Άρχισαν πάλι οι διαρροές με τα δήθεν "emails της Τρόικας" - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Άρχισαν πάλι οι διαρροές με τα δήθεν "emails της Τρόικας"

 


Άλλη μια φορά σε επανάληψη βλέπουμε τις τελευταίες ώρες το γνωστό πλέον παιχνιδάκι με τις διαρροές προς τα παπαγαλάκια για ύπαρξη δήθεν "mail της Τρόικας".




Το παιχνίδι -το οποίο έχουμε ξαναεπισημάνει στο Greece Salonika- πάει κάπως έτσι:
Όταν πρόκειται να ληφθούν πολύ σκληρά μέτρα, διαρρέουν την τελευταία στιγμή πως τάχα υπάρχει ένα mail της Τρόικα ή κάποιες απαιτήσεις που υποτίθεται μεταφέρονται μέσω τρίτων και απαιτούν  πολύ χειρότερα μέτρα απ΄αυτά που γνωρίζαμε μέχρι εκείνη τη στιγμή.Αυτοί όμως-ως πολιτικοί ...πατριώτες και δεινοί διαπραγματευτές- τα διαπραγματεύονται σκληρά και στο τέλος καταφέρνουν να περάσουν μόνο ...όλα αυτά που ούτως ή άλλως είχαν εξ αρχής υπολογίσει!
Έτσι έχουν εμάς -τα "ζώα"... , όπως πιθανόν να μας αποκαλούν- να χαιρόμαστε που δεν μας επεβλήθη το δήθεν 13ωρο και το δήθεν 6ήμερο που απαίτησε η Τρόικα ενώ στην ουσία αυτό που ήθελαν να κάνουν το έχουν ήδη κάνει αλλά με λιγότερες αντιδράσεις.Δεν σας φαίνεται περίεργο να γνωρίζουν οι δημοσιογράφοι τα emails που φτάνουν σε ένα λογαριασμό του υπουργείου Εργασίας χωρίς κανείς απ΄το υπουργείο να ανακοινώσει κάτι επισήμως;.

Θυμηθείτε τον ανεκδιήγητο κ.Κουτρουμάνη και το δήθεν "αγώνα"που έδωσε για να μην καταργηθούν τα δώρα (13ος και 14ος μισθός) στον ιδιωτικό Τομέα.Όλα αυτά καθώς και τότε υποτίθεται είχε έρθει mail στο υπουργείου -λίγο πριν την ψήφιση του Μνημονίου 2- με μια λίστα επιπλέον μέτρων που απαιτούσε η Τρόικα.Στη συνέχεια βέβαια οι Τροικανοί διευκρίνησαν πως το θέμα δεν είχε τεθεί ποτέ επισήμως αλλά πλέον λίγη σημασία έχει..


Οι κυβερνήσεις αλλάζουν ,το πολιτικό παιχνίδι και η εξαπάτηση του λαού παραμένουν

Μην πιστεύετε ότι ακούτε/greece salonika.
Bookmark and Share