Ο Ψωμιάδης και το Ρεύμα.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2008

Ο Ψωμιάδης και το Ρεύμα..

Πριν από λίγο ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης δήλωσε υποστηρικτής του "Ρεύματος Βενιζέλου"..
Συγκεκριμένα,ο Παναγιώτης Ψωμιάδης,όταν ερωτήθηκε σχετικά,ευρισκόμενος σε εκδήλωση της Iσραηλίτικης Κοινότητας Θεσ/νίκης,απάντησε πως:
"Εάν η κίνηση του Ε.Βενιζέλου δεν έχει κομματικά στεγανά θα είμαι και ΄γω μαζί του..!"

12 σχόλια:

  1. les kai den htan arketa grafikh h prospatheia apo monh ths..hrthe kai o psomiadhs!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ..
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΙΜΟ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ..
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΙΜΟ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πανεπιστημιακός και ο Ψωμιάδης!!!
    τι θα δούμε ακόμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ..το αλλο με τον Τοτο,το ξερατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΟΥΤΣΟΙ ΣΤΡΑΒΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΟΥΤΣΟΙ ΣΤΡΑΒΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Ελλάδα κατά γενική ομολογία τον αιώνα που πέρασε αντιμετώπισε μεγάλες δυσκολίες, το στήσιμο του νεοελληνικού κράτους και η κατάκτηση της ανεξαρτησίας αποδείχθηκε τελικά δύσκολη υπόθεση.
    Ότι κατακτήθηκε σε αρκετές περιπτώσεις κατακτήθηκε με αίμα η σε άλλες περιπτώσεις μπορεί και να χύθηκε αίμα χωρίς αιτία. Ο ελληνικός λαός δοκιμάστηκε σκληρά. Πάντα όμως η συμπεριφορά του ήταν εξαιρετική και συνοδευόταν από αποφασιστικότητα και αφοβία απέναντι στις αντιξοότητες της ζωής.

    Στο πέρασμα του χρόνου η πολιτικοοικονομικοκοινωνικη εσωτερική κατάσταση δημιούργησε αρκετές φορές σοβαρά κοινωνικά ή άλλα προβλήματα, έτσι η σωρευμένη οργή, τα πάθη, ή ακόμη και η μάχη της προσωπικής- πολιτικής- κοινωνικής επιβίωσης-ανέλιξης οδήγησε συχνά σε σοβαρές εμφύλιες διαμάχες, τόσο πολιτικές, όσο και ένοπλες.
    Όλα αυτά που έγιναν τις δεκαετίες που πέρασαν έχουν αφήσει ανοιχτές πληγές που ταλαιπωρούν (όσο και να μην είναι ορατό σήμερα, είναι μια πραγματικότητα) ακόμη τη λογική αρκετών. Η μετάβαση ποτέ δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Αυτό το φανερώνει σε αρκετές περιπτώσεις η γενικότερη δραση, η νοοτροπία και η σκέψη ενός μεγάλου και ενεργού κομματιού της ελληνικής κοινωνίας και πηγάζει μέσα από τα προσωπικά βιώματα παλαιών εποχών, με ότι αυτά κουβαλάνε. Το κομμάτι αυτό του πληθυσμού είναι ακόμη στα πράγματα και βρίσκεται λίγο πριν την έξοδο. Δείχνει όμως μια περίεργη εμμονή να υπερασπιστεί τα κεκτημενα ή να τα μεταβιβάσει κατά το δοκούν...( η βασιλεία έχει αφήσει τα σημάδια της)
    Αυτά όμως πρέπει να μείνουν παρελθόν, ο κόσμος αλλάζει , τα δεδομένα σήμερα είναι διαφορετικά, για την πρόοδο απαιτείται ευελιξία και κατάκτηση υψηλότερου βαθμού γνώσης. Επίσης σήμερα στη χώρα μας είναι απαραίτητη η δημιουργία ανθρώπινου κεφαλαίου. Ποτέ η δημιουργία οικονομικού κεφαλαίου δεν θα αντικαταστήσει το ανθρώπινο κεφάλαιο. Φυσικό αν σκεφτούμε ότι το οικονομικό κεφάλαιο δημιουργείται από τον άνθρωπο…
    Ταυτόχρονα έχουν προκύψει νέες ανάγκες. Π.χ. Οι νέες γενιές και το σύνολο των ατόμων πρέπει να εκπαιδευτούν σχετικά με τις νεες κοινωνικές ανάγκες. Το σχολείο και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν χρέος να συμβάλουν για την κατασκευή της νέας συνείδησης.
    Σήμερα, στη σύγχρονη Ελλάδα, η Αγωνία, ο φόβος, η ελπίδα, φανερώνονται μπροστά μας κάθε στιγμή, όλα περνούν μπροστά μας με κινηματογραφική ταχύτητα. Η ζωή μας όμως δεν είναι απλή είναι πολυσύνθετη. Πολλές φορές (και εκεί την πατάμε) ο άνθρωπος νομίζει πως είναι μόνο αυτός, οι περισσότεροι θεωρούν τον εαυτό τους μεγάλο. Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική, παντα ξεχνάμε την τελειότητα του φυσικού περιβάλλοντος και τον κόσμο γύρω μας, συνήθως για το μοναδικό που προσπαθούμε είναι η επιβεβαίωση του εαυτού μας.
    Η χαρά τής ζωής είναι η χαρά τής στιγμής, εμείς όμως(οι άνθρωποι) -χιμήξαμε στον κατήφορο- και χάθηκαν από τον κόσμο μας συναισθήματα όπως η αγάπη για το συνάνθρωπο και η ειλικρίνεια. Σήμερα η ανθρώπινη αξιοπρέπεια είναι βαριά πληγωμένη.
    Νομίζω ότι ο δικός μας τρόπος καθορίζει τόσο τη δική μας, όσο και τη στιγμή του κόσμου μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με το καλό...
    Ξεκινάει καλά, ο Βενιζέλος...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χωρίς να θέλω να υπονοήσω τίποτε, αλλά όλα τα τερτίπια του Ψωμιαδη μου φέρνουν αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια όταν γυρνούσαμε στις γειτονιές και βλέπαμε :

    1. ο πανίκας Βλάχος
    2. ο πανίκας πόντιος
    3. ο πανίκας και ο Όφις ο ΤΡΙΣκατάρατος
    4. ο πανίκας και η βεζυροπούλα


    μένει τώρα να δούμε ο Πανίκας και ο Μεγαλέξανδρος

    ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. οπου γαμος και γιορτη η Βασιλω πρωτη...

    Πονεμενε λαε της Θεσσαλονικης, ποιος σε κυβερνά...

    Ας προσεχες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share