Ψήφισμα-παρέμβαση 56 ισλαμικών κρατών σε εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδας! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008

Ψήφισμα-παρέμβαση 56 ισλαμικών κρατών σε εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδας!

Ενα ακόμη βήμα για τη διεθνή προβολή και κατοχύρωση της πάγιας διεκδίκησής της για δημιουργία μειονοτικού ζητήματος στη Θράκη έκανε η Αγκυρα, στην 35η Σύνοδο υπουργών Εξωτερικών του Οργανισμού Ισλαμικής Διάσκεψης (ΟΙΔ).
Στη Σύνοδο που έγινε στην πρωτεύουσα της Ουγκάντας, Καμπάλα,με τη συμμετοχή 56 ισλαμικών κρατών,έπειτα από έντονη δραστηριοποίηση της τουρκικής διπλωματίας και του ίδιου του υπουργού Εξωτερικών Α. Μπαμπατζάν που συμμετείχε στη συνάντηση, πέτυχε να υπάρξει εκ νέου απόφαση (Resolution No 3/35-ΜΜ) για την «Κατάσταση της Τουρκικής Μουσουλμανικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης - Ελλάδα».
Σημαντική συνεισφορά στην τουρκική προσπάθεια έχει και η παρουσία στη θέση του γενικού γραμματέα του Οργανισμού, του Τούρκου Δρ Εκμελεντίν Ισχάνογλου, ο οποίος συστηματικά προωθεί τόσο το ζήτημα της Θράκης όσο και της «Τουρκικής Δημοκρατίας Βόρειας Κύπρου».
Καθώς είναι γνωστή η προσπάθεια διεθνοποίησης του μειονοτικού ζητήματος μέσω του ΟΙΔ, είναι άγνωστο εάν υπήρξε έστω και συμβολική ελληνική διπλωματική παρουσία στην Καμπάλα και πολύ περισσότερο εάν υπήρξε η οποιαδήποτε διπλωματική δραστηριοποίηση του υπουργείου Εξωτερικών προς τις κυβερνήσεις των χωρών μελών της Ισλαμικής Διάσκεψης, ώστε να εξηγηθούν οι ελληνικές θέσεις και να αποκατασταθεί η αλήθεια..
Το ψήφισμα καλεί την Ελλάδα να «σεβαστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών, κοινωνικών, πολιτιστικών και οικονομικών, αλλά και τη Συνθήκη της Λοζάνης, η οποία εγγυάται τα δικαιώματα της Τουρκικής Μουσουλμανικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης».
Στο ψήφισμα της η Ισλαμική Διάσκεψη εξειδικεύει και σε επιμέρους ζητήματα που αφορούν τη μειονότητα της Θράκης:
1 )Καλεί για μια ακόμη φορά την Ελλάδα να λάβει όλα τα μέτρα για τον σεβασμό των δικαιωμάτων και της ταυτότητας της Τουρκικής Μουσουλμανικής Μειονότητας της Δ. Θράκης, που προβλέπονται από διμερείς και διεθνείς συνθήκες.
2 )Αξιώνει από την Ελλάδα να αναγνωρίσει ως επίσημους τους εκλεγμένους μουφτήδες της Ξάνθης και της Κομοτηνής.
3 )Απαιτεί από την Ελλάδα να προβεί στα αναγκαία βήματα για την εκλογή των διοικητικών συμβουλίων των βακουφίων από την Τουρκική Μουσουλμανική Μειονότητα με στόχο τη διασφάλιση της αυτοδιοίκησής τους, επιτρέποντας στον εκλεγμένο μουφτή να επιτηρεί τη βακούφικη περιουσία και θέτοντας τέρμα (η Ελλάδα) στους βαρείς φόρους που επιβάλλει στις περιουσίες αυτές..

4 )Εκφράζει τη λύπη της για την απαγόρευση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Ελλάδας στις δραστηριότητες της πιο παλιάς Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης της Τουρκικής Μουσουλμανικής Μειονότητας, με το όνομα «Τουρκική Ενωση Ξάνθης» με πρόσχημα ότι περιλαμβάνεται ο όρος «Τουρκικός» και θεωρεί ότι αυτή η ενέργεια συνιστά δυσμενή διάκριση βάσει της εθνικής καταγωγής.
5 )Απαιτεί από την Ελλάδα να εφαρμόσει τις τρεις αποφάσεις που εξέδωσε το ΕΔΑΔ σχετικά με τις ΜΚΟ της τουρκικής μουσουλμανικής μειονότητας, οι οποίες αίρουν τη διάκριση που είχε επιβληθεί από το ελληνικό Ανώτατο Δικαστήριο με την απαγόρευση δραστηριοτήτων με το πρόσχημα της χρήσης στο όνομά τους του όρου «Τουρκική Μειονότητα».
6 )Παροτρύνει την Ελλάδα να αποκαταστήσει τα δικαιώματα ιθαγένειας για δεκάδες χιλιάδες μέλη της Τουρκικής Μειονότητας, των οποίων αφαιρέθηκε η ιθαγένεια βάσει του άρθρου 19 του Κώδικα Ιθαγένειας.
7 )Ζητά από τον γενικό γραμματέα να αναλάβει πρωτοβουλία για συστηματική έρευνα πραγματογνωμοσύνης (fact finding inquiry) για να εξακριβώσει την ακρίβεια των επανειλημμένων αναφορών για βανδαλισμούς των τεμενών και των μουσουλμανικών κοιμητηρίων στη Δυτική Θράκη και να παρουσιάσει έκθεση γι αυτά, στην τριακοστή έκτη Σύνοδο των ΥΠΕΞ»..


Ο κ. Ν.Μελέτης στο σχετικό δημοσίευμά του (με το οποίο αναδείχθηκε το όλο θέμα) στην εφημερίδα"Έθνος",σημειώνει πως:
" δημιουργεί προβληματισμό η αδράνεια με την οποία η κυβέρνηση και ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών παρακολουθούν απαθείς τη συστηματική αυτήν προσπάθεια της Αγκυρας να παρέμβει σε εσωτερικές υποθέσεις της χώρας και να προσθέσει ένα ακόμη ζήτημα στην ελληνοτουρκική ατζέντα.Όλοι όσοι βρίσκονται στην Αθήνα και κάνουν τα «στραβά μάτια» στην προσπάθεια ανακίνησης μειονοτικού, προκείμενου να μην ενοχληθεί ο κ. Ερντογάν ή ο κ. Μπαμπατζάν παραμένουν εκτεθειμένοι" .Δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί του..

29 σχόλια:

  1. εδώ μας παίζει μπάλλα ένα σκατοκρατίδιο σλαβοαλβανων δεν θα μας μοιράσουν φάπες 56 ισλαμικα κράτη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εδώ μας παίζει μπάλλα ένα σκατοκρατίδιο σλαβοαλβανων δεν θα μας μοιράσουν φάπες 56 ισλαμικα κράτη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΛΥΣΣΑΚΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ! ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΗΣ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΣΟΥΝΕ ΑΠΑΡΗΓΟΡΗΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προχθές μόλις άλλος ένας φαντάρος σκοτώθηκε στον Έβρο. Πάνω από 10 ανάλογα περιστατικά συμβαίνουν κάθε χρόνο.
    Γι' αυτούς δε σε ενδιαφέρει να μάθεις τι έγινε; Αυτοί οι νεκροί δεν αξίζουν δικαίωση;
    Τα παιδιά που σκοτώνονται καθημερινά στις μονάδες της μεθορίου πεθαίνουν ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ. Και δεν είναι επαγγελματίες αλλά έχουν βρεθεί εκεί ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, ΠΑΡΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. otan ksypnsetai tha einai arga.
    oloi oi mousoulmanoi ths thrakhs oneireuontai na ginoun kossovo.
    h apatheia ths ellhnikhs politeias sto thema auto einai sigoura ypopth.

    nikos.xanthi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η τουρκια απλα συνεχιζει να κανει οτι κανει εδω και χρονια.εμεις κοιμομαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η τουρκια απλα συνεχιζει να κανει οτι κανει εδω και χρονια.εμεις κοιμομαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η συμμετοχή 100 αεροπλάνων μας σε άσκηση βομβαρδισμού της Περσίας σπό το Ισραήλ δεν βοηθά τις σχέσεις με τα 56 κράτη των 700 εκτ κατοίκων. Ως απάντηση φαίνεται το ψήφισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τέλος στην προδοσία και στην ασχήμια. Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών, δηλαδή ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο μελλοντικός πρόεδρος, η κολοσσιαία πολεμική μηχανή έχει ήδη μπει μπροστά με στόχο την εξόντωση όλων όσων θεωρεί εχθρούς της ακόμα και αυτών όπως η Ελλάδα που δεν υπακούνε τυφλά της εντολές της. Ιράν, Κορέα, Αραβικός κόσμος νέοι υποτελείς και φυσικά άμεσα η Ρωσία και στο βάθος η Κίνα. Μετά θα έρθει η σειρά των "ατάκτων" της Νότιας Αμερικής, ένας νέος θανάσιμος κίνδυνος πολυπρόσωπος, πολυπλόκαμος σαν χταπόδι κάνει αργά αλλά σταθερά την εμφάνισή του στο προσκήνιο της παγκόσμιας ιστορίας.

    Σημερινός στόχος είναι τα Βαλκάνια, με κύριο σύμμαχο την "Μεγάλη Αλβανία" ξεκινώντας από το Κόσοβο με συνεργάτες τους υπεύθυνους για μαζικές δολοφονίες UCK.

    Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, γεγονός πρωτοφανές για την χώρα μας, μερικοί "επιστήμονες" επέλεξαν το αμφιθέατρο του Παντείου Πανεπιστημίου για να αναπτύξουν δημόσια την υποστήριξή τους σε ένα βασικό αίτημα της "Μεγάλης Αλβανίας" την κατάκτηση της Ηπείρου έως την Πρέβεζα με την δικαιολογία ότι ανήκει στην Αλβανική Τσαμουριά απ' όπου τους έδιωξαν με εγκληματικές πράξεις οι Έλληνες. Ασφαλώς πρόκειται για οργανωμένη προβοκάτσια των ΗΠΑ ώστε να μελετηθούν οι δικές μας αντιδράσεις και να προπαρασκευαστεί ψυχολογικά η εδαφική επέκταση της Αλβανίας μετά το Κόσοβο και σε ένα μεγάλο τμήμα των αλβανόφωνων περιοχών των Σκοπίων και ακολούθως και σε δικά μας εδάφη. Από την άλλη μεριά η σύμπλευση της Τουρκίας με τις ΗΠΑ στο Κόσοβο που έσπευσε πρώτη αυτή να το αναγνωρίσει προετοιμάζει το έδαφος για πονηρά σχέδια σε βάρος της χώρας μας, με βάση όχι μόνο το Αιγαίο και την Κύπρο αλλά και την Μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη που ακολουθώντας το παράδειγμα του Κοσόβου μπορεί να διεκδικήσει τη δική της ανεξαρτησία. Η ηγεσία των Σκοπίων φαίνεται να γνωρίζει από πρώτο χέρι τα σχέδια των ΗΠΑ και γι' αυτό δείχνει αυτή την αλαζονική αδιαλλαξία. Και πράγματι σε αυτή τη φάση συμπορεύονται με την πολιτική που εκθέσαμε. Όμως, τι θα κάνουν όταν ξεκινήσει η επόμενη φάση της φιλοαλβανικής τακτικής οπότε το κρατίδιό τους θα κοπεί στη μέση. Γιατί θα πρέπει να γνωρίζουν τόσο αυτοί όσο και οι ΗΠΑ ότι μπορούν να αυτοαποκαλούνται Μακεδόνες όμως φυλετικά είναι Σλάβοι και ως εκ τούτου κατατάσσονται ουσιαστικά στη χωρία των εχθρών των ΗΠΑ μαζί με τη Ρωσία τη Σερβία αλλά και την Βουλγαρία που και αυτή δεν πρέπει να έχει αυταπάτες. Έτσι γυρίζοντας σε 'μας τους Έλληνες θα πρέπει να δούμε ότι η κατάσταση όντως εξελίσσεται όπως εξελίσσεται είναι παραπάνω από τραγική.

    Δεδομένου ότι οι Αμερικανοί δεν πείθονται πια από τις όσες υποκλίσεις και αν κάνουν απέναντί τους οι ποικιλόμορφες αμερικανόφιλες ηγεσίες και αυτό γιατί φοβούνται και μισούν το λαό μας για τον οποίο είναι βέβαιοι ότι στη μεγάλη του πλειοψηφία απορρίπτει τα φιλοπόλεμα σχέδιά τους και γι' αυτό θέλει να μας τιμωρήσει με κάθε τρόπο. Εκτός και αν αποφασίσουμε όλοι μαζί να γονατίσουμε και να φιλήσουμε τα πόδια τους κάνοντας όρκους ότι από εδώ και στο εξής θα ήμαστε καλά παιδιά και πειθήνια όργανα στην όποια πολιτική τους, όμως αφού το παιχνίδι είναι έτσι και αλλιώς για εμάς χαμένο τότε ας πέσουμε με το κεφάλι ψηλά.

    Ας μην περιμένουμε βοήθεια από πουθενά ούτε έχουμε συμμάχους. Είμαστε εμείς και εμείς.

    Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να είμαστε τουλάχιστον ωραίοι, περήφανοι και γιατί όχι χαρούμενοι αφού θα έχουμε πάρει τη μεγάλη απόφαση να γίνουμε όλοι μας μια γροθιά ενωμένοι μπροστά στην προδοσία και την ασχήμια που χτυπάει την πόρτα μας, γιατί είναι προδοσία η αναγνώριση του Κοσόβου χωρίς την έγκριση της Διεθνούς Κοινότητας του ΟΗΕ δηλαδή μιας επαρχίας που από αιώνες αποτελεί τμήμα της Σερβίας, και τι θα νοιώθαμε εμείς αν μεθαύριο έπαιρναν με το έτσι θέλω την μισή Κύπρο, τη Θράκη ή την Ήπειρο. Όπως είναι ασχήμια να ανεχόμαστε να μας περιφρονούν και να μας υβρίζουν οχυρωμένοι κάτω από τα σκέλια των Αμερικανών οι Σκοπιανοί και εμείς να τους παρακαλάμε και να ζητάμε μεσολάβηση των Αμερικανών χάνοντας κάθε μέρα πιο πολύ την αξιοπρέπειά μας και την υπερηφάνειά μας.

    Ας κλείσουμε τα σύνορα ας σταματήσουμε τις διπλωματικές και οικονομικές μας σχέσεις και ας τους αφήσουμε να αυτοαποκαλούνται όπως θέλουν κοροϊδεύοντας τους εαυτούς τους. Οφείλουμε να περάσουμε και από αυτή τη νέα δοκιμασία με το κεφάλι ψηλά. Μπορεί να υποφέρουμε όμως το ζητούμενο για μας είναι να παραμείνουμε Έλληνες. Και θα παραμείνουμε Έλληνες. Ας μην ξεχνάμε από πόσες σκληρές δοκιμασίες περάσαμε ως τώρα όμως στο τέλος πάντα βγήκαμε νικητές. Το ίδιο θα συμβεί και στο μέλλον.

    Μίκης Θεοδωράκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. DE GINONTAI FILIES ME TOYS TOYRKOYS.KAPOIA STIGMH PREPEI EPITELOYS H ISTORIA NA MAS DIDADKSEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΄Εχει το θάρρος η Ελληνική Κυβέρνηση να δηλώσει προς όλους: " οποιοδήποτε πολεμικό αεροσκάφος, παραβιάζει τον εθνικό εναέριο χώρο θα καταρρίπτεται χωρίς άλλη ειδοποίηση"
    Πιστεύετε ότι θα τολμήσει κανείς μετά να κάνει παραβίαση;
    Το πρόβλημα παραμένει εάν θα ισχύσει το καθεστώς των 10 ή των 6 μιλλίων.Ας αποφασίσουμε τελικά 10 μίλλια και στον αέρα και στη θάλασσα.( To casus belli αφορά τα 12 μίλλια)
    Το θέμα είναι εάν η κυβερνώντες έχουν τα απαραίτητα...αξεσουάρ για να διατάξουν κάτι τέτοιο! Εγώ αμφιβάλλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ta paparia mas tha paroun.krematoria tora gia aftous kai tous graikilous entos ton tixon.thanatos.thanatos stin parasitiki metapratiki antethniki egxoria bourgouazia.moni lisi ta pirinika.thanatos stous proskinimenous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όποιος εγείρει απαιτήσεις , θα πρέπει πρώτα να έχει εκπληρώσει τις δικές του υποχρεώσεις . Έτσι τουλάχιστον λέει η κοινή λογική , αλλά και η διεθνής πρακτική .
    Τα ισλαμικά κράτη αφού ξερίζωσαν ,την επί χρόνια , ανθούσα Ορθοδοξία από τα μέρη της (βλ. Ορθόδοξο Πατριαρχείο Αντιοχείας ) , αφού δημιουργούν προβλήματα στα υπάρχοντα ( Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως – Ιεροσολύμων και Αλεξανδρείας ) – Αφού είδαν να ξεριζώνεται με γενοκτονίες ένας λαός και ένας πολιτισμός που προϋπήρχε αιώνες πριν έρθουν αυτοί από την στέπα τους , χωρίς να πούνε κουβέντα . Το ψήφισμα τους καλό θα είναι να το βάλουν …ξέρετε που !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. συμφωνω απολυτα με τον 12.08.
    ΑΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΠΟΛΗ,ΙΜΒΡΟ ΚΑΙ ΤΕΝΕΔΟ
    ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. συμφωνω απολυτα με τον 12.08.
    ΑΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΠΟΛΗ,ΙΜΒΡΟ ΚΑΙ ΤΕΝΕΔΟ
    ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. kai oi 56 htan yperoxoi.re den pane sto diaolo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ρε θα τρελαθουμε!εδω εξοντωσαν τους χριστιανους απεναντι και ακομα και οσους αφησνα να ζησουν κανουν την ζωη τους δυσκολη και μιλανε για ανθρωπινα δικαιωματα!!ελληνας ουτε για δειγμα δεν εχει μεινει και μιλανε για τους μουσουλμανους στην θρακη!
    τι αλλο να κανει το κρατος?τους βαζει στο δημοσιο και στα πανεπιστημια χωρις εξετασεις τι να κανει να τους κανει υπουργους?
    βρε ουρτ ..μαθαν και απο ανθρωπινα δικαιωματα οι τουρκοι!!!

    υποκριτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Tin idia thesei exoun polla xroania twra oi tis Islamikis diaskepsis! Twra xipnisatae! Otan akoma o Andreas itan peri tou Aravikou anoigmatos autoi tin Tourkia ipostiriazan!

    An den ka8isoune isiha oi 58 tha arxisoume na paixoume xontro paixnidi me to Israil!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ οτι οι περισσότερες Αραβικές κυβερνήσεις (ειδικά οι πετρελαιάδες) ειναι ΟΛΕΣ ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ!

    Και η προβοκάτσια απο το GLORIUS SPARTAN απο τους Αμερικανους διέρρευσε άλλωστε, σίγουρα έχουν βάλει το χέρι τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Kai na min xexname oti OLLES oi Mousoulmanikes xwres exoun anagnwrisei tin Slavoskopja ws MAKEDONIA poli prin ton GLORIOUS SPARTAN!

    NAI AKOMA KAI TO IRAN!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. H ELLHNIKH DIPLWMATIA PREPEI NA EINAI EUELIKTH. FILOI DEN YPARXOYN!!! MONO SYMFERONTA!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΥΞΕΤΕ

    http://www.youtube.com/watch?v=D2K3GQ9vKA8&eurl=http://ethnikistes.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΑΓΓΛΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ. ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ;

    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΟΠΛΑ.
    ΕΔΩ Η ΑΓΓΛΙΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΝΗΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ.

    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΕΒΑΣΤΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ.
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΧΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΟΜΕΝΟ
    ΝΑ ΣΕ ΠΑΤΟΥΝ.

    ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΟΥΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΤΟ ΣΚΥΒΕΙΝ
    ΑΝΑΣΗΚΩΘΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΩΘΕΙΤΑΙ
    ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΞΑΠΛΑ
    ΠΕΣΑΝΕ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ

    ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ποιας νεμεσης ρε φιλε;
    Εδω σε λιγο, δε θαχουμε νερο να πιουμε και συ εισαι στον κοσμο σου;
    Τι διαολο, ξυπνα επι τελους.
    Ουτε λεμονια για να πεταξουμε στους ηλιθιους κυβερνωντες δεν μπορουμε πια.Εχουν παει τρια Ευρω το κιλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΡΙΞΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΟΥ
    ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. theodore
    ΛΕΜΟΝΙΑ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.
    Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ.
    ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΝΑ ΣΚΑΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ;
    ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΗ ΤΟΥ 10.32
    .... Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΠΩΣ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΑΦΗΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΟΗΕ.ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΤΟΣΟ ΧΑΜΕΡΠΗ ΒΔΕΛΥΡΑ ΚΑΙ ΜΙΣΑΡΑ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΥΛΗΣΕΙΣ ΤΑΦΩΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΟΥΦΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΟΦΗΣΑΝ ΕΔΩ ΤΟ 20-22 ΚΑΙ ΕΝΩ ΑΝΑΛΟΓΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ 20-22 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΛΙΩΣΑΝ ΣΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΟΚΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΘΑΜΜΕΝΟ.ΤΕΤΟΙΑ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΗ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ ΚΤΗΝΗ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΘΥΜΑ ΓΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΥΔΩΡ.ΝΤΟΠΙΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΚΟΛΟΝΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ.ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΟΛΟΥΣ ΔΑΥΤΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 10.35 εχω υπηρετησει στον εβρο.ουδεμια σχεση εχει το ενα με το αλλο.τι πας να καμεις να συμψηφισεις?αυτο ειναι παιδιαστικη λογικη μπακαληδων.το οτι δε δεν ειναι εκει με την θεληση τους ειναι ντροπη τους.αν ειναι φλωροι και καλοπερασακηδες φταινε οι μαναδες τους και οι κοινωνια της αφασικης καταναλωσης που εμαθε και σε σενα να μην εχεις αξιες να μην αγωνιζεσαι να θεωρεις δεδομενα πραγματα που αλλοι παιζουν το κεφαλι τους κορωνα γραμματα για να λες εκ του ασφαλους ισωπεδωτικες μαλακιες.και να μην θες το στρατο για να βγαλουν τα κοροιδα το φιδι απο την τρυπα για παρτη σου.πολυ τζαμπα μαγκες δε νομιζεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share