Εκτός ελέγχου και πάλι η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

Εκτός ελέγχου και πάλι η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη.

Ανανεώνεται.

Έκρυθμο είναι και πάλι το κλίμα στη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη πορεία νεαρών στο κέντρο της πόλης.
Οι νεαροί συνεχίζουν στο πέρασμά τους το καταστροφικό τους έργο καθώς πετάνε αδιακρίτως πέτρες και σπάνε βιτρίνες καταστημάτων και τραπεζών επί των οδών Ερμού, Τσιμισκή, Βενιζέλου και Αγίας Σοφίας. Στόχος των νεαρών οι οποίοι πέταξαν πέτρες και καδρόνια στο αστυνομικό τμήμα της πλατείας Αριστοτέλους έγιναν για άλλη μια φορά πολυκαταστήματα, καταστήματα κινητής τηλεφωνίας, καταστήματα ένδυσης και υποκαταστήματα τραπεζών. Από το μένος των νεαρών δεν γλίτωσε ούτε το ΒΑΝ της ΕΡΤ-3, καθώς τυλίχθηκε στις φλόγες μαζί με δεκάδες κάδους απορριμμάτων.
Από το πρωί επικρατεί κυκλοφορικό κομφούζιο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου είναι απροσπέλαστο από νωρίς το μεσημέρι. Δεκάδες μαθητές από διάφορα σχολεία της πόλης κατά διαστήματα αποκλείουν κεντρικούς δρόμους. Το συντονιστικό των μαθητών καλεί σε καταλήψεις ενώ προγραμματίζουν και πορείες προς το κέντρο της πόλης.
Όλα τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ που εκτελούν δρομολόγια από ανατολικά της πόλης προς το κέντρο διέκοψαν το κανονικό τους δρομολόγιο και σταματούν μέχρι τη Μάρκου Μπότσαρη όπου και επιστρέφουν πίσω. Αντίστοιχα τα λεωφορεία που εκτελούν δρομολόγια από τα δυτικά της πόλης προς το κέντρο φθάνουν μέχρι την πλατεία Δημοκρατίας.

**Προστέθηκε αργότερα.
14.09' Πριν από λίγο ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε τηλεοπτικά συνεργεία που βρισκόταν στην ταράτσα του κτιρίου στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Εθν.Αμύνης.Οι νεαροί κατέστεψαν κάμερες ενώ δεν επιτέθηκαν εναντίον των τεχνικών και των δημοσιογράφων που βρισκόταν εκεί.Η ταράτσα του συγκεκριμένου κτιρίου χρησιμοποιείται από τηλεοπτικά συνεργεία και τους φωτορεπόρτερ καθώς βρίσκεται ακριβώς απένατι απ΄τη Θεολογική και τη Φιλοσοφική σχολή του ΑΠΘ.
**Προστέθηκε αργότερα,
14.30' Ανεξέλεγκτες καταστάσεις και κλεφτοπόλεμος αυτή τη στιγμή γύρω απ΄το ΑΠΘ..
Bookmark and Share