Ξεκινά η αποκομιδή των σκουπιδιών.Τερματίζονται απόψε (23:00') και οι διακοπές ρεύματος.Συνεχίζει με στάσεις εργασίας ο ΟΑΣΘ. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2008

Ξεκινά η αποκομιδή των σκουπιδιών.Τερματίζονται απόψε (23:00') και οι διακοπές ρεύματος.Συνεχίζει με στάσεις εργασίας ο ΟΑΣΘ.

Το Γενικό Συμβούλιο Εργαζομένων Καθαριότητας αποφάσισε πριν από λίγο τον τερματισμό της απεργίας των εργαζομένων καθαριότητας στους Δήμους.
Αυτό σημαίνει πως από σήμερα το βράδυ,εάν δεν προκύψει κάτι άλλο,τα οχήματα της καθαριότητας θα βγουν στους δρόμους και θα ξεκινήσει η αποκομιδή των χιλιάδων τόνων σκουπιδιών από τους δρόμους των πόλεων που θα συνεχιστεί νυχθημερόν τουλάχιστον εώς την Κυριακή..
Η ΓΕΝΟΠ πάντως ανακοίνωσε πως άλλες 2 μονάδες βγήκαν σήμερα εκτός λειτουργίας με αποτέλεσμα έλλειψη (αντί των 900 που είχαν προαναγγελθεί), 1200ΜW..
Οι διακοπές ρεύματος θα συνεχιστούν σήμερα και -δυστυχώς - όλα δείχνουν πως θα είναι μεγαλύτερες σε διάρκεια και περισσότερες σε αριθμό απ΄ότι τις περασμένες μέρες.

*Προστέθηκε αργότερα**
Τελικώς και οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ ανακοίνωσαν τη λήξη των κινητοποιήσεων -με τη μορφή που είχαν ως τώρα τουλάχιστον- δηλώνοντας πως "από σήμερα στις 23.00' τερματίζονται οι διακοπές ρεύματος".

Σήμερα επίσης απεργούν οι οδηγοί των αστικών λεωφορείων Θεσσαλονίκης(Ο.Α.Σ.Θ)με αποτέλεσμα,σε συνδυασμό με τη μη λειτουργία φωτεινών σηματοδοτών αλλά και της βροχής,ένα άνευ προηγουμένου κυκλοφοριακό χάος σε όλους τους δρόμους του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.
Η ταλαιπωρία των Θεσσαλονικέων θα συνεχιστεί και αύριο καθώς η απεργία στον ΟΑΣΘ θα μετατραπεί σε στάση εργασίας αύριο,από την αρχή της βάρδιας εώς τις 8π.μ και απ΄τις 8μ.μ. μέχρι το τέλος της βάρδιας.

20 σχόλια:

  1. ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΣΑΜΕ ΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΔΕΗ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΗΘΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΣΑΜΕ ΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΔΕΗ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΗΘΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. nai swsta ta les apo panw.ektos ap th myrwdia synhthisame kai thn eikona.ti wraia polyxrwma vounalakia eixan gemisei oi dromoi mas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πέρα απ΄τη πλάκα η κατάσταση με τη βροχή σήμερα θα μπορούσε να γι΄νει επικυνδινη.Το νερό θα μπει στα "πολύχρωμα βουνά" σκουπιδιών και θα παρασύρει σε όλο το μήκος των δρόμων τη βρωμιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ANTE PALIOMALAKES APERGOI TWRA MPEITE ME TA MOYTRA MESA STO SKOUPIDI KAI STO SKATO KAI KATHARISTE TA.
    TWRA POU THA EXOYN GINEI KAI VARIA AP TO NERO NA SAS VGEI O KWLOS.
    KAI MH KSEXASETE NA GLEIPSETE TOYS DROMOYS META..ETSI GIA TIMWRIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πως τους ήρθε να σταματήσουνε ,άλλαξε κάτι η Φάνη πάλι(η)...
    Διότι αν όχι τότε άδικα μας μποχ..χυσανε τόσες μέρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ANTE MAZEPSTE TA MPOGALAKIA SAS KAI STOUS DROMOUS KOROIDA.
    VEVAIA FANTAZOMAI POSES WRES YPERWRIES THA GRAPSETE GIA NA ERTHETE ST ISIA META TH XASOURA THS APERGIAS..ETSI DEN EINAI PONHROULHDES?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Που το ειδατε βρε χαζοχαρουμενοι θεσσαλονικεις οτι εληξε η απεργια ετσι σασ ειπε ο δημαρχος σασ λαθος κανετε σημερα 18.οο εχει συλλαλητηριο στη βουλη ,ξυπνηστε φασιστακια της Βορειου Ελλαδος βληματα δεξια ο νους σασ ειναι πως να σπατε απεργιες,εχετε παρελθον .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. steve
    φαινεται οτι εσας κατω φοβουνται να καθαρισουν τους δρομους.Ξεχυθηκατε ολοι οι απεργοι γιουργια και φοβουνται μη καταληξετε σε καμμια χωματερη!Αντε κανε μας τη χαρη που θα μας κανεις και κριτικη τωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καταλαβαινουν οι καφροι απο κριτικη μια ζωη ζωα ειστε αν κρινω απο αυτους που εκλργεται εκει πανω,σας κοριδευουν και μετα κλαιτε και σαν φταινε οι αλλοι κομπλεξικο,τελικα λυθηκε η απεργια να γελασω η το ειδατε και το φανταστηκατε στον υπνο σας,αλλο τη θελετε και αλλο τι ισχυει
    Στηριζουμε τον αγωνα της ΠΟΕ ΟΤΑ γιατι δεν τα ειδατε ακομα τα χειροτερα που ερχονται ,ξυπνηστε εκει πανω βγητε απο το ληθαργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ STEVE?
    Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΛΗΞΕ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΧΑΖΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ.
    ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΡΟΥΦΑ ΤΗ ΜΥΞΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΙΑΤΣΑ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. STEVE
    Μαθε πρωτα ορθογραφια και μετα πανε να στηριξεις τον αγωνα της ΠΟΕ ΟΤΑ!Μαθατε ολα τα τσιτατα της αριστερας και τα παπαγαλιζετε,αμορφωτοι!(παρεπιπτοντως η θεση της αριστερας για μας τους βορειοαλλαδιτες αλλαξε εδω και χρονια.Διαβασε και κατι να ξεστραβωθεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. file steve 5.57 nai men exei syllalhthtrio stis 18.00 alla ta pragmata einai opws ta leei edw to greece-salonika.
    kai de xreiazetai na vrizomaste metaksy mas.
    doksa tw theo auto to blog ws twra den exei dwsei dikaiwmata gia tetoiou eidous kritikh.

    giannis,xaidari

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το δημοσίευμα αυτό είναι απολύτως ακριβές.Μη μαλώνετε άδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το προβλημα δεν ειναι το αληθες του δημοσιευματος.Εμεις που μπαινουμε καιρο εδω,ξερουμε οτι τιποτα δεν δημοσιευεται χωρις να εχει διασταυρωθει.Το προβλημα ειναι οτι στο ονομα του μικρομματισμου,αρχιζουν οι χαρακτηρισμοι των θεσσαλονικεων κατι που τεινει να γινει συνηθες πια.Κριμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΑ ΤΟΤΕ ΜΜΕ.ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ "ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ" ΕΙΧΑΝ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ "ΦΤΩΧΟΜΑΝΑ"..
    ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΩΣ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΟΛΗ"..
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΜΑΘΑΜΕ ΠΩΣ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ "ΦΑΣΙΣΤΟΜΑΝΑ"..
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΑΣ ΛΕΝΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΚΙΕΣ.ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΦΩΝΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥ Κ."STEVE"AS MHN ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞ.ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΤΑΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ GREECE SALONIKA ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ BLOG ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

    Ο ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

    http://neoinileias.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Βραβείο Δημοσιογραφίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου


    Φέτος θα απονεμηθεί για πρώτη φορά το βραβείο Δημοσιογραφίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου http://neoinileias.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Συγχαρητήρια στους διαχειριστές του Greece-Salonika για τη δουλειά τους,ειδικά τις 2 τελευταίες μέρες της απεργίας των δημοσιογράφων.
    Επιβεβαιώθηκαν όλα σας τα δημοσιεύματα.
    Mπράβο σας.
    Στις εξετάσεις αξιοπιστίας περνάτε με άριστα!

    Ελένη Δούλγερη,
    Αθήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share