Άλλα τρία ρωσικά πολεμικά πλοία πέρασαν τα στενά του Βοσπόρου με κατεύθυνση Συρία.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Άλλα τρία ρωσικά πολεμικά πλοία πέρασαν τα στενά του Βοσπόρου με κατεύθυνση Συρία..



Δείχνει τα δόντια της η Μόσχα αναπτύσσοντας μεγάλο αριθμό ναυτικών δυνάμεων με ισχυρή δύναμη πυρός στην ανατολική Μεσόγειο.



Τρία ρωσικά πολεμικά πλοία πέρασαν σήμερα τα στενά του Βοσπόρου για να μεταβούν, σύμφωνα με ρωσική στρατιωτική πηγή, στην ανατολική Μεσόγειο, κοντά στην Συρία, την ώρα που υπάρχει το ενδεχόμενο μιας...δυτικής στρατιωτικής επέμβασης κατά του καθεστώτος της Δαμασκού.

Προερχόμενο από την Μαύρη Θάλασσα, το πλοίο ηλεκτρονικού πολέμου SSV-201 "Priazovie" πέρασε τα στενά συνοδευόμενο από τα μεγάλα αποβατικά σκάφη "Minsk" και "Novotcherkassk", σύμφωνα με φωτοειδησεογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου.

Το "Priazovie" είχε αναχωρήσει την Κυριακή από το λιμάνι της Σεβαστούπολης "για μια αποστολή στην ανατολική Μεσόγειο", σύμφωνα με ρωσική στρατιωτική πηγή που επικαλείται το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ίντερφαξ.

Το πρακτορείο αυτό ανέφερε επίσης την προβλεπόμενη άφιξη στις 5 ή 6 Σεπτεμβρίου των άλλων δύο πλοίων στην ανατολική Μεσόγειο.
Bookmark and Share