Επισημοποιείται το "Ρεύμα Βενιζέλου".. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2008

Επισημοποιείται το "Ρεύμα Βενιζέλου"..

Θέμα ημερών,σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πλέον η ανακοίνωση της δημιουργίας ομίλου προβληματισμού από πλευράς Ρεύματος του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Η διακήρυξη είναι έτοιμη και θα δοθεί στη δημοσιότητα σύντομα. Θα συνοδεύεται από τις υπογραφές λίγων επιφανών πολιτών από το χώρο της επιστήμης και των τεχνών, ενώ λίγες ημέρες αργότερα θα ανακοινωθεί και η σύνθεση του εννεαμελούς (ίσως και ενδεκαμελούς) διοικητικού συμβουλίου του ομίλου.

Από το βήμα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής Συνεδρίου ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι "αποδείχθηκε πως δεν υπάρχει εσωτερικός εχθρός ούτε εσωκομματική αντιπολίτευση", ξεκαθαρίζοντας όμως ότι το κόμμα "πρέπει να σέβεται τις διαφορετικές απόψεις και τα δίκτυα ιδεών και να τα θεωρεί πλούτο στην πολυφωνία". "Ιδρύουμε όμιλο, όχι φράξια, ούτε κόμμα", τόνισε χθες σε συνέντευξή του στην "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία"και ο βουλευτής Ανδρέας Λοβέρδος.

11 σχόλια:

  1. Που τον θυμηθηκατε τον χοντρο ρε παιδια;
    Βασικά,το ΠΑΣΟΚ που το θυμηθηκατε;
    Καλή μνήμη έχετε..Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που τον θυμηθηκατε τον χοντρο ρε παιδια;
    Βασικά,το ΠΑΣΟΚ που το θυμηθηκατε;
    Καλή μνήμη έχετε..Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε! ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΑΜΕ ΥΠΟΚΡΙΤΑ. ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙ ΑΥΤΟΝ !!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΖΑΧΟΠΟΥΛΙΚΟΙ!!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Siga ta auga.Poios asxoleitai me to xontrobenny

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.ΑΝ ΔΕ ΦΥΓΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΑΠ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.ΑΝ ΔΕ ΦΥΓΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΑΠ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μετά από την χριστουγεννιάτικη ραστώνη και αφού φάγαμε πουλερικά , φάγαμε χοιρινά , φάγαμε γλυκάκια , φάγαμε κουραμπιέδες , φάγαμε μελομακάρονα ΝΟΜΙΖΩ ότι ήρθε η ώρα να φάμε τα λυσακά μας να φάμε ο ένας τον άλλο ΕΤΣΙ για επιδόρπιο .
    ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΑΝΔΡΕΑ ΕΦΥΓΕΣ ΝΩΡΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΓΙΩΡΓ(ΑΡ)ΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

    ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙ-ΤΕΚΤΟΝΑΣ ΤΗΣ ΙΛΙΓΓΙΩΔΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

    ΔΕΙΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ: Η ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΕΦΘΑΣΕ ΤΙΣ 222.000,00 ΜΟΝΑΔΕΣ, ΤΟ ΨΩΜΙ-ΨΩΜΑΚΙ ΤΑ 2 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ, Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΩ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΔΙΕΘΝΩΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ>


    ΑΝΟΔΟΣ, ΜΟΝΟ ΑΝΟΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ -ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΑΣ.

    ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΚΙ' ΑΛΛΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΙΜΑ ΝΑ ΠΙΩ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΤΕ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΔΩΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΙ ΚΟΠΑΝΕ Ε ΚΟΠΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΟΜΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΗΡΕ ΤΗ ΡΟΜΦΑΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ,ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ.ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΠΡΩΧΝΕΙ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ...ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share