Έδειραν άγρια διάσημο Αμερικανό κριτικό κινηματογράφου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Έδειραν άγρια διάσημο Αμερικανό κριτικό κινηματογράφου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Λίγες μέρες έπειτα απ'την (δικαιολογημένη τελικά..;) προειδοποίηση του Στέητ Ντιπάρτμεντ προς Αμερικανούς πολίτες να αποφεύγουν το κέντρο της πόλης μετά τις 9μμ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού, από ομάδα πέντε ή έξι ατόμων,έπεσε χθες βράδυ αμερικανός κριτικός κινηματογράφου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!
Πρόκειται για τον διάσημο R. P. o οποίος δέχτηκε την απρόκλητη επίθεση στην οδό Αγία Σοφίας και ενώ στην περιοχή βρισκόταν σε εξέλιξη η διαδήλωση του ΛΑ.Ο.Σ. για την Κύπρο επί της πλατείας Αγίας Σοφίας.

*Ο R.P. είναι παλιός γνώριμος του Φεστιβάλ Κινηματογράφου καθώς επισκέπτεται τη διοργάνωση τα τελευταία τουλάχιστον 10 χρόνια.Αυτές τις ημέρες βρισκόταν στην πόλη με την ευκαιρία του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ.
Η τελευταία ανάρτηση στο blog που διατηρεί φιλοξενώντας φωτογραφίες και κείμενα από επισκέψεις του σε διάφορα μέρη του κόσμου προέρχεται απ΄τους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

(*το όνομα και η φωτογραφία του θύματος αφαιρέθηκαν μετά από δημοσιεύματα που υποστηρίζουν πως αυτή είναι η επιθυμία του,
αν και ποτέ δε γνωστοποιήθηκε άμεσα από τον ίδιο κάτι τέτοιο στο Greece Salonika.) .
πληροφορίες εφημερίδα "Θεσσαλονίκη",Greece-Salonika,
Bookmark and Share