Απωθητικό νέων! (Δεν είναι φάρσα..) - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 14 Απριλίου 2008

Απωθητικό νέων! (Δεν είναι φάρσα..)

Ένα απωθητικό νέων- κατά το απωθητικό κουνουπιών- χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο στην Ευρώπη. Αρκετές χώρες εξετάζουν το ενδεχόμενο να επιβάλουν κανονιστικές ρυθμίσεις στη χρήση του.
Η εν λόγω εγκατάσταση (φώτο) "επιτρέπει να απομακρύνονται οι νέοι εξ αιτίας υπερήχων που μόνον αυτοί μπορούν να ακούν"!!

Η Βρετανία επιδεικνύει μεγάλη ανοχή στη χρήση της, όμως στη Γαλλία, το Βέλγιο και την Ολλανδία επικρίνεται η προσφυγή σε τέτοια μέσα, αν και οι χώρες διστάζουν να επιβάλλουν κανονισμούς. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, την Compound Security Systems, περίπου 5.000 τέτοιες συσκευές λειτουργούν ήδη σήμερα στον κόσμο. Το σύστημα ονομάζεται Μosquito (κουνούπι) και τελειοποιήθηκε από έναν Βρετανό πρώην μηχανικό, ο οποίος ήθελε να προστατέψει την κόρη του από τις παρενοχλήσεις των νεαρών.
Περισσότερες από 3.500 συσκευές, που έχουν τη μορφή κουτιού και πωλούνται έναντι 495 στερλινών (617 ευρώ) εκάστη, έχουν ήδη τοποθετηθεί από καταστηματάρχες, την αστυνομία, τους δήμους, τις σιδηροδρομικές εταιρείες, ακόμη και από ιδιώτες που θέλουν να αποφύγουν να συγκεντρώνονται παρέες εφήβων μπροστά από τα σπίτια τους, τα καταστήματά τους, τους σταθμούς.. Η επέκταση της χρήσης αυτού του συστήματος προκάλεσε το Φεβρουάριο έντονη πολεμική. Ο επίτροπος Παιδείας Αλ Έινσλι-Γκριν ζήτησε να απαγορευτούν τα κουτιά αυτά, «τα οποία δαιμονοποιούν τους εφήβους, τιμωρούν αθώους και πλήττουν τα ανθρώπινα δικαιώματα». Η υπουργός Εσωτερικών Τζάκι Σμιθ υπερασπίστηκε αυτήν την πρωτοβουλία στο όνομα της μάχης κατά των αντικοινωνικών συμπεριφορών: «Θα υποστηρίζουμε πάντα αυτούς που σέβονται τον νόμο, κόντρα στις συμμορίες των αλητών».
Στην Ολλανδία, τα Μosquito κοστίζουν 900 ευρώ και έχουν τοποθετηθεί 300 σε περίπου εξήντα δήμους. Στη Γαλλία, τα Μosquito διατίθενται στην αγορά με την ονομασία Βeethoven και κοστίζουν 905 ευρώ η μονάδα. Η γαλλική κυβέρνηση έχει επικρίνει το σύστημα και η υπουργός Υγείας Ροζλίν Μπασλό έχει δηλώσει πως επιθυμεί την απαγόρευσή του. Για..παραγγελίες εδώ:http://www.compoundsecurity.co.uk/



νέα πηγή

9 σχόλια:

  1. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΑ ΜΑΤ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΣΥΣΥΚΕΥΕΣ.
    ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ.
    ΠΑΡΤΕ ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ

    RICKY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΑ ΜΑΤ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΣΥΣΥΚΕΥΕΣ.
    ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ.
    ΠΑΡΤΕ ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ

    RICKY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο απ΄την Αγγλία θα μπορούσε να ξεκινήσει μια τέτοια παπαριά.Οι άνθρωποι έχουν γεμίσει όλη τη χώρα με κάμερες.Στα ηχεία θα κωλλόσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

    Αρρωστημένες κοινωνικές σχέσεις
    Αρρωστοι ενήλικες με τα νεύρα τσατάλια σε χρόνια μανιοκατάθλιψη
    Αρρωστη κουλτούρα-παιδεία
    Αρρωστοι τεχνολόγοι


    Αρρωσταίνουν τα παιδιά με τις οθόνες και τη σκουπιδοτροφή όλο και πιό νωρίς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απλό είναι. Να γίνουν στέκια για ραντεβού των εφήβων όλα τα σημεία με τέτοια κουτιά. Οι έφηβοι τη λύση την έχουν έτοιμη, δε χρειάζονται ωτοασπίδες, αρκούν τα ακουστικά και τα mp3φωνα.
    Ας οργανωθεί και κανένα πάρτυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να μορφώσουν τα καμάρια τους οι Άγγλοι και να τα κάνουν ανθρώπους, και όχι να χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους που τσουβαλοποιούν όλους τους νέους.
    Δεν αντιλέγω είναι αλητάκια τα Αγγλάκια, αλλά αυτό είναι ανεπίτρεπτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πιστεύω πως σε λίγο καιρό θα βρεθεί το αντίδοτο (αντισυχνοτητής)που όχι μόνο θα εξουδετερώνει τις συγκεκριμένες συχνότητες αλλά θα αλλάζει και τη διάθεση του ίδιου του διώκτη. Για παράδειγμα θα κάνει τον κλέφτη φιλικό προς στο θύμα του, τους μπάτσους συναισθηματικούς, τους κορτάκιδες χαντούμιδες κ.ο.κ.
    Κουράγιο και υπομονή θέλει.
    Βρε ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share