Τι πραγματικά συνέβει στην επίθεση κατά της κλούβας; - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2008

Τι πραγματικά συνέβει στην επίθεση κατά της κλούβας;

Όπως έγινε γνωστό νωρίς το πρωί,από δύο διαφορετικά όπλα τελικά, ιδίου τύπου, Καλάσνικοφ, ή άλλο, προέρχονται οι επτά κάλυκες που βρέθηκαν κατά την έρευνα για τους πυροβολισμούς κατά λεωφορείου της αστυνομίας.
Την έρευνα έχει αναλάβει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία στην οποία σήμανε συναγερμός.Το περιστατικό αντιμετωπίζεται -επιτέλους- με ιδιαίτερη σοβαρότητα από όλο τον πολιτικό χώρο καθώς γεννούνται συνειρμοί με το παρελθόν των τρομοκρατικών κτυπημάτων εναντίον αστυνομικών οχημάτων.
Το σενάριο που απασχολεί τις υπηρεσίες ασφαλείας πάντως ,σύμφωνα με φίλο του Greece Salonika που γνωρίζει πολύ καλά το θέμα "δεν είναι η υπόθεση που κάνουν τα περισσότερα ΜΜΕ πως "ήταν προειδοποιητικό χτύπημα" ή πως "οι δράστες δεν ήθελαν να σκοτώσουν" κλπ.
και εξηγεί-αποκλειστικά στο Greece Salonika- πως:
"Όταν πυροβολείς με 2 καλάσνικοφ επί συγκεκριμένου μεταλλικού στόχου δεν είναι δυνατόν να αποκλείεις το ενδεχόμενο να εξοστρακιστούν βολίδες ενός απ΄τα ισχυρότερα φορητά όπλα παγκοσμίως.
Και όταν πυροβολείς στα λάστιχα ενός οχήματος, φυσικά αναμένεις πως αυτό θα ακινητοποιηθεί και οι επιβάτες του θα κατέβουν για να ελέγξουν τι συνέβει..
Τι θα ακολουθούσε εάν υπερίσχυε αυτό το σενάριο είναι άγνωστο.Οι άνδρες των ΜΑΤ πάντως θα βρισκόταν απέναντι σε τουλάχιστον 2 οπλοφόρους οι οποίοι θα βρισκόταν πολύ καλά καλυμμένοι μέσα σε πολυβολείο.."


Το περιστατικό είναι εξαιρετικά σοβαρό αν και ορισμένα -ανεύθυνα- δημοσιεύματα πρόλαβαν πάντως να κάνουν λόγο για προβοκάτσια, συνδέοντας το γεγονός ότι οι πυροβολισμοί ρίχτηκαν μέσα από πανεπιστημιακό χώρο με τις φήμες περι άρσης του ασύλου!
Bookmark and Share