Πάγκαλος: "Δεν έχω κάνει ούτε ένα ρουσφέτι".. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Πάγκαλος: "Δεν έχω κάνει ούτε ένα ρουσφέτι"..



"Δεν είπα όλοι μαζί τα φάγαμε. Είπα όλοι μαζί τα φάγαμε διορίζοντας στο δημόσιο άχρηστους υπαλλήλους για πολιτικούς και πελατειακούς λόγους", διευκρίνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, κ. Θ. Πάγκαλος σε συνέντευξή του, τονίζοντας ότι ο ίδιος δεν έχει κάνει " ούτε ένα ρουσφέτι".


Ο κ. Πάγκαλος αναφερόμενος στο ενδεχόμενο εξόδου από τη..ζώνη του ευρώ και εφαρμογής μιας πολιτικής διαφορετικής απ' αυτή που ακολουθεί η σημερινή κυβέρνηση, επεσήμανε ότι "η άλλη λύση είναι αυτό που λένε οι ανόητοι, ότι λέμε δηλαδή στην παγκόσμια οικονομία και στον εαυτό μας -επειδή το 60% των δανείων είναι ομόλογα που τα έχουν τα ασφαλιστικά ταμεία- ότι δεν πληρώνουμε".

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, οι συνέπειες αυτής της πολιτικής θα είναι:
1. Η καταστροφή όλων των ασφαλιστικών ταμείων, μηδέ του ΙΚΑ εξαιρουμένου
2. "Την άλλη μέρα το πρωί" δεν υπάρχουν συντάξεις, σταματάει το κράτος να καταβάλλει μισθούς
3. Οι... οφειλέτες (σσ προφανώς ο κ. Πάγκαλος εννοούσε οι πιστωτές) μας κάνουν επίσχεση σε όλες τις ελληνικές εξαγωγές στον κόσμο, περιλαμβανομένων ελληνικών αεροπλάνων, πλοίων.
"Ας κάνουν στο μυαλό τους αυτούς τους λογαριασμούς όσοι λένε να πάμε στη δραχμή", προειδοποίησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. "Μέσα στο 2012 πρέπει το ελληνικό κράτος να εισπράξει περισσότερα απ' αυτά που δαπάνησε, για πρώτη φορά στην ιστορία του", τόνισε.
"Το πλήρωσα το χαράτσι για τα ακίνητα, αλλά είμαι στην ανάγκη να εκποιήσω κάποιο ακίνητο και αν έχετε κάποιον υπ' όψιν σας...", είπε ο κ. Πάγκαλος.
"Δεν θέλω να πω ότι το ΠΑΣΟΚ έχει κλείσει τον κύκλο του, αλλά δεν δέχομαι τη θεολογία των κομματικών σφραγίδων", είπε ο κ. Πάγκαλος, υπογραμμίζοντας πως "τα κόμματα δεν είναι αιώνια, αλλά εκφράζουν εποχές και συσχετισμούς".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share