Η"σταυροφορία" του Taxalia.blogspot για το φυσικό αέριο φέρνει εντυπωσιακά αποτελέσματα. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Η"σταυροφορία" του Taxalia.blogspot για το φυσικό αέριο φέρνει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Η "σταυροφορία" που ξεκίνησαν πριν από καιρό οι φίλοι συνbloggers του Taxalia.blogspot φαίνεται να έχει πλέον εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Πολλοί άρχισαν ήδη να καπηλεύονται αυτά τα αποτελέσματα όμως η αλήθεια είναι πως στο Taxalia.blog ασχολήθηκαν πρώτοι, συστηματικά, με συνέπεια,επιμονή και αποκαλύψεις καταφέρνοντας τελικά να στρέψουν τα βλέμματα σημαντικού μεριδίου της κοινής γνώμης προς ένα θέμα που ελάχιστοι Θεσσαλονικείς είχαν συνειδητοποιήσει μέχρι πριν λίγο καιρό:
H τιμή του φυσικού αερίου στην υποτιθέμενη "συμπρωτεύουσα"είναι αυξημένη μέχρι 53% και σε σχέση με την τιμή που πληρώνουν οι κάτοικοι των Αθηνών..!
Πρόκειται ουσιαστικά για καθαρή κλεψιά και αν τα ΜΜΕ του κέντρου αργούν να αντιληφθούν ή να ασχοληθούν με θέματα αφορούν μόνο τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης (αυτό είναι αλήθεια και όχι βορειοελλαδίτικη..γκρίνια όπως κάποιοι καταλογίζουν) δε συμβαίνει το ίδιο με τα ΜΜΕ της πόλης καθώς το θέμα πλέον απασχολεί τόσο τους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς,όσο και τις εφημερίδες εξαναγκάζοντας στην ουσία και την πολιτική ηγεσία της περιοχής να στρέψει το βλέμμα προς το συγκεκριμένο πρόβλημα.
Οι αιτίες του προβλήματος φυσικά εντοπίζονται στη γνωστή Ελληνική παθογένεια του ανύπαρκτου ανταγωνισμού της -υποτίθεται- "ελεύθερης αγοράς" και των ακόμα πιο ανύπαρκτων κρατικών ελέγχων και παρεμβάσεων σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα του πολίτη.
Περισσότερα και αναλυτικότερα φυσικά στο Taxalia.blogspot που και με αυτή του την προσπάθεια τιμά και δίνει νόημα στον όρο "ηλεκτρονική δημοσιογραφία των πολιτών",αυτή που αναδεικνύει θέματα που θα έπρεπε να απασχολούν όλους μας,μακρυά από στημένους καβγάδες και κόντρες που εμφανίζονται υπό μορφή επιδημίας και μολύνουν τελευταία το χώρο των Ελληνικών blogs..
Εύγε!
Bookmark and Share