Το Χόλυγουντ ενάντια στην ανεξαρτησία του Κοσόβου! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2008

Το Χόλυγουντ ενάντια στην ανεξαρτησία του Κοσόβου!


Μετά το διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ, ακτιβιστή για τα ανθρώπινα δικαιώματα, Τζορτζ Κλούνεϊ και τη συνάδελφό του Σάρον Στόουν, οι οποίοι ανήγγειλαν ότι θα διοργανώσουν διαμαρτυρία κατά της απόσχισης του Κοσόβου από τη Σερβία, άλλοι δύο κινηματογραφικοί αστέρες, ο Ρίτσαρντ Γκιρ και ο σερ Σον Κόνερι δήλωσαν ότι συντάσσονται μαζί τους.
Κλούνεϊ σε πρόσφατες δηλώσεις του στη γερμανική σερβόφωνη εφημερίδα «Βέστι» είπε ότι αν και παρακολουθεί προσεκτικά τα γεγονότα σε όλο τον κόσμο, δεν έχει την ευκαιρία να ακούσει τη σερβική πλευρά όσον αφορά τη διευθέτηση του ζητήματος του καθεστώτος του Κοσόβου.«Το σερβικό λόμπι στην Αμερική είναι πολύ αδύναμο και ό,τι ακούγεται ή διαβάζεται προέρχεται από τα αλβανικά λόμπι. Δεν μπόρεσα να ακούσω την άλλη πλευρά», είπε ο διάσημος ηθοποιός, σύμφωνα με το δημοσίευμα.«Αποκάλυψε επίσης ότι η φίλη του Σάρον Στόουν, έως τώρα συζήτησε με πολλούς ανθρώπους στην Αμερική που ασκούν επιρροή, ώστε να σταματήσει η βίαιη απόσχιση τμήματος της Σερβίας», αναφέρεται στο δημοσίευμα.Μεταξύ άλλων συζήτησε και με το συνάδελφό της Ρίτσαρντ Γκιρ, ο οποίος μέχρι τώρα δεν είχε ευνοϊκές διαθέσεις προς τη σερβική πραγματικότητα. Ο Γκιρ θα συμμετάσχει στη διαμαρτυρία, τονίζεται στο δημοσίευμα της εφημερίδας, επειδή είναι πολύ δύσπιστος για το λόγο για τον οποίο οι μεγάλες δυνάμεις είναι αποφασισμένες να παραχωρήσουν ανεξαρτησία στο Κόσοβο. «Πρέπει να υπάρχει κάτι στο Κόσοβο, για το οποίο μάχονται», είπε χαρακτηριστικά.Ανάλογη ήταν και η αντίδραση του σερ Σον Κόνερι, ο οποίος συνέδεσε την κατάσταση στο Κόσοβο με την πατρίδα του, τη Σκωτία.«Η Σκωτία στην ιστορία της είχε πολλά περισσότερα δικαιώματα να γίνει ανεξάρτητη, αλλά δεν της το επέτρεψαν. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της πατρίδας μου και του Κοσόβου, ώστε τώρα να δημιουργείται ένα τέτοιο προηγούμενο», διερωτήθηκε ο γνωστός ηθοποιός.



Πηγή Απε

5 σχόλια:

  1. A,WRAIA..DHLADH PRWTA TOYS VOMVARDIZOUME KAI META VGAZOYME TOYS STARS NA TOYS YPOSTHRIKSOUN..
    MANOULES OI AMERIKANOI S'AYTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ υποκριτική η στάση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O MEGA-λος ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ

    Ο ΜΕΓΚΑ-λος ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ

    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ..

    «Η μεγαλύτερη επιχείρηση μίζας"


    «Η μεγαλύτερη επιχείρηση μίζας, πιέσεων και εκβιασμών έχει στηθεί εδώ και χρόνια σε μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα. Σε άρθρα της, σε σχόλια, σε ρεπορτάζ, αναγνωρίζεις αμέσως το μήνυμα: « Δώστε μας προμήθεια , αλλιώς σας χαλάμε τη δουλειά». Φυλλομετρούσαμε χθες τις σελίδες , τα άρθρα και τους …υπαινιγμούς της μεγάλης εφημερίδας. Και καταγράψαμε άπειρους εκβιασμούς σε επιχειρηματίες «που δεν τα ακούμπησαν ακόμη», ύμνους σε μεγάλους προμηθευτές που υπέκυψαν και ενίσχυσαν τους ήδη φουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς των ηγητόρων της μεγάλης εφημερίδας και υπονοούμενα για άλλους επιχειρηματίες που δεν προσήλθαν να προσκυνήσουν εμπράκτως τον άπληστο δημοσιογραφικό παράγοντα! Έναν αδίστακτο άνθρωπο με σωρεία συμμετοχών σε επιχειρήσεις – εξεβίαζε την συμμετοχή του σε αυτές τις επιχειρήσεις – έναν άνθρωπο που επαίρεται ότι: «Ναι , ρε, έχω τραπεζικούς λογαριασμούς και στην Αγγλία και στην Αμερική και άμα θέλετε να σας δώσω και τους αριθμούς των λογαριασμών μου»!!!

    Αυτά έγραφε το «Αντι» σε παλαιότερο τεύχος του.
    η «μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα» δεν είναι το ΘΕΜΑ. Είναι το ΒΗΜΑ. Και ο «άπληστος δημοσιογραφικός παράγοντας», δεν είναι ούτε ο Θέμος, ούτε ο Μάκης. Είναι ο κ. Σταύρος Ψυχάρης.

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ
    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΙΖΑΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΓΥΡΩ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ.

    ΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ
    ΕΧΟΥΝ ΧΩΣΗ ΔΙΣ ΜΑΥΡΑ ΣΕ ΕΚΔΟΤΕΣ
    ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ
    ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΟ DEAL ME THN RWE.

    ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΟΛΕΣ
    ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ,ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ.

    ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ..
    ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ "ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ"
    ΑΛΛΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ "ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ"
    ΑΛΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΕΡ
    ENDESA-MYTIΛΗΝΑΙΟΥ,ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ.
    ΑΛΛΟΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.
    ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοίτα από που μπορείς να πιαστείς!
    Η καταταλεπωρημένη Σερβία βρήκε έναν απρόσμενο σύμμαχο.
    Κάποιοι στο Χόλλυγουντ έχουν αποδείξει ότι σκέφτονται και νοιάζονται για το δίκιο του αδύνατου.
    Ελπίζω πάντως να μην περιοριστούν μόνο στις δηλώσεις αυτές.
    Τα λόγια όμως των Γκηρ και Κόνερυ αφήνουν πολλές ελπίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share