Παρ'ολίγον Ελληνο-σκοπιανή σύρραξη στο Αφγανιστάν λόγω...μουσακά! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 4 Μαρτίου 2008

Παρ'ολίγον Ελληνο-σκοπιανή σύρραξη στο Αφγανιστάν λόγω...μουσακά!

Απ'την εφημερίδα "Βέστι"των Σκοπίων.

Το περιστατικό που περιγράφεται παρακάτω είναι 100% πραγματικό και έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή στο μακρινό Αφγανιστάν..Είναι αστείο μεν αλλά δείχνει και τη διάθεση των 2 λαών,Ελλήνων και Σκοπιανών,όσο το θέμα συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της επικαιρότητας και η ένταση σταδιακά να κλιμακώνεται..
Στο στρατόπεδο της Καμπούλ λοιπόν όπου διαμένουν Έλληνες αξιωματικοί και οπλίτες της ΕΛΔΑΦ(Ελληνικής δύναμης Αφγανιστάν) διαμένουν μεταξύ άλλων και μερικοί άντρες της Σκοπιανής δύναμης που επιχειρεί μαζί με τις Νατοικές στην ίδια περιοχή.Ως τώρα υπήρξαν μόνο μικροπροβλήματα στη συμβίωση των 2 μονάδων.Την Κυριακή όμως ο αρχιμάγειρας του στρατοπέδου θεώρησε σωστό μπροστά απ΄την επιλογή "Μουσακάς"στο μενού των στρατιωτών να προσθέσει τον προκλητικό προσδιορισμό"Μακεδονικός"..!
Οι Έλληνες στρατιώτες μετά την αρχική έκπληξη απαίτησαν,με έντονο τρόπο,να φύγει η λέξη "Μακεδονικός" και προς υποστήριξη του αρχιμάγειρα ο οποίος αρνήθηκε προσέτρεξαν οι συμπατριώτες του!!Τα πνεύματα άναψαν και προς στιγμή απειλήθηκε σύρραξη ανάμεσα στις 2 ομάδες..Ευτυχώς παρενέβησαν ψύχραιμοι"διαμεσολαβητές" και κατάφεραν να φέρουν τα 2 μέρη σε μια "τελική συμφωνία" η οποία προέβλεπε πως "ναι μεν δε θα αλλάξει το όνομα του μουσακά εκείνης της ημέρας αλλά δε θα χρησιμοποιηθεί ποτέ ξανά σε ανάλογο φαγητό στο μέλλον"..και το γεύμα ολοκληρώθηκε..!

17 σχόλια:

  1. χαχχααχχαχαχ καλο!καντε και για το μουσακα συλλαλητηριο καρντασια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχχααχχαχαχ καλο!καντε και για το μουσακα συλλαλητηριο καρντασια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ASTEIO EINAI.GELAS AN TO AKOYS.ALLA SKEPSOU PWS PROKEITAI GIA EMPEIROUS KAI MAXIMOUS STRATIWTES"SYMMAXOYS"SE MIA KSENH XWRA.
    AN AYTOI DEN MPOROYN NA SYGKARTHSOUN TA NEURA TOYS,TI PREPEI NA KANOUME OLOI EMEIS??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Ο ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ!

    ΑΣ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΜΑΜΑΛΑΚΗ ΜΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ-ΖΟΡΟ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ...


    ΚΑΙ Ο ΜΟΥΣΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτελους μια σοβαρη εξελιξη στο μακεδονικο ζητημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ..
    Ο ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΑΧΤΥΛΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλο!αντε να γελασουμε και λιγο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Deka meres periorismo ston Makedoniko Mousaka.

    Erma xalia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κατά τα άλλα, θα βάλουμε ΒΕΤΟ στα ΣΚΟΠΙΑ!! Εδω και ένα χρόνο συμμετέχουν κανονικά στο ΝΑΤΟ, κι εμείς κοροϊδευόμαστε με "μή προσκλήσεις" κά. Είμαστε για γέλια και καλά μας κάνουν. Οι γνωστοί ανθέλληνε ςπου σχολιάζουν (Δημητράδες, Νακρατζάδες, ΟυράνιοΤοξότες, Φιλελεύθερες συμμαχίες κ.ά) να σταματήσουν τις ειρωνίες διότι αρκετά τους ανεχτήκαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO
    http://neoinileias.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. oloisto syllalhthrio gia thn ellhnikothta tou mousaka..
    endyma makedonomaxou h zorro ypoxrewtiko..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. oloisto syllalhthrio gia thn ellhnikothta tou mousaka..
    endyma makedonomaxou h zorro ypoxrewtiko..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟΝ ΜΑΣΚΑΡΑ ΤΟΝ ΦΤΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ. ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΕΤΣΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ.

    ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΡΩΝΙΕΣ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΟΜΜΑΤΩΝ - ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ. ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είναι τόσο απεπλισμένοι στο να δώσουν ύπαρξη στην μίζερη ανυπαρξία τους κα ασημαντότητα τους, που θα πουνε στον τέλος πως η φέρα είναι δική τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. *φετα

    Γαμώ τον δαίμονα του πληκτρολογίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κακώς αντέδρασαν, Μακεδονικός=Ελληνικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ
    ενα αποκαλυπτικο για το σημερα κειμενο γραμμενο 100 χρονια πριν :

    ''Σιχαινομαι τη φρονιμαδα σου.Αν μπορουσα να καταστρεψω μονος μου το κρατος το Ελληνικο θα το εκανα αμεσως.Τι χρησιμευει ενα κρατος Ελληνικο που αντι καθε αλλη εξωτερικη πολιτικη διοριζει προξενους στην Ανατολη και πρεσβεις στη Δυση και τους ξεπροβαδιζει με την μονακριβη ευχη και οδηγια ''προσεχετε να μην γεννατε ζητηματα'' , Αν το κρατος δεν νοιωθει τι μπορει και τι πρεπει να κανει ,δεν αξιζει να ζει. Εχουμε δυναμεις αμετρητες και στην Μακεδονια και στην Θρακη και σε ολη την Ανατολη. Και αν το κρατος δεν τις ξερει, δεν θα πει πως πρεπει να μην τις ξερω και εγω. Και αν το κρατος τις αφηνει κρυμμενες η σκορπιες και δεν θελει να τις περιμαζεψει, δεν ειναι λογος να μην τις περιμαζεψω εγω, η τουλαχιστον να προσπαθησω. Ναι εσυ θα σωσεις το ρωμεικο, ω φρονιμε. Ο καθενας πρεπει να ξερει οτι σε αυτον ελαχε να σωσει το εθνος του, ετσι θα προσπαθησουν πολλοι και θα το σωσει οποιος μπορεσει. Και αληθεια να ηταν πως ουτε εναν Ελληνα δεν βρισκεις στην Μακεδονια, πρεπει να ειναι Ελληνικη η Μακεδονια. Αλλα κρατη αρπαζουν πολιτειες και χωρες και εμεις ,και εκεινα που ειναι δικαμας ,και εκεινα δεν κρατουμε. Σκιαζομαστε μην μας πουν οι Ευρωπαιοι πως δεν ειναι δικα μας. Με ντροπη μας μεγαλη και δειλα-δειλα ξεστομιζουμε πως εχουμε καποια επιρροη στην Μακεδονια , γιατι τι θα πει η κοινη γνωμη αν μας ακουσει ; Αφου οι βουλγαροι την εχουν στο ματι την Μακεδονια και φωναζουν και την θελουν δικη τους, ταιριαζει να μην την θελουμε εμεις ; Δεν με μελει αν βαλω σε δυσκολη θεση την κυβερνηση, μια κυβερνηση που δεν την σεβομαι, δεν ειμαι καμωμενος για την κυβερνηση η για το κρατος, εγινα για το εθνος, και το ξερω επειδη γιαυτο ισα-ισα πονω. Για την κυβερνηση μου ερχεται σιχαμος και καταφρονια ,αμα συλλογιζομαι την κυβερνηση ξεπεφτω, μαργωνω και μαραινομαι. Σηκωνομαι, ξανοιγω και ανθοβολω αμα νοιωθω τον Ελληνισμο. Σε οποια γωνια του Ελληνισμου και αν βρεθω ,θα πασχιζω παντα να δυναμωνω, να ξυπνω ,να ζωντανευω την ψυχη του, και ας γινει οτι γινει. Ξυπνω καθε υπνο, κεντριζω καθε βαρεμο, συνδαυλιζω καθε σταχτη, ξεσκεπαζω καθε σπιθα κρυμμενη και αναβω καθε φωτια σβησμενη, βγαζω καθε πνοη κουρασμενη και παιζω καθε χορδη σιωπηλη. Ξυπνω, ξυπνω, ξυπνω.. ''
    ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ .

    Και τοτε καποιοι αλλοι πολιτικαντηδες / ψευτοδιανοουμενοι / δημοσιογραφοι / βολεμενοι δεν νοιαζοντουσαν για την Μακεδονια μας... και τοτε ειχαμε τσογλανια, και τοτε πολλοι ηταν οι μηδισαντες ΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΕΚΕΙ , ΛΙΓΑ , ΔΙΑΛΕΚΤΑ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΩΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ.

    Οι ωδυνες φτανουν στο τελος , και η γεννα θα ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΠΛΗΞΗ και οχι καποιος ΤΕΝ ΤΕΝ της νεας ταξης (κατα κοσμο τσιπρας..) αλλου ειναι τα κακαρισματα και αλλου γεννοβολα η κοτα..

    Χαιρετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share