Παραιτήθηκε ο διοικητής του ΟΑΕΕ - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Παραιτήθηκε ο διοικητής του ΟΑΕΕ

-πριν λίγο-

Ο διοικητής του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών υπέβαλε την παραίτησή του καθώς διαπίστωσε έλλειψη ηθικής υποστήριξης στο πρόσωπό του και της αναγκαίας οικονομικής ενίσχυσης.
Ο..
διοικητής του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών, κ. Κωνσταντίνος Γ. Παπαθανασίου, απέστειλε σήμερα στον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Ανδρέα Λοβέρδο, επιστολή παραίτησής του από το αξίωμα.
Όπως ανακοινώθηκε, βασικός λόγος της παραίτησης, είναι ότι εξέλειπαν οι δύο βασικές προϋποθέσεις, προκειμένου να ασκείται απρόσκοπτα και εποικοδομητικά το έργο κάθε διοίκησης.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε έλλειψη ηθικής υποστήριξης στο πρόσωπο του διοικητή και της αναγκαίας οικονομικής ενίσχυσης του Οργανισμού.

Τέλος, ο κ. Παπαθανασίου ευχαρίστησε τον κ. Λοβέρδο και τους συνεργάτες του για την μέχρι τώρα συνεργασία.

1 σχόλιο:

  1. Μας τα εφαγαν τα λεφτα και απο κει :( Ηθικη υποστηριξη και τριχες. Kανουν μια γερη μπαζα και την κανουν με ελαφρα πηδηματακια. Ολο αυξησεις και υπερβολικα προστιμα εστω και για μια μερα καθυστερηση. Αφου παντα θα τα τρωτε τα λεφτα τι σκατα ζητατε αναπροσαρμογη? Ολοι οι τζογαδοροι στο απυροβλητο. Εσεις μας επιβαλατε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ σταση πληρωμων των εισφορων. Ουτε μια ρυθμιστικη αρχη για τον ανταγωνισμο δε λειτουργει. Με αυτα τα μυαλα αν γινουν τα παιδια σας υπαλληλοι σε super market καλα θα 'ναι γιατι ουτε στην υπαιθρο που θα εχετε ξεπουλησει στους ξενους, δεν θα μπορουν να πανε. Ελευθερη αγορα ειναι να πουλανε φαρμακα, τσιγαρα και ετοιμα φαγητα τα super market μαζι με ολα τα αλλα? Αντε να κανετε καμια δουλεια ρε κοπροι και διαχειριστες του κολου. Αλλα τι δουλεια θα βρειτε εκτος απο αστυνομικοι που θα βαρανε τους απεργους ή στα κρεβατια πλουσιων οι γυναικες δεν ξερω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share