ΣΕΚΑΠ: Αποσύρουν την προσφορά οι Ινδοί επενδυτές - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΣΕΚΑΠ: Αποσύρουν την προσφορά οι Ινδοί επενδυτές

2 "ναυάγια" σε μια μέρα:
Μετά το ναυάγιο στο deal Εurobank-Alpha άλλος ένας επιχειρηματικός γάμος τελείωσε σήμερα πριν καλά καλά ξεκινήσει.


Αποσύρει την προσφορά για την αγορά του 50,36% των μετοχών της ΣΕΚΑΠ Α.Ε. η ινδική εταιρία Bommidala Enteprprises Ltd, όπως ανακοινώθηκε από την ATEbank.
Η εταιρεία αποφάσισε να...
αποσύρει την προσφορά λόγω αδυναμίας λήψης απόφασης για πραγματοποίηση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου κατά 30 εκατ. ευρώ στη Γενική Συνέλευση των Μετόχων που έλαβε χώρα στις 6.3.2012 και η οποία αποτελούσε ουσιώδη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της συναλλαγής.
Η ανωτέρω Γενική Συνέλευση αναβλήθηκε υποχρεωτικά εκ του νόμου με αίτημα του δεύτερου μεγαλύτερου μετόχου.
Η ανακοίνωση
«Σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεων της, η ATEbank ανακοινώνει ότι με την από 13.3.2012 επιστολή της προς τον Σύμβουλο Πώλησης, η Bommidala Enteprprises Ltd, υποψήφιος επενδυτής για την αγορά του 50,36% των μετοχών της ΣΕΚΑΠ Α.Ε., γνωστοποίησε ότι αποσύρει την προσφορά της λόγω αδυναμίας λήψης απόφασης για πραγματοποίηση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου κατά ? 30 εκ. στην Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΣΕΚΑΠ Α.Ε. που έλαβε χώρα στις 6.3.2012 και η οποία αποτελούσε ουσιώδη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Η ως άνω Γενική Συνέλευση αναβλήθηκε υποχρεωτικά εκ του νόμου με αίτημα του δεύτερου μεγαλύτερου μετόχου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share