Σε εξέλιξη η "αυτοψία" του ΟΗΕ στη Μακεδονία.Σκοπιανό τηλεοπτικό κανάλι παρακολουθεί τις συναντήσεις ενώ αποκλείστηκαν Έλληνες δημοσιογράφοι! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008

Σε εξέλιξη η "αυτοψία" του ΟΗΕ στη Μακεδονία.Σκοπιανό τηλεοπτικό κανάλι παρακολουθεί τις συναντήσεις ενώ αποκλείστηκαν Έλληνες δημοσιογράφοι!

Aποκλειστικό Greece-Salonika.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ήδη η "αυτοψία" της αμερικανίδας ειδικού του ΟΗΕ για θέματα μειονοτήτων Γκέι Μακ Ντούγκαλ και οι συναντήσεις της με "μέλη μειονοτήτων" της Β.Ελλάδας. (περισσότερα δείτε εδώ:"Eμπειρογνώμονες" του ΟΗΕ σε Φλώρινα-Θράκη )
Σήμερα βρίσκεται στην περιοχή της Φλώρινας ενώ χθες πραγματοποιήθηκε συνάντηση με μέλη της φιλοσκοπιανής οργάνωσης “Ουράνιο Τόξο” στην Έδεσσα!
Το περίεργο όμως είναι πως η "ανεξάρτητη" εμπειρογνώμονας του ΟΗΕ εμφανίστηκε συνοδευόμενη από τηλεοπτικό συνεργείο, το οποίο ανήκει σε κανάλι των Σκοπίων ενώ απαγορεύτηκε -ευθαρσώς- η είσοδος σε δημοσιογράφους των τοπικών μέσων ενημέρωσης!!
Η αμερικανίδα ειδικός κινείται στην ουσία ανεξέλεγκτη στην κεντροδυτική Μακεδονία,χωρίς να αναφέρεται στις Ελληνικές αρχές ενώ -σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή του Greece Salonika- "επίσημες αντιδράσεις και έλεγχος δεν μπορούν να υπάρξουν καθώς οι ενέργειές της καλύπτονται από το¨Σύμφωνο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου¨, το οποίο έχει υπογράψει και η χώρα μας!"
Η Γκέι Μακ Ντούγκαλ θα παραμείνει στην Ελλάδα μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου. Θα υποβάλει έκθεση με τα “ευρήματα και τις συστάσεις της” στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ το Μάρτιο του 2009.
Η "ανεξάρτητη" εμπειρογνώμονας του ΟΗΕ αρχικά είχε προγραμματίσει να εξετάσει την κατάσταση των Αθίγγανων. Στη συνέχεια όμως γνωστοποίησε στις Ελληνικές αρχές πως θα διευρύνει τις “μελέτες” της με επισκέψεις στη Θράκη, και λίγο πριν να αναχωρήσει, δήλωσε την πρόθεσή της να επισκεφθεί και τη δυτική Μακεδονία.
Αν κρίνουμε απ΄την χθεσινή απαγόρευση σε Έλληνες εκπροσώπους του Τύπου να παρακολουθήσουν τη χθεσινή συνάντηση και την παράλληλη κάλυψή της από σκοπιανό τηλεοπτικό συνεργείο (άγνωστο με ποιο δικαίωμα), τότε το πόρισμα της "ανεξάρτητης" αμερικανίδας εμπειρογνώμονα προβλέπεται πως σίγουρα θα φέρει νέους μπελάδες στην Ελλάδα τον ερχόμενο Μάρτιο..

30 σχόλια:

  1. Έπρεπε να το περιμενουμε ότι μετά το βέτο θα ερχόντουσαν στην επιφάνεια αυτά τα ζητήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. eprepe na to perimenoume m'autous pou koumantaroun to eelhniko ypourgeio ekswtrikwn thes na peis 9.06

    kai de lew mono gia thn ntora

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σύντομα θα έχουμε λεπτομέρειες. Την επιτροπο κουβαλούν χέρι-χέρι οι "Μακεδόνες" του Ουρανίου Τόξου σε συναντήσεις που διοργανώνονται μυστικά απουσία ΚΑΘΕ εκπροσώπου του Ελληνικού Κράτους ή έστω οπποιουδήποτε θα μπορούσε να διαψέυδει τις παπαριές των καταπιεσμένων με τα τζιπ των 100.000 ευρώ. Η δουλειά φαίνεται στημένη και η αδιαφορία του ΥΠΕΞ έχει να κάνει με την εφαρμογή του Αμερικανικού σχεδιασμού και που αποτελεί ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ για κάποιον που θα ήθελε να γίνει πρωθυπουργός και αύριο ακόμα.
    ΣΧΕΔΟΝ τα πάντα για το Σκοπιανό μπορείτε να τα βρείτε στο αρχείο του http://macedonia-greece.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΙΣΧΥΕ ΤΟ ¨Σύμφωνο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου¨.
    ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΟΜΩΝΕΣ.
    ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.
    ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΛΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΣ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΙΣΧΥΕ ΤΟ ¨Σύμφωνο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου¨.
    ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΟΜΩΝΕΣ.
    ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.
    ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΛΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αμα ειχαμε προεδρο τον ΤΣΑΒΕΣ θα σου λεγα εγω που θα ηταν τωρα η μπουρουχα η αμερικανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αμα ήταν γνωστό το πρόγραμμά τους θα μπορούσε να υπάρξει λίγο πολύ αυθόρμητος προπηλακισμός, μέχρι εκδίωξη κακήν κακώς της πρακτόρισας, κάτι που είναι καλύτερο από το να κάνει ανενόχλητη τη "δουλειά" της. Αλλα είπαμε οι "δημοσιογράφοι" μας έχουν σοβαρότερα ενδιαφέροντα. Αλλωστε οι περισσότεροι πληρώνονται απ' τα ίδια ταμεία που πληρώνουν το ουράνιο τόξο και τους "Μακεδόνες"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. mallon ta xrisorixia koitaei h gynaika

    exei polli xriso to Ellada
    den kseroun me pio tropo na to arpaksoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ESEIS MAKEDONES
    PARTE THN YPOTHESH STA XERIA SAS
    MAZEYTITE KAI DIOKSTE THN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. KALA AFTO DEN EINAI EPEMVASI STA ESOTERIKA MIAS XORAS?
    DEN EINAI PARANOMO?
    GIATI DEN DIAMARTIRETE TO ELLINIKO KRATOS?
    GIATI DEN KANEI DIAVIMATA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. AFISTE TA KAFENEIA KAI TO NESKAFE KAI PHGAINDE EKEI KAI PARAKOLOUTHISTE TOUS ME VIDEO KAI KAMERES.

    DHLADH MESA STO SPITI SAS KAI SAS APAGOREYOUN NA KIKLOFORISETE?

    GIA PIGENETE NA KANETE KAI SEIS AYTOPSIA....

    MA TI SOI MYALA YPARXOUN EKEI PANO?
    MONO NA MIKSOKLAITE KSERETE?

    ANTE MAKEDONES
    ORGANOTHITE GIATI DEN TA VLEPO KALA TA PRAGMATA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. στειλτε την τσουλα και στην ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ , δυο βηματα ειναι , αιντε μην την στειλουμε στο διαολο εμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. www.stoxos.gr Αμερικάνικος Δάκτυλος στην Δυτική Μακεδονία

    Nέα ΑμερικανοΟΕΗτζίδικη παρέμβαση ενάντια στα Εθνικά μας συμφέροντα σήμερα… Η Αμερικανίδα κ. Μακ Ντούγκαλ, «ανεξάρτητη εμπειρογνώμονας του ΟΗΕ» για μειονοτικά ζητήματα, που βρίσκεται από προχθές στην Ελλάδα, παρεξέκλινε της πορείας της και βρέθηκε σήμερα από την Ροδόπη και την Κομοτηνή, στην Δυτική Μακεδονία και συναντήθηκε με όλον αυτόν τον συρφετό των κατευθυνόμενων, γενίτσαρων και πρακτόρων που υπονομεύουν την Εθνική μας κυριαρχία. Στους καταράκτες της Έδεσσας μάλιστα, δημιουργήθηκε ένταση όταν ομάδα Ελληνόψυχων κατευθύνθηκε εκεί για να ζητήσει τον λόγο.

    Η Αμερικανίδα αφού συναντήθηκε με τους πράκτορες του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής, πέρασε από Φλώρινα και Έδεσσα και τους είδε ΟΛΟΥΣ! Τον ψευτοπαπά τον Τσαρκνιά, τον Βοσκόπουλο,τον Δήμτση, τον Στοίδη, το Βασιλειάδη, και άλλους. Θε επανέλθουμε με λεπτομέρειες, γιατί το ζήτημα είναι εξαιρετικά σημαντικό. Σημειωτέον ότι η Αμερικανίδα -με το λούκ αντιεξουσιάστριας του… Μπρόνξ- την Πέμπτη θα είναι στην Αθήνα… Αυτοί που πρέπει, παρακολουθούν κάθε της βήμα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τουρκικό χρήμα για το λόμπι των Σκοπίων στις ΗΠΑ

    Συμφωνία οργανώσεων μεταναστών
    Στα λόμπινγκ της Ουάσιγκτον, επεκτείνεται πλέον η διαρκώς αυξανόμενη προσέγγιση Τουρκίας - ΠΓΔΜ. Ο «Τουρκικός Συνασπισμός Αμερικής» (TCA) και η «Ενωμένη Μακεδονική Διασπορά» (UMD), ανακοίνωσαν συμφωνία, βάσει της οποίας η τούρκικη ομογενειακή οργάνωση θα δωρίσει μέσα στα επόμενα τρία χρόνια 150.000 δολάρια στην ομογενειακή οργάνωση της ΠΓΔΜ.

    http://www.ekathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_100082_14/09/2008_284763

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και πού 'σαι πρώτε ξύπνιεεεε ? Εχεις δίκιο, το Βέτο φταίει για τις εξελίξεις, δεν φαίνεται να ήταν προσχεδιασμένες ! Οι αγγλοαμερικάνοι κι ο Μπούστης μιλούν για "μακεδονία" και "μακεδόνες" απο πεποίθηση, γιατί δεν αντέχουν άλλο την αδικία σ' ένα φτωχό λαό που δεν τον αφήνουν οι θεοπάλαβοι οι έλληνες "εθνικιστές" να έχει το όνομά του... Οπως ακριβώς με τους κακόμοιρους τους αλβανούς με τον Ουτσεκά τους που τους αδικούσαν οι Σέρβοι στην πατρίδα τους το Κυσσυφοπέδιο και ευτυχώς επενέβει η "διεθνής κοινότης" και επέβαλε τη (Νέα) τάξη... Το βέτο θα μας φάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. http://www.florina.org/
    DIAVASTE GIA TO OURANIO TOKSO GIA NA KSERETE TOUS EXTHROUS
    TO FIDI H MALLON TA FIDIA POU TREFAME STON KORFO MAS MEGALOSAN EINAI DHLHTIRIODH KAI MAS DAGONOUN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. oi phges sas einai egkyres? ligo para3eno mou fainete to gegonos - alla an einai alh8eia eimaste gia ton ****** (oloi kyvernontes kai polites - oloi exoume to meridio mas)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Επόμενο βήμα εμπάργκο και καμία συζήτηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ας κοιτάξει η κ. ΜακΝτούγκαλ τις αναρήθμητες μειονότητες που καταπιέζονται εντός των συνόρων της χώρας της, των ΗΠΑ, και μετά ας έρθει να δει τι κάνουν οι γραφικοί και πολύ λίγοι του Ουρανίου Τόξου, ο Τσαρκνιάς (ο gay παπάς) και ο βουλγαροστραφής Στοΐδης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. AS PAI STIN BORIA HPIRO,AS MILISI ME TOUS ELLINES TON SKOPION KE TIS BOULGARIAS,AS PAI STIN KONSTANTINOUPOLI NA ROTISI POU INE EKI I ELLINIKI KINOTITA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "επίσημες αντιδράσεις και έλεγχος δεν μπορούν να υπάρξουν καθώς οι ενέργειές της καλύπτονται από το¨Σύμφωνο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου¨, το οποίο έχει υπογράψει και η χώρα μας!"
    ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΌΤΙ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ- ΤΑ ΊΔΙΑ ΣΥΝΈΒΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ.
    ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;
    ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑΝΑ;
    ΤΟΤΕ ΚΥΡΙΟΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΑΚΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΗ-μη νομίζουμε ότι εργάζεται για τον ΟΗΕ
    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ- αμοιβαιότητα
    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ .
    ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ; ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΑΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. H MONH ELPIDA EINAI NA KSIPNISEI KAI NA ENERGOPOIHTHEI O ELLINIKOS LAOS.
    NA APAITHSEI
    NA GINEI TIMOROS

    TOTE THA TA KLASOUN OLOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. NA ORGANOTHOUN KAI OI ELLINES TOY EKSOTERIKOY OPOS KANOUN OI EBRAIOI, OI TOYRKOI KAI OI SKOPIANOI.

    KAIROS NA DOSOUME THN APANTHSH MAS KAI SE AFTOYS TOUS ASPONDOUS EXTHROUS
    KAI STHN YFILIO.

    MHN PERIMENOUME APO KANENA
    DEN YPARXOYN ELLINES ARXHGOI
    MONO EFIALTES

    STOYS EFIALTES DOSAME DIKAIOMA KIVERNISIS
    GI AFTO MAS TYXAINOYN AFTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΛΕΦΤΡΑ Η ΜΑΚ ΝΤΟΥΓΚΑΛ

    Δίνει συνέντευξη αυτή την ώρα στην Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου...

    Η μισθοφόρος Γκέϋ Μακ Ντούγκαλ, εργολάβος - ανεξάρτητη εισηγήτρια του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων- και όχι εκπρόσωπος των Ηνωμένων Εθνών, όπως μας πληροφόρησε το γραφείο μας του ΟΗΕ στην Γενεύη, (τι να μπαλώσεις κι εσύ ρε φουκαρά:) δίνει στα κλεφτά συνέντευξη τύπου αυτή την ώρα στην Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου στην Ακαδημίας. Στο Υπουργείο Εξωτερικών χρειάστηκε να βάλουμε τις φωνές για να μας αποκαλύψουν αυτό το μεγάλο μυστικό, που κάποιοι άγνωστο γιατί θέλανε να το κρατήσουνε κρυφό. ίσως για τους ίδιους λόγους που την έφεραν εδώ, αφού πληροφορίες μας αναφέρουν πως η αφροαμερικάνα έφτασε στην Ελλάδα κατόπιν προτάσεως του Ελληνικού ΥΠΕΞ...

    WWW.STOXOS.GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. TO EPANALAMVANOUME OTI
    TO macnews TO EXEI O SKOPIANOS HARD-CORE
    LUBI UZUNOVSKI

    OPOS EXEI KAI TO florina.org TOU OURANIOU TOKSOU

    EINAI KAI CHAIRMAN STO CANADIAN MACEDONIAN HUMAN RIGHTS COMMITTEE

    TO OURANIO TOKSO XRIMATODOTEITE APO TA SKOPIA TIS SKOPIANES ORGANOSEIS EKSOTERIKOU KAI THN ELLHNIKI KYVERNISI

    TO OURANIO TOKSO KALESE THN KYRIA NA MAS KANEI NTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το Greece-Salonika επιτρέπει τον ελέυθερο σχολιασμό χωρίς περιορισμούς για όλους.

    Το μόνο που δε θα θέλαμε να δημοσιεύεται είναι προσωπικά δεδομένα οποιουδήποτε ατόμου
    όπως είναι:
    .τηλ.αριθμοί,
    .διευθύνσεις κατοικιών,
    .διευθύνσεις emails,
    .ονοματεπώνυμα απλών πολιτών κλπ.

    Δεν είναι καθόλου ευχάριστο για μας να αναγκαζόμαστε να αφαιρούμε κάποια σχόλια αλλά μερικές φορές δεν γίνεται διαφορετικά.
    Κανείς μας δεν θα ήθελε να είναι στη θέση κάποιου του οποίου τα προσωπικά δεδομένα δημοσιεύονται σε μια ιστοσελίδα.

    Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

    Συντακτική Ομάδα
    Greece-Salonika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. AGAPITO GREECE-SALONIKA
    KALA KANATE POU APOSEIRATE THN DIEYTHINSI APO TA SXOLIA STO BLOG SAS.

    OMOS H DIEFTHINSI DEN EXEI SXESI ME PROSOPIKA DEDOMENA GIATI EINAI H DIEFTHINSI ETAIREIAS, YPARXEI KAI EINAI DIATHESIMI STON ISTO (GOOGLE)

    O KATHENAS MPOREI NA THN VREI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΕΙΧΕ ΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ 'ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ' ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καμαρώστε!


    http://www.youtube.com/watch?v=sZxg2o7YB3g

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share