Έκανε το "λάθος"να μιλήσει ανοιχτά ο Σ.Χατζηγάκης... - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008

Έκανε το "λάθος"να μιλήσει ανοιχτά ο Σ.Χατζηγάκης...

Ο Σωτήρης Χατζηγάκης, κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού έθεσε-επιτέλους- θέμα κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου, ζητώντας διακομματική συναίνεση.
Συγκεκριμένα δήλωσε:
«Έχουν μετατρέψει το άσυλο ιδεών ορισμένων πανεπιστημίων σε εργαστήρια και ορμητήρια παρανομίας. Σε άσυλο ανομίας. Θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να αλλάξουμε αυτή την εσφαλμένη διαχρονική πολιτική, για την οποία ευθύνονται όλα τα κόμματα και το κράτος να επιβάλλει το νόμο», υπογράμμισε ο κ. Χατζηγάκης και πρόσθεσε:

«Το έγκλημα, η βία και οι καταστροφές περιουσιών δεν έχουν σχέση με την πολιτική. Ο καθένας -και κυρίως τα κόμματα και οι οργανώσεις- θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στην οργανωμένη βία».

Οι αμόρφωτοι δημοσιογραφίσκοι των παραδοσιακών ΜΜΕ βέβαιa (όπως και ορισμένοι νεόκοπoι bloggers) οι οποίοι στην πλειονότητά τους ουδέποτε έχουν καθήσει σε έδρανα πανεπιστημίων, έσπευσαν να ονομάσουν "πρόκληση" τις δηλώσεις του κ.Χατζηγάκη και να αφήνουν υπονοούμενα περί φασισμού και λοιπές αστήριχτες αρλούμπες.
Όταν αγαπητοί διαμορφωτές της κοινής γνώμης,πάψετε να κρύβεστε πίσω απ΄το δάχτυλό σας και όταν πάψετε να τρέμετε σαν ψάρια έξω απ΄το νερό τον κάθε γραφικό ψευδοπροοδευτικό πολιτικάντη, ίσως καταφέρετε να αντιληφθείτε πως όσοι πραγματικά τιμούν το πανεπιστημιακό άσυλο και όσοι πραγματικά έχουν κερδίσει κάτι φοιτώντας εκεί, πραγματικά παρακαλούν να εισακουστούν επιτέλους λογικές φωνές σαν αυτή του υπουργού Δικαιοσύνης.
Ως τότε συνεχίστε τα ρεπορτάζ για τις τιμές στα παντζάρια και για τις "τηλεθεάσεις" των εκπομπών και αφήστε το σοβαροφανές ύφος και τις βαρύγδουπες αναλύσεις.
Ο κόσμος σας έχει σιχαθεί.Ανοίξτε τα μάτια και τα αυτιά σας επιτέλους.

*Παρεπιπτόντως,ο πρώην υπουργός παιδείας κ.Π.Ευθυμίου παρουσίασε ως" επίτευγμα ",πριν από λίγο σε εκπομπή της ΕΤ3,την άρση του ασύλου και τη σύλληψη βανδάλων μέσα σε ΑΕΙ, 2 φορές επί κυβερνήσεων Σημίτη.Άλλος ένας "φασίστας" ανάμεσά μας...

Σ.Ν.Αντωνιάδης.

Bookmark and Share