Πράκτορας της CΙΑ ο οπλαρχηγός του ANA.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 4 Μαρτίου 2008

Πράκτορας της CΙΑ ο οπλαρχηγός του ANA..

O οπλαρχηγός του ΑΝΑ (Albanian National Army) που διαδέχτηκε τον UCK μετά το τέλος του πολέμου στο Κόσοβο είναι πράκτορας της CΙA!
Αυτό υποστηρίζει σήμερα ο Τύπος στο Βελιγράδι και τα Σκόπια δημοσιεύοντας μάλιστα και τα σχετικά έγγραφα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Βέτσερ" που εκδίδεται στην ΠΓΔΜ,κατά τα πρόσφατα επεισόδια που ακολούθησαν τη μεγάλη διαδήλωση στο Βελιγράδι εναντίον της ανεξαρτητοποίησης του Κοσόβου,η ομάδα διαδηλωτών που εισέβαλλε στην Αμερικανική πρεσβεία της Σερβικής πρωτεύουσας,πέρα απ΄τις εκτεταμμένες καταστροφές που προξένησε στο κτίριο κατάφερε να αποσπάσει και άκρως απόρρητα έγγραφα στα οποία αγράφονται οι ταυτότητες αρκετών μυστικών πρακτόρων της Αμερικανικής κατασκοπείας στα Βαλκάνια.
Το σημαντικότερο "άκρως απόρρητο"έγγραφο ήταν η ταυτότητα του Γκαφούρ Φάζλι,αρχηγού του ΑΝΑ,με την οποία αποδυκνείεται πως ανήκει στο δυναμικό της CΙΑ..
Ο άνθρωπος δηλαδή που απειλεί Σκόπια,Σερβία,Μαυροβούνιο αλλά ακόμη και την Ελλάδα ως ο κύριος εκφραστής του "οράματος της Μεγάλης Αλβανίας" είναι ουσιαστικά ένας ακόμη Αμερικανός πράκτορας!
Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα ο εν λόγω πράκτορας την περίοδο αυτή διαμένει κάπου στη Βορ.Αλβανία..
Τα συμπεράσματα δικά σας..

22 σχόλια:

  1. TI ALLO THA MPOROUSE NA EINAI DHLADH??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΩς ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΟΥΣΤΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΩς ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΟΥΣΤΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΩς ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΟΥΣΤΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ασχετο στο θεμα αλλα πικινδυνα σχετικο στα υπολοιπα. Πηρε κανεις ειδηση την επερωτηση του τΣΥΡΙΖΑ στην Βουλη περι δυνατοτητας των 'κακομοιρων' αλβανων λαθρομεταναστων να αγοραζουν σπιτια και γη στην Ηπειρο [ολως τυχαιως..] μιας και τωρα απαγορευεται? Αν οι αλβανο-ουτσεκαδες εκαναν 60+ χρονια να τσιμπησουν το Κοσσυφοπεδιο απο την Σερβια [ειδατε επιμονη και υπομονη?] εδω μεσω των 'ελληνοφωνων' κρατικοδιαιτων επαγγελματιων αντιρατσιστων του τσ-ουπρα θα χρειαστουν σιγουρα λιγοτερο απο μια γενια.Ριξτε και μια ματια στα δημοτικα μας και στα κρατικα μαιευτηρια [του απολυτου τζαμπα] και θα καταλαβετε απολυτα γιατι τα παιδα μας θα μας μουτζωνουν στο μελλον οπως τον Μαυρογυαλουρο! ΥΓ. Περιμενατε να το πουν οι τρεμη, σταη, χατζινικολαου, ελευθεροτυπια κλπ. ΧΑ-ΧΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΑ TRADENAME ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ.
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ COCA COLA MICROSOFT κλπ
    MAIMOY ΠΑΝΤΟΥ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ.
    ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι γνωστά αυτά, και ο ρόλος της CIA και των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών (BND) στην υποστήριξη του UCK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι,ρε 5.55.τα ειχες στο συρταρι σου..ξερουμε.
    Μαθαμε τωρα στην ελλαδα ολοι να γινομαστε μετα χριστον προφητες.
    Συμπεριφορες μιμουμενες τους τβ σταρς δημοσιογραφους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΕΜΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙΑ.

    ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΟΙ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΙ ΤΟΥΣ!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 7.09

    Κοιμήσου εσύ κι η τύχη σου δουλεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. OΤΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΑΛΛΑ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΕ ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μουφα μου φαινεται η υποθεση!!!!!! ειδικα εαν το αποδεικτικο στοιχειο ειναι μια αυτοτητα της σια που γραφει
    'under cover agent'...........

    δυσκολευομαι να πιστεψω οτι η σια εκδιδει τετοιες ταυτοτητες...........!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κι εγώ έχω ένα έγγραφο-φωτιά που αποδεικνύει ότι ο Νίμιτς είναι υπουργός Εξωτερικών της ΦΥΡΟΜ αλλά δεν έχω βρει ακόμη καλή τιμή για να το πουλήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΟΥΦΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ!!!! ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ Κ ΒΡΗΚΑΝ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΑ ΤΑ ΠΙΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ Η ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΟ ΑΝΕΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ.ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ Ο.Κ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΙ ΕΤΣΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ,ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΡΑΜΑ - ΝΑΟΥΣΑ - ΞΑΝΘΗ , ΝΟΜΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ (40% ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ) ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ "ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ" , "ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ¨" ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΤΟΥΜΠΑΝΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ ΞΕΦΩΝΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ( ΣΤΗ ΔΕΘ) - ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ 3500 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ( ΖΗΜΕΝΣ - ΒΙΑΜΥΛ-ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ - ΕΛΒΟ ) ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ

    Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ( ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΤΟ ...ΑΣ ΤΟ ΔΟΣΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ –ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 10.56

    Ναι μαλλον ειναι οπως τα λες,εκτος κι αν το ειχαν οι Σερβοι απο πριν και θελησαν να το δικαιολογησουν με καποιο τροπο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ
    ενα αποκαλυπτικο για το σημερα κειμενο γραμμενο 100 χρονια πριν :

    ''Σιχαινομαι τη φρονιμαδα σου.Αν μπορουσα να καταστρεψω μονος μου το κρατος το Ελληνικο θα το εκανα αμεσως.Τι χρησιμευει ενα κρατος Ελληνικο που αντι καθε αλλη εξωτερικη πολιτικη διοριζει προξενους στην Ανατολη και πρεσβεις στη Δυση και τους ξεπροβαδιζει με την μονακριβη ευχη και οδηγια ''προσεχετε να μην γεννατε ζητηματα'' , Αν το κρατος δεν νοιωθει τι μπορει και τι πρεπει να κανει ,δεν αξιζει να ζει. Εχουμε δυναμεις αμετρητες και στην Μακεδονια και στην Θρακη και σε ολη την Ανατολη. Και αν το κρατος δεν τις ξερει, δεν θα πει πως πρεπει να μην τις ξερω και εγω. Και αν το κρατος τις αφηνει κρυμμενες η σκορπιες και δεν θελει να τις περιμαζεψει, δεν ειναι λογος να μην τις περιμαζεψω εγω, η τουλαχιστον να προσπαθησω. Ναι εσυ θα σωσεις το ρωμεικο, ω φρονιμε. Ο καθενας πρεπει να ξερει οτι σε αυτον ελαχε να σωσει το εθνος του, ετσι θα προσπαθησουν πολλοι και θα το σωσει οποιος μπορεσει. Και αληθεια να ηταν πως ουτε εναν Ελληνα δεν βρισκεις στην Μακεδονια, πρεπει να ειναι Ελληνικη η Μακεδονια. Αλλα κρατη αρπαζουν πολιτειες και χωρες και εμεις ,και εκεινα που ειναι δικαμας ,και εκεινα δεν κρατουμε. Σκιαζομαστε μην μας πουν οι Ευρωπαιοι πως δεν ειναι δικα μας. Με ντροπη μας μεγαλη και δειλα-δειλα ξεστομιζουμε πως εχουμε καποια επιρροη στην Μακεδονια , γιατι τι θα πει η κοινη γνωμη αν μας ακουσει ; Αφου οι βουλγαροι την εχουν στο ματι την Μακεδονια και φωναζουν και την θελουν δικη τους, ταιριαζει να μην την θελουμε εμεις ; Δεν με μελει αν βαλω σε δυσκολη θεση την κυβερνηση, μια κυβερνηση που δεν την σεβομαι, δεν ειμαι καμωμενος για την κυβερνηση η για το κρατος, εγινα για το εθνος, και το ξερω επειδη γιαυτο ισα-ισα πονω. Για την κυβερνηση μου ερχεται σιχαμος και καταφρονια ,αμα συλλογιζομαι την κυβερνηση ξεπεφτω, μαργωνω και μαραινομαι. Σηκωνομαι, ξανοιγω και ανθοβολω αμα νοιωθω τον Ελληνισμο. Σε οποια γωνια του Ελληνισμου και αν βρεθω ,θα πασχιζω παντα να δυναμωνω, να ξυπνω ,να ζωντανευω την ψυχη του, και ας γινει οτι γινει. Ξυπνω καθε υπνο, κεντριζω καθε βαρεμο, συνδαυλιζω καθε σταχτη, ξεσκεπαζω καθε σπιθα κρυμμενη και αναβω καθε φωτια σβησμενη, βγαζω καθε πνοη κουρασμενη και παιζω καθε χορδη σιωπηλη. Ξυπνω, ξυπνω, ξυπνω.. ''
    ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ .

    Και τοτε καποιοι αλλοι πολιτικαντηδες / ψευτοδιανοουμενοι / δημοσιογραφοι / βολεμενοι δεν νοιαζοντουσαν για την Μακεδονια μας... και τοτε ειχαμε τσογλανια, και τοτε πολλοι ηταν οι μηδισαντες ΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΕΚΕΙ , ΛΙΓΑ , ΔΙΑΛΕΚΤΑ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΩΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ.

    Οι ωδυνες φτανουν στο τελος , και η γεννα θα ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΠΛΗΞΗ και οχι καποιος ΤΕΝ ΤΕΝ της νεας ταξης (κατα κοσμο τσιπρας..) αλλου ειναι τα κακαρισματα και αλλου γεννοβολα η κοτα..

    Χαιρετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΝΩΝΥΜΕ 1.44 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΜΕΣΟ ΜΠΟΡΕΙ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.
    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χρειαζόμαστε μια τέτοια ανακάλυψη για να υποψιαστούμε έτσω οτι είναι είτε ουτσεκάδες, είτε της cia. Έτσι και αλλιώς οι αχυράνθρωποι των Βαλκανίων όπως και οι δικοί μας, είναι όλοι εκπαιδευμένοι και σπουδασμένοι στις ΗΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΗΓΕΤΕΣ ΠΙΑ.ΠΑΝΕ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ Η Ο ΠΑΠΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΤΗ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ Κ ΕΒΑΖΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΥΚΛΕΣ ΑΠΟ ΖΕΛΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ; Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ Κ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ; Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ Κ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ; Η ΑΛΕΚΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ 1917 ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ; ΕΜΕΊΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΩΡΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ. ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. "ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ" ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share