ΝΑΙ. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

ΝΑΙ.

  • Το Greece Salonika ήταν το πρώτο ενημερωτικό ιστολόγιο που ξεκίνησε τη λειτουργία του στη Β.Ελλάδα -και ένα από τα πρώτα της χώρας- πριν από 8 ακριβώς χρόνια.
  • Οι λόγοι για τους οποίους δημιουργήθηκε αλλά και το ποιοί είμαστε έχουν αναρτηθεί από την πρώτη μέρα μαζί με τους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Επειδή δεχθήκαμε κάποιες απειλές και κατηγορίες μέσω email να ξεκαθαρίσουμε τα εξής:
-"Παπαγαλάκια" δεν υπήρξαμε ποτέ.
-Δεν έχουμε σχέσεις με κόμματα.
-Δεν συναλλασόμαστε με την εξουσία αν και πολύ συχνά βρισκόμαστε σε απόσταση αναπνοής από αυτή ..χωρίς όμως εκείνη να το γνωρίζει.Κι αυτό είναι η δύναμή μας.
-Δεν δεχόμαστε χρήματα από κανέναν, πέρα από μερικά πενιχρά έσοδα από τις διαφημίσεις της google που επαρκούν απλώς για τη συνέχιση λειτουργίας του ιστολογίου.

Οι εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες που μας έχουν εμπιστευθεί όλα αυτά τα χρόνια και μας έχουν τιμήσει με περισσότερες από 15,2 εκατομμύρια -πραγματικές- επισκέψεις γνωρίζουν πως ό,τι διαβάζουν εδώ είναι -όσο το δυνατόν- πιο τεκμηριωμένο και προέρχεται από πηγές που είναι αποδεδειγμένα αξιόπιστες.
Δεν είναι τυχαίο πως πρώτα εδώ, στο Greece Salonika, αποκαλύφθηκε το σχέδιο για δημοψήφισμα, μήνες πριν οι σχετικές πληροφορίες κατακλύσουν τον Τύπο..

Είναι αλήθεια πως το τελευταίο διάστημα αποφασίσαμε να ταχθούμε μέσω των αναρτήσεών μας, ανεπιφύλακτα υπέρ του "ΝΑΙ" στο επερχόμενο δημοψήφισμα όπως κάθε νοήμων πολίτης της χώρας.Δεν είναι "ναι" στα μέτρα.Μη σας εξαπατά κανείς.Αν ίσχυε κάτι τέτοιο το "ΟΧΙ" θα λάμβανε άνετα το 100% των ψήφων όλων των Ελλήνων.

Είναι "ναι" στη μοναδική ελπίδα που έχουμε για ένα καλύτερο -απώτερο δυστυχώς- μέλλον.Δεν θα υποστηρίξουμε πως είναι βεβαιότητα αυτό. Είναι όμως ελπίδα ...και αυτή την ώρα πιστέψτε μας, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο.

Απ΄τις δεκάδες εκλογικές αναμετρήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί όλα αυτά τα χρόνια είναι η δεύτερη φορά που αισθανόμαστε το χρέος να μιλήσουμε και να πάρουμε θέση ξεκάθαρα, καθώς το διακύβευμα είναι το μέλλον της πατρίδας και των παιδιών μας και ο κίνδυνος είναι πραγματικός.Πρα-γμα-τι-κός.

Δεν θέλουμε να επηρεάσουμε κανέναν αλλά μόνο να ενημερώσουμε έστω ακόμα κι αν κάποιοι φίλοι θεωρήσουν πως μεροληπτούμε.

Η αγωνία μας είναι για το μέλλον της χώρας και μόνον αυτό.
Δεν είναι για τη ΝΔ,το ΣΥΡΙΖΑ,το ΠΑΣΟΚ και τ'άλλα παιδιά.Ειλικρινά δεν μας ενδιαφέρουν.

Η όποια καλόπιστη κριτική είναι ευπρόσδεκτη.Άλλωστε συνομιλούμε καθημερινά με δεκάδες φίλους αναγνώστες μέσω email.Δυστυχώς όμως εάν επαναληθφεί το φαινόμενο των τελευταίων ημερών και οι απειλές συνεχιστούν θα απευθυνθούμε στις αρμόδιες αρχές ή θα αναγκαστούμε να δημοσιοποιήσουμε τα στοιχεία αυτών που απειλούν.Ναι -έκλπηξη- σας γνωρίζουμε!Δεν υπάρχει ανωνυμία στο διαδίκτυο.Κάποιος έπρεπε να σας το έχει πει...


Ζητούμε συγγνώμη για την κατάχρηση του χώρου αλλά μερικά πράγματα έπρεπε να ειπωθούν δημόσια.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και συνεχίζουμε.
Ομάδα Διαχείρησης
Greece Salonika

Type Your Post Summary HereThe Remainder of Your Post Goes Here
Bookmark and Share