Από την Ομόνοια στην Θήβα λόγω... σκούπας της ΕΛΑΣ - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Από την Ομόνοια στην Θήβα λόγω... σκούπας της ΕΛΑΣ


Οι επιχειρήσεις «σκούπα» το μόνο που έχουν καταφέρει με τον τρόπο που έχουν μέχρι στιγμής γίνει, είναι να τρομάξουν τους χιλιάδες λαθρομετανάστες της Ομόνοιας που βρίσκουν καταφύγιο κατά εκατοντάδες σε εγκαταλελειμμένα κτήρια στην κοντινή πόλη των Θηβών.


Έτσι, το πρόβλημα της πρωτεύουσας μεταφέρεται σε μία πολύ 24.000 κατοίκων, που μετά το πρώτο μεγάλο κύμα των 4.000 λαθρομεταναστών που δέχτηκε τα προηγούμενα δύο χρόνια σε αντίστοιχες καταστάσεις, τώρα δέχτηκε μία εκ νέου «εισβολή» άλλων...  2.000 λαθρομεταναστών, εγκυμονώντας εξαιρετικά μεγάλους κινδύνους τόσο για την εγκληματικότητα στην περιοχή όσο και για την υγεία των κατοίκων.

Μάλιστα, τα κυκλώματα διακίνησης είναι ενήμερα πλέον για την κατάσταση που επικρατεί στην Αθήνα και στέλνουν απευθείας με τα τρένα τους λαθρομετανάστες στην Θήβα.

Η διαφορά είναι ότι, εάν η Πρωτεύουσα δεν έχει υποδομή στον τομέα της Ασφάλειας και της Υγείας για να αντεπεξέλθει σε μία τέτοια μαζική εισροή λαθρομεταναστών, φανταστείτε τι θα συμβεί σε μία μικρή επαρχιακή πόλη με 10 αστυνομικούς και ένα νοσοκομείο αφημένο στην τύχη του, από τότε που παραδόθηκε με τυμπανοκρουσίες από την κυβέρνηση Σημίτη...
Bookmark and Share