Στις 19 Ιανουαρίου η επόμενη σοβαρή πρόκληση του κ.Γκρουέφσκι. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

Στις 19 Ιανουαρίου η επόμενη σοβαρή πρόκληση του κ.Γκρουέφσκι.

-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-
F.N.από Σκόπια για το Greece Salonika.

Στις 19 Ιανουαρίου είναι το..ραντεβού του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ Ν.Γκρουέφσκι, με την επόμενη πρόκληση εναντίον της χώρας μας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Greece Salonika από τα Σκόπια, η Δευτέρα 19/1 έχει επιλεγεί απ΄τις αρχές της ΠΓΔΜ ως η πιθανότερη ημερομηνία για τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου το οποίο πρόκειται να τοποθετήσουν οι Σκοπιανοί στην κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας!
Ο αδριάντας πρόκειται να μεταφερθεί τις επόμενες μέρες -ή έχει ήδη μεταφερθεί- υπό άκρα μυστικότητα στη γειτονική χώρα από τη Φλωρεντία της Ιταλίας όπου και ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επιχάλκωσής του.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο άγαλμα αυτό, που θα έχει ύψος 15 μέτρα, ο Μέγας Αλέξανδρος είναι έφιππος στον περίφημο Βουκεφάλα,θα μοιάζει δηλαδή κατά πολύ στο άγαλμα που ήδη υπάρχει στην παραλία Θεσσαλονίκης!
Πληροφορίες πάντως επιμένουν για ισχυρές πιέσεις του λεγόμενου "Παγκόσμιου Μακεδονικού Κονγκρέσου" που εκπροσωπεί το σκοπιανό λόμπυ στις ΗΠΑ προς την κυβέρνηση της ΠΓΔΜ, για την ολοκλήρωση όλων αυτών των προκλητικών ενεργειών (μετονομασία εθνικού σταδίου σε "Φίλιππος Β'",μετονομασία της Εθνικής οδού των Σκοπίων σε Μ.Αλεξάνδρου κλπ) πριν την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Αμερικανικής Διακυβέρνσης υπό τον Μπ.Ομπάμα στις 20 Ιανουαρίου..

*Έχουμε ξαναπεί,ακόμα και σε ανύποπτο χρόνο,πως ο κ.Γκρούφσκι απλώς δεν επιθυμεί την επίλυση του προβλήματος και όλες αυτές οι ακατανόητες,για πολλούς,κινήσεις εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό..
Περισσότερα δείτε πατώντας εδώ:Συμπλοκές με νεκρό στα Σκόπια.
Bookmark and Share