Το Εuronews"χαρίζει"μερικά...νησιά και στην Τουρκία! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008

Το Εuronews"χαρίζει"μερικά...νησιά και στην Τουρκία!

Σε εκπομπή αφιέρωμα με αφορμή την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στην Τουρκία που προβλήθηκε στις 24 Ιανουαρίου 2008 από το ευρωπαϊκό τηλεοπτικό δίκτυο "Euronews" εμφάνισε ως έδαφος της Τουρκίας τα Ελληνικά νησιά Ρόδο, Σάμο, Λέσβο καθώς και άλλα νησιωτικά συμπλέγματα ( όπως Σύμη, Ικαρία, Φούρνοι) που φτάνουν ως το Καστελόριζο(!) καθώς και όλα τα παράλια της περιοχής συνυπολογίζοντας ως Τουρκικό έδαφος και τα Ίμια..
Παράλληλα στους ίδιους χάρτες «επεκτείνονται» τα χωρικά ύδατα της Τουρκίας με δικαιώματα ερευνών στην περιοχή ενώ το κρατίδιο των Σκοπίων κατονομάζεται ως "Μακεδονία".
Άλλη μια ενέργεια που καταγράφεται στο μεγάλο κατάλογο αντίστοιχων ενεργειών που έχουν αποκαλυφθεί το τελευταίο διάστημα. Η εκπομπή αφιέρωμα προβλήθηκε με αφορμή την επίσημη επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στην Τουρκία μετά από 49 χρόνια. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής το κανάλι θέλοντας να απεικονίσει τις δυο χώρες γεωγραφικά προέβαλε τον χάρτη που βλέπετε παραπλεύρως με τα σχετικά σχόλια. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι όλως τυχαίως οι χάρτες όταν δεν προέρχονται από Τουρκική πηγή σχεδόν στο σύνολο τους προέρχονται είτε από τις ΗΠΑ είτε από το ΝΑΤΟ...
Εν τω μεταξύ οι Τούρκοι στρατηγοί οκτώ ημέρες μετά την επίσκεψη Καραμανλή επιστρέφουν στις παλαιές συνήθειές τους. Κατά τη διάρκεια της Δευτέρας, συνολικά 18 τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη, σε τρεις σχηματισμούς, προέβησαν σε τρεις παραβάσεις του FIR Αθηνών και 13 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου.Τα 10 από τα 18 τουρκικά μαχητικά ήταν οπλισμένα με πυραύλους αέρος-αέρος. Κατά τη διάρκεια των αναγνωρίσεων από τα ελληνικά μαχητικά σημειώθηκε (μόνον) μία εικονική αερομαχία, όταν Ελληνικά F-16 αναχαίτισαν ένα ζεύγος Τούρκων εισβολέων οι οποίοι προηγουμένως είχαν εισβάλει στην τερματική περιοχή του αεροδρομίου της Ρόδου, παρακωλύοντας την ομαλή ροή πολιτικών αεροσκαφών από και προς το αεροδρόμιο της νήσου..

16 σχόλια:

  1. MHΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MHΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κραταει χρονια αυτη η κολωνια..Σε απειρα sites του εξωτερικου ετσι εμφανιζεται η Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ SITES.ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩς ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΥΠΩΘΕΙ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ Μ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ..
    ΚΙ ΟΣΟΙ ΒΙΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ"ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ" Ή "ΚΕΚΤΗΜΕΝΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ" ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΩς ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ..
    ΣΥΜΠΤΩΣΗ..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε δεν πάτε στο διάολο εσείς και τα κωλονήσια σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προχθές μόλις άλλος ένας φαντάρος σκοτώθηκε στον Έβρο. Πάνω από 10 ανάλογα περιστατικά συμβαίνουν κάθε χρόνο.
    Γι' αυτούς δε σε ενδιαφέρει να μάθεις τι έγινε; Αυτοί οι νεκροί δεν αξίζουν δικαίωση;
    Τα παιδιά που σκοτώνονται καθημερινά στις μονάδες της μεθορίου πεθαίνουν ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ. Και δεν είναι επαγγελματίες αλλά έχουν βρεθεί εκεί ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, ΠΑΡΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προχθές μόλις άλλος ένας φαντάρος σκοτώθηκε στον Έβρο. Πάνω από 10 ανάλογα περιστατικά συμβαίνουν κάθε χρόνο.
    Γι' αυτούς δε σε ενδιαφέρει να μάθεις τι έγινε; Αυτοί οι νεκροί δεν αξίζουν δικαίωση;
    Τα παιδιά που σκοτώνονται καθημερινά στις μονάδες της μεθορίου πεθαίνουν ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ. Και δεν είναι επαγγελματίες αλλά έχουν βρεθεί εκεί ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, ΠΑΡΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εαν το βλεπεις ετσι ας σπευσουμε να δωσουμε κανενα νησι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το να ασχοληθούμε με το θέμα των νησιών ποτέ δε σήμαινε ότι δεν πρέπει να ασχοληθούμε και με το θέμα των φαντάρων. Ποιος σου είπε εσένα το αντίθετο και τα παίρνεις έτσι; Άνοιξε αντίστοιχο θέμα να συμμετάσχουμε, μην επιτίθεσαι έτσι στον αρθρογράφο, λες και σου χρωστάει κάτι.

    Και ο ανώνυμος 9:53 να πάει στο διάολο μόνος του και να αφήσει τα νησιά μας ήσυχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΕΜΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΛΙΘΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ Ή ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙΠΟΙΟ ΞΕΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΆΠ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.
    ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ,ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ,ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ Η ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΕΛΟΥΝ.
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΜΕΡΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.
    ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν εκτιμώ αυτό το blog είναι(εκτός την πολύ καλή δουλειά που κάνουν οι διαχειριστές του)γιατί υπάρχει ένα αξιοπρεπές επίπεδο αναγνωστών αν κρίνω από τα-περισσότερα- σχόλια που αναρτώνται.
    Σχόλια σαν το 10.36 μου χαλάνε την εικόνα.
    Παρακαλώ τους διαχειριστές,εάν θέλουν,να διαγράφουν τέτοια σχόλια.
    Υπάρχουν πολλά και μάλιστα ιδιαιτέρως δημοφιλή blogs τα οποία φιλοξενούν όλους τους φίλους που θέλουν να εκτονώσουν μια πιθανή ψυχική ανωμαλία τους ή να εκδηλώσουν τις κρυφοομοφυλοφυλικές τους τάσεις.

    Ευχαριστώ,
    Μαρία Κ.,Καλαμάτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όντως, κ. διαχειριστές, εφόσον ο 10:36 χαλάει την εικόνα της 10:45, πρέπει να διαγράψετε τον πρώτο... Δεσποινίς, με συγχωρείτε για το θάρρος (και την ειρωνεία), αλλά όταν δε διαγράφονται κατά πολύ χειρότερα σχόλια, δεν πρόκειται οι υπεύθυνοι να διαγράψουν ένα σχόλιο επειδή σας έθιξε. Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτά έχει η διαδικτυακή συζήτηση. Αν ήταν έτσι, θα έπρεπε να διαγράψουν και εσάς που υπαινίσεστε (και προσβάλετε) ότι ο προηγούμενος έχει ομοφυλοφιλικές τάσεις, καθώς επίσης να διαγράψουν και εμένα που σας κάνω την υπόδειξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι σε πείραξε Μαρία στον 10.36? Οτι δεν θεωρεί τα νησιά μας "κολονήσια" ??? Επειδή θάβει τους γνωστούς - άγνωστους Δημητράδες-Βοσκόπουλους κλπ και άλλους ανθέλληνες που συχνάζουν εδω μέσα? Μας λές ευθαρσώς από που είναι η καταγωγή σου και τι ψηφίζεις? Μη φοβάσαι, ανώνυμα είναι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι σε πείραξε Μαρία στον 10.36? Μας λές ευθαρσώς από που είναι η καταγωγή σου και τι ψηφίζεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι σε πείραξε Μαρία στον 10.36? Μας λές ευθαρσώς από που είναι η καταγωγή σου και τι ψηφίζεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share