Άλλα δύο περίστροφα Αστυνομικών εκλάπησαν το Σαββατοκύριακο. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Άλλα δύο περίστροφα Αστυνομικών εκλάπησαν το Σαββατοκύριακο.

Τουλάχιστον 10 έχουν κλαπεί -συνολικά- από τις 20 Ιανουαρίου!

Δύο ακόμη αστυνομικοί έχασαν τα υπηρεσιακά τους περίστροφα το Σαββατοκύριακο που πέρασε,προσθέτοντας περισσότερους πονοκεφάλους στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.
Στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας αρχιφύλακας που υπηρετεί στο τοπικό Τμήμα ξυλοκοπήθηκε άγρια από δύο Έλληνες, οι οποίοι κατάφεραν να αποσπάσουν και το υπηρεσιακό του περίστροφο. Η συμπλοκή σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής.Μάλιστα κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ο αστυνομικός χρησιμοποίησε το περίστροφό του και πυροβόλησε πέντε φορές χωρίς να τραυματιστεί κανένας.
Το δεύτερο επεισόδιο με θύμα και πάλι αστυνομικό σημειώθηκε στη Βέροια, όπου άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι αστυνομικού και αφαίρεσαν χρήματα, τιμαλφή και το υπηρεσιακό του περίστροφο.
Από τις 20 Ιανουαρίου στην περιοχή του... Λεκανοπεδίου και κατά βάση σε περιοχές του Δήμου της Αθήνας, έγιναν επτά διαρρήξεις σε διαμερίσματα αστυνομικών με τους άγνωστους δράστες να αναζητούν και να αφαιρούν αποκλειστικά τα υπηρεσιακά πιστόλια και να μην πειράζουν τίποτε άλλο από την οικοσκευή.
Από το μπαράζ των διαρρήξεων οι δράστες έχουν ήδη δημιουργήσει ένα οπλοστάσιο με οκτώ πιστόλια, αφού σε μία περίπτωση βρήκαν εκτός από το υπηρεσιακό κι ένα δεύτερο, ιδιωτικό, όπλο που κατείχε αστυνομικός.
Bookmark and Share