Αυτόφωρο και καταδίκη για κατασκοπία σήμερα στη Θράκη! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2008

Αυτόφωρο και καταδίκη για κατασκοπία σήμερα στη Θράκη!

Εmail-πληροφορίες από fantomas.

Με πρωταγωνιστές δύο Βούλγαρους στρατιωτικούς, (έναν άνδρα και μία γυναίκα) και έναν ακόμα Βούλγαρο πολίτη, εξελίχθηκε μία περίεργη υπόθεση «κατασκοπίας» στη Θράκη.
Οι Βούλγαροι είχαν φωτογραφίσει, δεκάδες ελληνικά στρατόπεδα και άλλες Eλληνικές «μονάδες», στην ευρύτερη περιοχή του Έβρου.
Το πρωί παραπέμφθηκαν στη Δικαιοσύνη (αυτόφωρη διαδικασία) στην πόλη της Ορεστιάδας, και καταδικάστηκαν σε 15μηνη φυλάκιση για κατασκοπία.
Σύμφωνα, με το site του Περιοδικού “FANTOMAS”
www.fantomas.gr , "η υπόθεση έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στις Eλληνικές Yπηρεσίες Aσφαλείας, ενώ επισήμως τηρούνται χαμηλοί τόνοι. Το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό διότι πρόκειται για υπόθεση σε βάρος των ελληνικών συμφερόντων από στρατιωτικούς γειτονικής χώρας, μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης".
Ιδιαίτερη σημασία θα έχει η πληροφορία αν επιβεβαιωθεί, που φέρει τους δύο Βούλγαρους να υπηρετούν σε στρατιωτική βάση της γειτονικής χώρας στην οποία εδρεύει επισήμως και αμερικανική στρατιωτική αποστολή..

5 σχόλια:

  1. gia na kataferan oi dikoi mas na tous piasoun prepei na htan oi pio vlakes kataskopoi ths boulgarias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. gia na kataferan oi dikoi mas na tous piasoun prepei na htan oi pio vlakes kataskopoi ths boulgarias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΥΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑΣΦΑΞΑΝ ΚΑΙ ΡΗΜΑΞΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ.
    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΑ.
    ΕΔΩ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΟΙΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΡΞΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ,ΑΛΒΑΝΙΑ κ.λ.π- ΤΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε
    ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;
    ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΘΑΝΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΟΦΙΟΙ..
    ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νάτα μας ,
    αρχίζει να ξεδιπλώνεται το σχέδιο Β' των Αμερικανών με την χρήση/ανάμιξη του άσσου στο μανίκι που λέγεται Βουλγαρία.
    Τώρα δικαιολογείται επίσης το θράσος και η προκλητικότητα του ανεκδιήγητου πρωθυπουργού των Σκοπίων .

    Απο Σαμουήλ τέλη 9ου αιώνα ξεκινά η διαμάχη με την Βούλγαρο-σλαβική φυλή. Αυτή η κολώνια κρατάει αιώνες.

    1893 ιδρύεται απο τους Βουλγάρους στην Θεσσαλονίκη το VMRO ρίχνοντας το σύνθημα " η Μακεδονία εις τους Μακεδόνας" με σκοπό αρχικώς την αυτονόμηση και εν συνεχεία την ενσωμάτωση στην Βουλγαρία (αρχεία Γαλλικού Υπουργείου Εξωτερικών) .

    Αρχές Νοε. 1912 οι Σέρβοι προλαβαίνουν και εισέρχονται στο Μοναστήρι και η γραμμή επαφής μεταξύ του Ελληνικού και Σερβικού στρατού απετέλεσε πλέον τα σύνορα των δύο κρατών. Μέχρι τότε η Σερβία δεν είχε καμμία απαίτηση για τα εδάφη αυτά, αναγνωρίζοντας οτι δεν υπήρχαν Σερβικοί πληθυσμοί.

    1941 εισβολή Γερμανών στην Γιουγκοσλαβία ... γράφει ο Θ.Παπαμανώλης Βελιγράδι ....."μόλις οι Σερβικαί αρχαί κατελύθησαν εκ της Γερμανικής εισβολής οι Βούλγαροι της Νοτίου Σερβίας απέβαλαν πάραυτα το Σερβικόν προσωπείον και επέδειξαν την ειδεχθή βουλγαρική των μορφή και ηπόρει ο γράφων πού ευρέθησαν εντός ελαχίστων ωρών τόσαι δεκάδες χιλιάδες βουλγαρικών σημαιών "

    Κατά την διάρκεια Γερμανικής κατοχής η περιοχή Σκοπίων περιήλθε στη Βουλγαρία σαν βουλγαρικό έδαφος που δείχνει τρόπο σκέψης γι'αυτά τα εδάφη .

    Είναι γνωστό ότι οι σλάβοι που βρίσκονται στα Σκόπια έχουν βουλγαρική συνείδηση αλλά αποφεύγουν τα συνθήματα ενώσεως και να κάνουν φιλο-βουλγαρική πολιτική θεωρώντας οτι προσφέρεται σαν πιο ρεαλιστικό το περί ανεξάρτητης Μακεδονίας για την εν συνεχεία προσάρτηση και δημιουργία μιας Βουλγαρικής ομοσπονδίας .... η και τουρκοβουλγαρικής παίζοντας το Μακεδονία-Θράκη.

    Γνωρίζοντας τα παραπάνω οι Αμερικάνοι κάνουν επίδειξη του τί μέλλει γενέσθαι εκβιάζοντας την Ελληνική κυβέρνηση για το θέμα του αγωγού South Stream, και γενικά επαναφορά της Ελλάδος στο κοτέτσι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share