεργαστεί. Έχουν απλά μια άλλη άποψη για ένα θέμα. Αν αυτό το θέμα είναι για μας ταμπού γιατί απαγορεύεται να είναι και γι' αυτούς. Η μεγάλη μάζα στην γειτονική χώρα δεν έχει εχθρικές διαθέσεις για την Ελλάδα και κακώς κάποιοι "δικοί" μας (για το συμφέρον τους) προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share