Αποφυλακίζεται η 19χρονη φοιτήτρια.Στα χέρια της Αστυνομίας πολύτιμα στοιχεία. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2007

Αποφυλακίζεται η 19χρονη φοιτήτρια.Στα χέρια της Αστυνομίας πολύτιμα στοιχεία.

Αποφυλακίζεται από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού η 19χρονη Χ. Τ., η οποία είχε συλληφθεί από αστυνομικούς της Ασφάλειας μέσα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης,κατά τη διάρκεια επεισοδίων.
Η 19χρονη φοιτήτρια είχε συλληφθεί τα ξημερώματα της Κυριακής 9 Σεπτεμβρίου από αστυνομικούς, οι οποίοι μπήκαν-μετά από 10 χρόνια-στο ΑΠΘ και κατεδίωξαν τους κουκουλοφόρους που πετούσαν βόμβες μολότοφ και εκτόξευαν φωτοβολίδες. Μάλιστα, φέρεται ότι η 19χρονη τραυμάτισε στο κεφάλι με πτυσσόμενο κλομπ αξιωματικό της υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ο οποίος διακομίστηκε στο 424 Σ. Ν. Θεσσαλονίκης.Κατά τη διάρκεια των συμπλοκών είχαν ακινητοποιηθεί άλλα δύο άτομα, τα οποία όμως κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκε ακόμη ένας αστυνομικός στο γόνατο.
Η 19χρονη θα κληθεί να καταβάλει εγγύηση ύψους 3.000 ευρώ, ενώ της έχει επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου διαμένει.
Η φοιτήτρια εμφανίστηκε ενώπιον του Γ' τακτικού ανακριτή Θεσσαλονίκης και υποστήριξε πως η παρουσία της στα επεισόδια ήταν τυχαία και πως βρέθηκε στο σημείο όταν, περνώντας μέσα από το ΑΠΘ, συνάντησε κάποιους γνωστούς, που της είπαν να μείνει μαζί τους. Σε ερώτηση, τόσο του τακτικού ανακριτή όσο και της εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης, για ποιο λόγο είχε στην κατοχή της το κλομπ, ισχυρίστηκε πως το κουβαλάει πάντα μαζί της για την προσωπική της ασφάλεια και πως δεν το χρησιμοποίησε το επίμαχο βράδυ..
Η 19χρονη πάντως (σύμφωνα πληροφορίες του Greece-Salonika) συνεργάστηκε από την πρώτη στιγμή με την Αστυνομία αποκαλύπτοντας πολλά συγκεκριμένα στοιχεία και ονόματα για τη δράση "αναρχικών"και "αντιεξουσιαστών"της πόλης εξασφαλίζοντας έτσι επιεικέστερη αντιμετώπιση απ΄την Ελληνική Δικαιοσύνη..Μάλιστα ανώτατος αξιωματικός της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσ/νικης είχε δηλώσει εκείνες τις μέρες σε ιδιωτική συζήτηση πως "αν προσέξουμε λίγο τώρα(σ.σ. μετά τις πληροφορίες της 19χρονης) μπορεί να καθαρίσουμε την πόλη για τα επόμενα 10 χρόνια..".
Μπορεί να είναι και σύμπτωση βέβαια αλλά η αλήθεια είναι πως πέρα από μερικές αποσπασματικές κινήσεις με γκαζάκια σε ΑΤΜ κλπ κατά τους 3 τελευταίους μήνες αν και προηγήθηκαν πορείες,διαμαρτυρίες αλλά και ο εορτασμός του Πολυτεχνείου,στην πόλη δε σημειώθηκε το παραμικρό επεισόδιο..

7 σχόλια:

  1. ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ "ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΖΑΡΤΙΝΙΕΡΑΣ"(ΠΑΤΕΝΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KALWS KSANAGYRISES GR-SALONIKA.MAS ELEIPSES!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΑΤΣΟΙ-ΤV-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ayto pou grafete mallon einai swsto.thn epomenh mera ths syllhpshs ths, oi mpatsoi mpoukaran se polla spitia anarxikwn ths polhs kai apo tote tous "enoxloun" systhmatika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ayto pou grafete mallon einai swsto.thn epomenh mera ths syllhpshs ths, oi mpatsoi mpoukaran se polla spitia anarxikwn ths polhs kai apo tote tous "enoxloun" systhmatika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά έκαναν οι μπάτσοι. Αρκέτα με τα τσογλάνια που καταστρέφουν την περιουσία του Ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share