Αγανάκτηση για Καράογλου. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2008

Αγανάκτηση για Καράογλου.

"ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΑΣ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.
Πριν από λίγο είδαμε στο «MEGA» τον βουλευτή της Ν.Δ.Θόδωρο Καράογλου να μπουκάρει στον αγωνιστικό χώρο του Καυτανζογλείου και να διαμαρτύρεται έντονα στο διαιτητή Πολατιάν για την απόφασή του να διακόψει τον αγώνα Ηρακλή-Ολυμπιακού, επειδή κάτι «λουλούδια» του γηπεδούχου από τις κερκίδες του έβριζαν τη μάνα εν χορώ.
Να τους χαιρόμαστε τέτοιους εθνοπατέρες-κι αυτοί που τον ψήφισαν- και να μη τα βάζουμε μετά με τους οργανωμένους οπαδούς, όταν οι βουλευτές μας δίνουν το παράδειγμα της βίας. Λίγο αργότερα είδαμε τον Καράογλου να ζητά συγγνώμη και να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, αλλά η ζημιά είχε γίνει.
Άλλωστε το «MEGA» φρόντισε να τον «κράξει» προκαταβολικά, αφού η παρουσιάστρια των ειδήσεων είπε στο ΟΝ ότι προκάλεσε αλγεινή εντύπωση η συμπεριφορά του."

e-mail του κ.Γ.Ν.,Δημοσιογράφου,μέλους ΕΣΗΕΜΘ.

Σ.Σ.Το περιστατικό που σχολιάζει ο κ.Γ.Ν. έλαβε χώρα λίγο πριν το τέλος του επεισοδιακού αγώνα,χθες στο Καυτατζόγλειο.
Το κατά πόσο ένας "μετριοπαθής" βουλευτής σαν τον κ.Καράογλου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και μπήκε (φώτο) στον αγωνιστικό χώρο (την ώρα μάλιστα που για τέτοιες συμπεριφορές ο τελευταίος αθλητικός νόμος για τη βία στα γήπεδα προβλέπει άμεση προφυλάκιση) ή επρόκειτο για μια εκούσια ενέργεια ενώπιον της κάμερας προς άγραν ψήφων,είναι μια άλλη ιστορία....
Βλέπετε και ο ΠΑΟΚ (με τον κ.Ορφανό) και ο Άρης (με τον κ.Ιωαννίδη) έχουν ήδη τους δικούς τους βουλευτές-προστάτες..

7 σχόλια:

  1. PWS GINETAI OLES AYTES OI GRAFIKOTHTES NA SYMVAINOYN PANTA STH THESSALONIKI RE PAIDIA??


    GIORGOS,PATRA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπαρχει στην πολη μας ο μεγαλος δασκαλος Π.Ψωμιαδης φιλε πατρινε.
    Παιρνουν μαθηματα ολοι απ'αυτον.Οσο πιο καραγκιοζης γινεσαι τοσοσ πιο πολυ σε παιζουν τα καναλια.
    Αν χρειαζεσται βασιλια καρναβαλο για φετος ελατε να διαλεξετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. akrivws opws ta leei einai nyxterine.
    paragoume politikh syneidhsh sthn thessaloniki.ki ama laxei thn eksagoume kiolas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ Ή ΟΠΑΔΟΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΈΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ. ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΤΙΝΑ ΣΥΡΠΟΥ (ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΓΡΑΕΊΟΥ ΤΟΥ «ALTER» ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΑ ΝΤΑΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΩΣΕ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΡΟΜΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. NAI,KALA.H SYRPOY DEN HTANE POY EVAZE TH NATELA STH VEROIA NA KRATAEI PLAKAT GIA NA TH DEIKSOYN TA KANALIA?KALO LAMOGIO KI AYTH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδή ρε γκαρντάσια, αν ακυρωνόταν κανονικό γκολ του Ολυμπιακού, ΜΕΣΑ στο Καραϊσκάκη και ενώ αυτός κυνηγούσε τον τίτλο (όπως ο Ηρακλής τη σωτηρία) -είχε δηλαδή μεγάλο ζόρι- και μπούκαρε μέσα "γαύρος" βουλευτής, θα τολμούσε κανείς να ζητήσει εφαρμογή των νόμων;

    -Τι έγιναν οι γαύροιδολοφόνοι του Φιλόπουλου (αυτόν που σκότωσαν στο ξύλο πριν μερικούς μήνες οι "επιστήμονες");

    -Γιατί δεν συνέλαβαν μέλος του Δ.Σ. του Θρύλου, που μας έλεγαν ότι ήταν ανάμεσα στους δράστες.

    -Αν δηλαδή, έμπαινε στο γήπεδο ο θεός Σωκράτης, και σφαλιάριζε τον διαιτητή, ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕΣ κύριε Φλωρίδη να τον συλλάβεις; Τότε γιατί δεν συλλάβατε τον Βαρδινογιάννη, που πυροβόλησε!!! μέσα στα θεωρεία των επισήμων?

    Αφήστε τα σάπια, σας βαρεθήκαμε...

    Είστε όλοι έτοιμοι να εφαρμόσετε το Νόμο, όταν πρόκειται για ομάδα της Θεσσαλονίκης.
    Όταν κάνουν κάτι οι γαύροι, δεν προλαβαίνεται να αλλάξετε πάνες, από το φόβο σας. Μέχρι και οι τηλεσχολιαστές κάνουν γαργάρα, τα πάντα, υπέρ του Ολυμπιάκού, όχι επειδή λαδώνονται, όπως νομίζουν οι άσχετοι, αλλά επειδή ΤΡΕΜΟΥΝ!

    Γι' αυτό και δεν αδικείται ποτέ ο Ολυμπιακός, γιατί ξέρουν ότι οι γαύροι, θα τους σακατέψουν στο ξύλο και το ξύλο όλοι το φοβούνται.
    Ακόμη και τον Καραμανλή θα δείρουν και ακριβολογώ -μιλάω για ξύλο και όχι συνθήματα και λοιπά.
    Τα συνθήματα πολλοί αγνόησαν, το ξύλο ουδείς

    Ας τολμήσουν να αδικήσουν το γαύρο σε 2 συνεχόμενα παιχνίδια και να σε δούμε μετά κυρ΄Εισαγγελέα και όλους τους υπόλοιπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share