Επαναφορά της θεωρίας για "Μεγάλη Κεντροδεξιά Παράταξη". - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

Επαναφορά της θεωρίας για "Μεγάλη Κεντροδεξιά Παράταξη".

Προσωπική άποψη Ψωμιάδη ή
η...«μέθοδος του λαγού»;
.
Υπέρ της δημιουργίας μιας "μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης" για την αντιμετώπιση της κρίσης, τάσσεται ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου νωρίτερα σήμερα, με αφορμή τη συναίνεση που ζητάει ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ο κ. Ψωμιάδης επισήμανε:
«Κι αν δεν μπορεί να έχουμε διακομματική συναίνεση, τότε να πάμε σε μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη για να αντιμετωπιστεί η κρίση. Σε μια παράταξη που χωρά όποιον το θέλει. Και τον κ. Καρατζαφέρη και όλα τα στελέχη. Το μαντρί είναι πολύ μεγάλο. Χωράει τους πάντες. Όλοι μαζί ενωμένοι, με αρχηγό τον Κώστα Καραμανλή, που τον εμπιστεύεται ο λαός και οφείλει να προχωρήσει με τους άριστους και όχι με τους αρεστούς»
Το θέμα βέβαια είναι εάν πρόκειται για προσωπικές απόψεις του κ.Ψωμιάδη ή εάν πρόκειται για τη γνωστή πολιτική "μέθοδο του λαγού" σύμφωνα με την οποία ακούγεται δήθεν τυχαία κάποια "προσωπική" άποψη με σκοπό να βολιδοσκοπηθούν και να μελετηθούν οι αντιδράσεις που αυτή προκαλεί..
Ίδωμεν..
Bookmark and Share