"Türkler Batı Trakya'yi fetihe çıktılar"! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

"Türkler Batı Trakya'yi fetihe çıktılar"!

ή  στα Ελληνικά ...«οι Τούρκοι άρχισαν να κατακτούν τη Δυτική Θράκη»!


Με αυτό το προκλητικό μήνυμα στην επικεφαλλίδα τους,κυκλοφορούν στη Θράκη τα προεκλογικά φυλλάδια και αφίσες δύο υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ!



 Αν και στο προεκλογικό παιχνίδι που παίζουν οι μειονοτικοί βουλευτές της Θράκης -υπό την καθοδήγηση του Προξενείου στην Κομοτηνή φυσικά- έχουμε συνηθίσει ως τώρα να βλέπουμε προκλητικές αφίσσες,φυλλάδια,δηλώσεις υποψηφίων κλπ εντούτοις παρόμοια πρόκληση δεν είχαμε ξαναντιμετωπίσει..
Οι δύο νέοι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζουν πολύ πιο «προχωρημένες» απόψεις απ΄τους προκατόχους τους
Στην παραπάνω εικόνα βλέπετε μία προεκλογική αφίσα.
Και επειδή... παρά την πλύση εγκεφάλου στην οποία υποβαλλόμαστε κάθε μέρα με τον βομβαρδισμό άθλιων τουρκικών σήριαλ στην ελληνική τηλεόραση ..τουρκικά προφανώς ακόμη δεν μάθατε, να σας μεταφράσουμε την επικεφαλίδα της : «Οι Τούρκοι άρχισαν να κατακτούν τη Δυτική Θράκη»!!

Πέρα από το προκλητικό του μηνύματος, αξίζει να αναφερθούμε στα χρώματα που επιλέχθηκαν και δεν είναι τυχαία.
Το Turkler, αναφορά στο τουρκικό έθνος, είναι γραμμένο με κόκκινο χρώμα, «εθνικό χρώμα» της γείτονος.
Η υπόλοιπη φράση είναι γραμμένη με πράσινα και μαύρα γράμματα, δηλαδή με τα χρώματα που έχει και η λεγόμενη σημαία του υποτιθέμενου «ανεξάρτητου κράτους της Δυτικής Θράκης».

Τα ελληνικά κόμματα πρέπει επιτέλους να παρέμβουν, εγκαλώντας στην τάξη τους υποψηφίους τους που φαίνεται ότι δεν γνωρίζουν ότι βρίσκονται στο ελληνικό κράτος και συντάσσονται με τον ιμπεριαλιστικό επεκτατισμό της Άγκυρας.
Bookmark and Share