Γερμανικό..χαστούκι στον Ν.Γκρουέφσκι. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 20 Ιουλίου 2008

Γερμανικό..χαστούκι στον Ν.Γκρουέφσκι.

Και ενώ ως τώρα τα "χαστούκια" προς τον κ.Γκρουέφσκι,είχαμε συνηθίσει-όσο αφορά την Ευρωπαική Ένωση- να τα δίνουν οι Γάλλοι,ήρθε η ώρα και για το πρώτο χαστούκι από Γερμανικό χέρι..
Ο Γερμανός υφυπουργός Εξωτερικών Γκέρνοτ Έρλερ έδωσε συνέντευξη στην Ντόιτσε Βέλλε απαντώντας μεταξύ άλλων και σε ερωτήση που αφορούσε την επιστολή Γκρουέφσκι προς τον Έλληνα πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή.

Συγκεκριμένα,στην ερώτηση "αν ο πρωθυπουργός Νίκολα Γκρούεφσκι ρίχνει με την επιστολή του λάδι στη φωτιά" ο υφυπουργός Εξωτερικών Γκέρνοτ Έρλερ απάντησε:
«Είναι πράγματι αμφίβολο αν η επιστολή αυτή συμβάλλει στην δημιουργία κλίματος συναίνεσης στο ζήτημα της ονομασίας. Ελπίζουμε πάντως η αντιπαράθεση Ελλάδας - ΠΓΔΜ να τελειώσει σύντομα.Η επίλυση του θέματος της ονομασίας, απαιτεί βέβαια υποχωρήσεις και από τις δύο πλευρές.
Η επιστολή σίγουρα δεν αποτελεί πάντως απόδειξη συμβιβαστικής διάθεσης»..

15 σχόλια:

  1. exei akoma na faei tosa xastoukia pou sto telos tha xoreuei zeibekiko gia plaka.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ELPIZOUME TO GREECE-SALONIKA NA MAS DOSI PLIREIS PLIROFORIES GIA TO PANIGIGRI TOU PROFITI HLIA/ILLINDEN STIN MELITI KAI OXI PARAPLIROFORISI

    TELIKA TI GIORTAZETE STIN MELITI?
    POSOI SKOPIANOI BIKAN MESA KAI GIATI?
    GIA TON PROFITI H GIA TO ILLENDEN?
    H GIA NA PAROUN THN"ARXAIA" TOUS PATRIDA?

    Σε εξέλιξη οι εκδηλώσεις στη Μελίτη Φλώρινας (19/7/2008)
    http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=920823

    Ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις στο παραδοσιακό πανηγύρι της Μελίτης
    http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=920900&lngDtrID=244

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑΙ,ΚΑΙ Ο ΜΙΛΟΣΟΣΚΙ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΑ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ!
    ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Macedonia: Thousands attend rally to demand minority rights in Greece

    The Associated PressPublished: July 19, 2008
    http://www.iht.com/articles/ap/2008/07/18/europe/EU-Macedonia-Greece.php

    MACNEWS PROPAGANDA

    Ένταση στο συνοριακό σταθμό της Νίκης
    Πηγή:Α.Π.Ε. Δημιουργία:19/7/2008 9:07 πμ Τελευταία ενημέρωση:20/7/2008 4:39 μμ

    http://www.ant1online.gr/Politics/Diplomacy/Pages/20087/b2d28298-a4c9-4bf4-8833-a63a2d986755.aspx

    Macedonian Journalists blocked from visiting Greece - Update
    Saturday, 19 July 2008
    https://www.blogger.com/comment.g?blogID=8070170898289675493&postID=4595520601346685550


    A poodle is born
    Saturday, 19 July 2008
    http://macedoniaonline.eu/content/view/2388/49/
    DIABASTE KAI TA SXOLIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν ο Ναπολέων-Γκρουέφσκι θέλει να μπει κάποτε στην ΕΕ θα έπρεπε η΄δη να εχει αλλάξει στάση.
    Το θέμα ειναι πως μαλλον δεν θελει προτιμώντας για τη χώρα του το στατους μιας πολιτειας των ΗΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εν κατακλείδι, για όσους δεν ασχολούνται πολύ με το θέμα και προσπαθούν να καταλάβουν τι γίνεται στη Φλώρινα: ΤΟ 95% ΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΩΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΝΤΟΠΙΑ ή ΜΑΚΕΝΤΟΝΣΚΙ αν θέλετε. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ, ΤΟ 5% ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ (κυρίως για να προσληφθούν στη ΔΕΗ) ΤΟ "ΠΑΙΖΟΥΝ" ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΙ.
    http://taxalia.blogspot.com/

    TORA TI NA SKEFTOUME
    APO TIN MIA THEOROUN GELIOTITA THN MAKEDONIKH MEIONOTITA, APO TIN ALLI OMOS MILANE MACEDONSKI

    AFTOI SE LIGO THA MAS POUN OTI TO MAKEDONSKI EINAI ELLHNIKA

    ELEOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 20 Ιούλιος 2008 7:52 μμ

    TI NOMIZEIS OTI EINAI H EE?

    EBRAIOKRATOUMENES XORES YPOTAGMENES STON THIO SAM.

    OSO GIA TOUS GERMANOUS THELOUN TO FYROM NA MPEI STIN EE KAI STO NATO
    AFTO LEEI TO ARTHRO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. AFTOS EINAI O PRAGMATIKOS STOXOS TON GERMANON DIABASTE KAI TO YPOLOIPO ARTHRO

    "Θα προτιμούσαμε του χρόνου τέτοια εποχή να καλωσορίσουμε στους κόλπους του ΝΑΤΟ όχι μόνο την Κροατία και την Αλβανία, αλλά και την ΠΓΔΜ. "

    DEUTSCHE WELLE
    http://www.dw-world.de/dw/article/0,2144,3495208,00.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι δύο ιδρυτές της Google, Λάρι Πέιτζ(35 ετών-φωτο) και Σέρτζι Μπριν είναι πιο πάνω σε επιρροή και από τον Ρούπερτ Μέρντοχ!
    Σύμφωνα με την έκδοση 2006 του Forbes,τα κέρδη των δύο έφθασαν τα 18,5 δις. δολάρια, τοποθετώντας τους στην θέση 26 για τη λίστα με τα πλουσιότερα άτομα στον κόσμο (μαζί με Brin). Πρόσφατα αγόρασαν και ένα Qantas Boeing 767 airliner για τις επιχειρήσεις και τις προσωπικές τους ανάγκες.
    Είδατε τι κάνει το internet και σε λίγο καιρό και τα blog στην Ελλάδα;
    Σύμφωνα με την λίστα της Guardian είναι πρώτοι από τους 100 ανθρώπους που ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή στα ...
    βρετανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Σύμφωνα με την Guardian, οι δύο άνδρες θεωρούνται ισχυρότεροι λόγω της αξιοσημείωτης επίδρασης του Google στα μέσα ενημέρωσης. Από τη δεύτερη θέση της λίστας «έπεσε» ο μεγιστάνας του Τύπου Ρούπερτ Μέρντοχ. Ο πρόεδρος της News Corp έχασε την θέση του για πρώτη φορά από τον δεύτερο γιο του, Τζέιμς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Γερμανικό..χαστούκι στον Ν.Γκρουέφσκι."

    oxi kai xastouki
    ligo fouskomeno
    GREECE-SALONIKA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τελικά όλοι αυτοί οι μάγκες (ή ψευτόμαγκες) υποστηρίζουνε τα Σκόπια μόνο όσο αφορά τον ανθελληνισμό τους.
    ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ Η ΕΟΚ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗ "ΜΕΓΑΛΗ" ΑΛΒΑΝΙΑ.Όσο αφορά την τροχοπέδη την έχουν αφήσει σε μας. Έτσι μπορούν να φοράνε και το λευκό γιλεκάκι.
    Δεν εννοώ ότι πρέπει να μην αντιδρούμε στον Γκρουέφκσι και την αλητοπαρέα του. Αλλά πέρα από τους ενθουσιασμούς, ας ασχοληθούμε και με τα μεσοπρόθεσμα σχέδια του ιμπεριαλισμού. Στο φινάλε ο Γκρουέφσκι ότι λέει το λέει έξω από τα δόντια. Ενώ τα ισχυρά ανθελληνικά κέντρα μας το παίζουνε φιλαράκια και εμείς τα προσκυνάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. DIAVASTE THN ISTORIA THS MAKEDONIAS -SKOPIA
    APO THN ARXAIOTITA MEXRI TORA

    STO

    http://www.soros.org.mk/archive/index.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. DIAVASTE THN ISTORIA THS MAKEDONIAS -SKOPIA
    APO THN ARXAIOTITA MEXRI TORA

    STO

    http://www.soros.org.mk/archive/index.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμε 8:02 το βασικό είναι να βάλεις το κεφάλι σου να σκεφτεί αντί να νομίζεις πως για να είναι κανείς Έλληνας πρέπει η μητρική του γλώσσα να είναι ελληνικά. Δηλαδή οι Αρβανίτες παπούδες μας δεν ήταν Έλληνες ρε θρεφτάρι ή μήπως οι Βλάχοι εθνικοί ευεργέτες ήταν Ρουμάνοι; Χάνα μούνου καθαρόαιμο πλάσμα. Ο άνθρωπος το λέει ξεκάθαρα πως δεν αισθάνονται ξένη μειονότητα παρά το γεγονός ότι μιλάνε και τα ντόπια που όντως λέγονται και μακεδόνικα. Εσείς πάτε φυρί φυρί να κάνετε τους Έλληνες ξένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. TIΠOTA ΔEN EINAI TYXAIO: Από την κορυφή ώς τον πάτο, σαπίλα..
    ***

    “Τεκτονισμός και κράτος Σκοπίων”

    To 2005 η Ηνωμένη Μεγάλη Στοά της Αγγλίας, δημιούργησε, από το μηδέν, με μεγάλη φροντίδα και ταχύτητα μια νέα Μεγάλη Στοά, σ’ ένα νέο μικρό κράτος της Ευρώπης και έσπευσε να εγκαταστήσει με πανηγυρικούς τύπους, αλλά και να αναγνωρίσει άμεσα. Οι διεθνείς τεκτονικοί κύκλοι παρατήρησαν ότι κάτι τέτοιο, η ΗΜΣΤΑ κάνει κάθε εκατό χρόνια. Το όνομα με το οποίο αναγνωρίσθηκε αυτή η μεγάλη Στοά δεν ταυτίζεται με το όνομα του κράτους, στο οποίο ανήκει και με το οποίο το κράτος αυτό συμμετέχει στον Ο.Η.Ε.. Το κράτος αυτό στον Ο.Η.Ε. ονομάζεται F.Y.R.O.M., αλλά η Μεγάλη Στοά του, που δημιουργήθηκε και αναγνωρίσθηκε εσπευσμένα και από το τίποτα, ονομάζεται Μεγάλη Στοά της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

    Όλοι αντιλαμβάνονται τη σημασία των ενεργειών των Άγγλων. Το πρόβλημα όμως δεν είναι τα συμφέροντα των Άγγλων. Το μέγα πρόβλημα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Τεκτονισμού είναι ότι δεν αντέδρασε. Εκπρόσωποι ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Τεκτονικών Μεγάλων δυνάμεων συμμετείχαν σε διεθνή fora, μαζί με εκπρόσωπους της Μεγάλης Στοάς της γειτονικής χώρας και δεν αντέδρασαν για το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, όταν και στην τελευταία μουσική αθλητική διεθνή συνάντηση, οι Έλληνες αξίωναν και πετύχαιναν τη συμμετοχή των εκπροσώπων της γείτονος, με το όνομα που είναι ενταγμένη στον Ο.Η.Ε.

    Η διοίκηση της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος, επί πολλούς μήνες, ερωτάται τι έχει κάνει με το θέμα του ονόματος της Μεγάλης Στοάς της F.Y.R.O.M. και σιωπά.

    Η Ελληνική κοινωνία επί χρόνια παρακολουθεί και αξιολογεί. Ο Ελληνικός Τεκτονισμός από την ίδρυσή του έχει έντονο πατριωτικό και κοινωνικό προσανατολισμό. Η γενικευμένη και αποφασιστική συμμετοχή του Ελληνικού Ελευθεροτεκτονισμού στον Μακεδονικό Αγώνα έχει καταγραφεί από την ιστορία και αποτελεί παρακαταθήκη και περηφάνεια για τους Έλληνες Τέκτονες. Τα ίδια ισχύουν και για τον Κρητικό Αγώνα ..

    Τα κάστρα πάντα εκπορθούνται έσωθεν.

    Οι διοικήσεις των Ελληνικών Τεκτονικών σωμάτων, κατά ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑ, περίπου χρόνια ήσαν, κατά κανόνα, ανίκανες και κατώτατες των περιστάσεων. Γι’ αυτό τα εργαστήρια οδηγήθηκαν στην ερημία και το Τάγμα στο σχίσμα και στην περιθωριοποίηση. Απέτυχαν κυρίως να καλλιεργήσουν και να προβάλλουν την ΕΘΝΙΚΗ και κοινωνική προσφορά και διάσταση του Τάγματος. Απέτυχαν να εμπνεύσουν και να προσελκύσουν εκλεκτούς και δημιουργούς της κοινωνίας μας και βέβαια οι ελάχιστες εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν την παντοδυναμία του κανόνα.

    ΕΘΝΙΚΗ προσφορά δεν είναι μόνο να καταθέτεις ένα στεφάνι στο μνημείο του Ξάνθου και κοινωνική προσφορά δεν είναι μόνο να δωρίζεις χρήματα ..

    «…Αφελείς συμβολαιογράφοι και ανίδεοι μικροβιολόγοι που παίζουν με τα σπαθάκια και τις ποδίτσες τους…» έγραφε κορυφαίος Έλληνας χρονογράφος πριν τριάντα χρόνια. Δεν θέλω να σκεφτώ τι θα έγραφε σήμερα ..

    Απευθυνόμαστε στους λίγους πραγματικούς ΕΛΛΗΝΕΣ Ελευθεροτέκτονες που έχουν πια απομείνει σ’ αυτή τη χώρα και τους ζητούμε να αντιδράσουν. Ο καθένας μας ας γίνει ένας πανίσχυρος πομπός του ΕΘΝΙΚΟΥ μηνύματος σ’ όλο το κόσμο και να ενημερώσει για την αδικία σε βάρος της Ελλάδας…”, “Οίαγρος”, (ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ FORUM).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share