Oδοφράγματα από "Σερβικές Δυνάμεις" σήμερα στο Β.Κόσοβο! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2008

Oδοφράγματα από "Σερβικές Δυνάμεις" σήμερα στο Β.Κόσοβο!

Ενώ η Ελλάδα κινείται ακόμα στους ρυθμούς του dvd και της Siemens,στο γειτονικό Κόσοβο άρχισε από σήμερα να διαγράφεται το σκηνικό της σύγκρουσης που θα ακολουθήσει την- προαναγγελθείσα για την Κυριακή- ανακύρηξη της ανεξαρτησίας της εως σήμερα Σερβικής Επαρχίας.
Σύμφωνα με σημερινό τηλεγράφημα του Σκοπιανού πρακτορείου ειδήσεων Makfax ,"Σερβικές δυνάμεις ασφαλείας έστησαν σήμερα οδοφράγματα σε δρόμους του Β.Κοσόβου και σε περιοχές που κατοικούνται κυρίως από Σερβικούς πληθυσμούς.Μπλόκο στήθηκε επίσης στη γέφυρα (φώτο) η οποία χωρίζει τον Σερβικό με τον Αλβανικό τομέα της πολύπαθης πόλης Μιτρόβιτσα.Οι Σερβικές δυνάμεις ασφαλείας που εμφανίστηκαν σήμερα αυτοαποκαλούνται "Σέρβοι αστυνομικοί" και προειδοποίησαν πως "στην περίπτωση που οι Αλβανοί προσπαθήσουν να καταλάβουν το Βορ.Κόσοβο θα υπερασπιστούν τους εαυτούς τους.."Το κατά πόσο πρόκειται για "Σερβικές επίσημες δυνάμεις" (δείτε εδώ http://greece-salonika.blogspot.com/2008/02/greece-salonika-corriere-della-sera.html )ή για Σέρβους και Ρώσους παραστρατιωτικούς ελέγχεται..
Ο εκπρόσωπος της Ευρωπαικής στρατιωτικής δύναμης EUFOR ,Ντέηβιντ Φίντλερ,δήλωσε σε συνέντευξη τύπου πριν λίγο στην Πρίστινα,πως "η EUFOR παρακολουθεί την κατάσταση και είναι έτοιμοι να απαντήσει σε όποια πρόκληση παρουσιαστεί" ενώ δεν παρέλειψε να προσθέσει πως "υπάρχουν σχέδια για αποστολή επιπλέον στρατιωτών εάν χρειαστεί"..

12 σχόλια:

  1. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως κι αυτά τα κάνει ο Καραμανλής με σκοπό να μας αποσπάσει την προσοχή απ΄το ασφαλιστικό;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kai giati na ksyphsoume reeeeeeeeeeeeeeee?kala den eimaste etsi?de me noiazei to kosovo.emena me noiazei to dvd.enoxlw kanena?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα πρωτοπαλλήκαρα του UCK Θάτσι και Αχμέτι, αφού εξασφαλίσουν την ανεξαρτησία του Κοσόβου, ως απαρχή γιά την δημιουργία της μεγάλης Αλβανίας, μεταξύ των άλλων, θα αγωνιστούν και γιά της απελευθέρωση της Τσαμουριάς από τον ζυγό της Γκραικίας. Ζήτω η μεγάλη Αλβανία (με την βοήθεια και της Ελλάδας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άμα σας γαμήσω θα σας πω εγώ που θέλετε να με ξυπνήσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Ελλάδα κινδυνεύει και ας σφυρίζει αδιάφορα η πολιτική της ηγεσία. Η πατρίδα μας περιβάλλεται από λαούς με σοβινιστικές & οπορτουνιστικές ηγεσίες, άνευ πολιτικής Παιδείας και με μεγάλη ροπή στη διαφθορά. Η ανακήρυξη της ανεξαρτησίας του Κοσσυφοπεδίου, θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου: Δυτική Θράκη, "Τσαμουριά", δήθεν "σλαβομακεδονική μειονότητα", θα αποτελέσουν στόχους των "καλών" συμμάχων μας και φίλων. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει η χώρα μας να αναγνωρίσει αυτό το μόρφωμα, που δημιουργείται κατά παράβαση του Διεθνούς Δικαίου. Αλλιώς, δημιουργείται πολύ επικίνδυνο προηγούμενο. Εξηγούμαι: Σέρβοι της Βοσνίας, Σέρβοι της Κράινα, Σκώτοι, Ουαλοί, Τσετσένοι, Βάσκοι, καθολικοί στη Βόρεια Ιρλανδία, Ούγγροι της Ρουμανίας, Ούγγροι της Βοϊβοντίνα, Αλβανοί στο Πρέσεβο, Αλβανοί στο Σαντζάκ, Αλβανοί στα Σκόπια, Καταλανοί... Όλοι θα ζητήσουν ανεξαρτησία,επικαλούμενοι το προηγούμενο! Και ποιες θα είναι οι επιπτώσεις για την Κύπρο; Κάτι ξέρουν που αντιδρούν Ρώσοι, Ρουμάνοι, Σλοβάκοι, Ισπανοί, Κύπριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Γ' Παγκόσμιος ξεκίνησε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΛΙΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ


    Το Σερβικό κοινοβούλιο αποφασίζει σήμερα να μη δεχθεί μονομερή αναγνώριση της ανεξαρτησίας του Κοσσόβου.
    Ο πρόεδρος της Σερβίας κ. Kostunica δήλωσε μεταξύ άλλων:

    Η απόφαση της Σερβίας να μη δεχτεί μονομερής αναγνώριση της ανεξαρτησίας του Κοσσοβου γίνεται μια φορά και θα ισχύει για παντα.

    Η απόφαση αυτή συνέχισε έχει ιστορική αξία επειδή σκοπός μας από δω και στο εξής θα είναι να πετάξουμε εκτός των εδαφών μας το παράνομα δημιουργημένο κράτος.

    Ο κ. Κοstunica ανέφερε ότι θα ενημερώσει για την απόφαση άμεσα και τον Γ.Γ. ΤΟΥ ΟΗΕ.


    EΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:
    http://neoinileias.blogspot.com/2008/02/blog-post_14.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πάντα , μα πάντα όταν η λογική ηττήθηκε από την ανοήσια, το κόστος είναι τεράστιο για την ανθρωπότητα .Και τ'ωρα αυτό γίνεταιμια ευθεία επίθεση στη λογική μας


    ελλην φορολογουμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κατα πρώτων,
    ο τρίτος παγκόσμιος θα ξεκινησει απο την περιοχη της Ινδιας.

    Κατα δευτερον,
    Οι δυναμεις μας στο Κοσοβο θα φυγουν με πολεμικα πλοια που αποπλεουν μεσα στο Σαββατοκυριακο

    Μάντης Κάλχας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. TA PRASINA MPERE KE I TIGRIS TOY ARKAN IRTE I ORA NA XANAGRAPSOYNEES SELIDES DOXAS GIA TO SERVIKO ETNOS ELLAS-SERVIA-MANI SIMAXIA I OREEMERES POY PERASA STI PRISTINA TO 91-92 ME TON ARCAN XANARXONTE

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share