"Λαϊκή εξέγερση" στη Λήμνο εναντίον των υπαλλήλων του -πρώην- ΣΔΟΕ! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

"Λαϊκή εξέγερση" στη Λήμνο εναντίον των υπαλλήλων του -πρώην- ΣΔΟΕ!

"Λαϊκή εξέγερση" κατά της Εφορίας εκδηλώθηκε στη Λήμνο, με τους εμπόρους και τους ελεύθερους επαγγελματίες του νησιού να αντιδρούν και να μπλοκάρουν στο ξενοδοχείο του,το κλιμάκιο υπαλλήλων της ΥΠΕΕ (πρώην ΣΔΟΕ).

Αγανακτισμένοι επιχειρηματίες της Λήμνου αντέδρασαν έντονα στους ελέγχους της ΥΠΕΕ προχωρώντας μάλιστα χθες το απόγευμα σε αποκλεισμό του ξενοδοχείου στη Μύρινα, όπου διέμεναν οι υπάλληλοι. Την κινητοποίηση διοργάνωσε η Ομάδα Πρωτοβουλίας Ελεύθερων Επαγγελματιών, με αποτέλεσμα περίπου 300 άτομα να περικυκλώσουν το ξενοδοχείο και να εμποδίσουν με αυτόν τον τρόπο το κλιμάκιο των υπαλλήλων να συνεχίσει τους ελέγχους, που είχε ξεκινήσει από το πρωί.
«Πληρώνουμε φόρους και δεν έχουμε πλοία, ενώ και οι γιατροί του νοσοκομείου μας είναι απλήρωτοι.Ενδιαφερθείτε για εμάς και το νησί μας και μετά ελάτε να μας ελέγξετε...»,φώναζαν οι διαμαρτυρόμενοι για τη φοροεπιδρομή.
Κάποιοι μάλιστα απ΄τουςβεπαγγελματίες ξεφούσκωσαν τα λάστιχα και του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της ΥΠΕΕ!
Οι υπάλληλοι... έφτασαν χθες το πρωί στη Λήμνο από τη Μυτιλήνη και μέχρι το μεσημέρι είχαν ελέγξει τρεις επιχειρήσεις. Γύρω στις πέντε το απόγευμα η Ομάδα Πρωτοβουλίας συγκέντρωσε περί τους 300 επιχειρηματίες οι οποίοι συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο διαμαρτυρόμενοι για τους φορολογικούς ελέγχους.
Οι ελεύθεροι επαγγελματίες διαμαρτύρονται επίσης και για το ότι η ΥΠΕΕ δεν προχωρεί σε ελέγχους κατά του παρεμπορίου καθώς και της παράνομης εργασίας, ενώ καταγγέλλουν ανισότητα στους ελέγχους ανάμεσα στην περιφέρεια και στις μεγάλες πόλεις.

Bookmark and Share