Περίεργο περιστατικό με πυροβολισμό εναντίον μαθητή! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

Περίεργο περιστατικό με πυροβολισμό εναντίον μαθητή!

9:45'πμ

Τα τελευταία λεπτά ο εκπρόσωπος της ΟΛΜΕ κ.Καλομοίρης σε τηλεφωνική σύνδεση που είχε με τις πρωινές εκπομπές των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών κατήγγειλε πως κάποιος μαθητής πυροβολήθηκε χθες στο 1ο Λύκειο Περιστερίου στην Αθήνα ενώ καθόταν στο προαύλιο μαζί με συμμαθητές του!
Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας κ.Στάθης , μίλησε πριν λίγο στον ΑΝΤ1 για το περιστατικό το οποίο αναφέρθηκε χθες στις 23.15' αναφέροντας πως "η βολίδα" καρφώθηκε στον καρπό του παιδιού,η υγεία του δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο ενώ το συμβάν δεν συνδέετε με αστυνομικούς,καθώς στην περιοχή δεν υπήρχε κανείς αστυνομικός σε υπηρεσία.
.
*Περίεργη κατάσταση από ένα περιστατικό που αποσιωποιήθηκε χθες για να δημοσιευθεί σήμερα,λίγες ώρες πριν τα συλλαλητήρια..

Προστέθηκε αργότερα, 10:03'
Ο μαθητής είναι μέλος του δεκαπενταμελούς του σχολείου,γιος εκπαιδευτικών και αυτήν την ώρα βρίσκεται στο χειρουργείο.

Προστέθηκε αργότερα,10:10'
Συμμαθητές του αναφέρουν ότι το περιστατικό συνέβει σε πεζόδρομο κοντά στο 1ο Λύκειο Περιστερίου, στη συμβολή των οδών Δωδεκανήσου και Εθν.Αντιστάσεως,ενώ υποστηρίζουν πως υπήρξε και δεύτερος πυροβολισμός λίγη ώρα αργότερα!

Προστέθηκε αργότερα 10:15'
Σύμφωνα με πηγές του Greece-Salonika,πληροφορίες που αναφέρθηκαν νωρίτερα στο διαδύκτιο επιμένοντας πως πρόκειται για "σκάγια αεροβόλου" και όχι σφαίρα, είναι λανθασμένες.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως πρόκειται για βολίδα "πυροβόλου όπλου" άγνωστου διαμετρήματος και βολή από μεγάλη απόσταση.

Προστέθηκε αργότερα,11:02'
O πατέρας του τραυματισμένου μαθητή της β' Λυκείου επιβεβαιώνει με δηλώσεις του πως οι ακτινογραφίες έδειξαν ότι το βλήμα προήλθε από πυροβόλο όπλο.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. όμως κ.Παναγιώτης Στάθης με νεότερες δηλώσεις του υποστηρίζει ότι οι γιατροί διαβεβαιώνουν πως πρόκειται για βλήμα αεροβόλου και ότι το περιστατικό ερευνάται από την αστυνομία.

Bookmark and Share