Δε θα επιτρέψουν τη διεξαγωγή της έκθεσης Agrotica oι κατασκευαστές επίπλου! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Δε θα επιτρέψουν τη διεξαγωγή της έκθεσης Agrotica oι κατασκευαστές επίπλου!

Ως αντίποινα για τα προβλήματα που δημιουργούν στη έκθεση Furnidec τα μπλόκα των αγροτών.
Ο..."κοινωνικός αυτοματισμός" σε όλο του το μεγαλείο.

Με αντίποινα προτίθενται να απαντήσουν στο «σαμποτάρισμα», όπως το αποκαλούν, της Furnidec από τους αγρότες, οι κατασκευαστές επίπλου της βόρειας Ελλάδας.
Σύμφωνα με ομόφωνη απόφασή τους, δε θα επιτρέψουν την υλοποίηση της 23ης Agrotica (3-7 Φεβρουαρίου), παρατάσσοντας στους χώρους της έκθεσης τα 250 φορτηγά τους και μη αποσύροντας τα εμπορεύματά τους από τα περίπτερα!
Ο...
εκπρόσωπος της επιτροπής κατασκευαστών επίπλου Β. Ελλάδας, Άγγελος Στίνης, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, εξέφρασε την αγανάκτηση του κλάδου και υποστήριξε πως η Furnidec Business (22- 25 Ιανουαρίου), κινδυνεύει με αποτυχία. Όπως εξήγησε, οι περισσότεροι Βαλκάνιοι συνάδελφοί τους ακυρώνουν τα προκαθορισμένα τους ραντεβού, ισχυριζόμενοι ότι «αδυνατούν» να εισέλθουν στη χώρα μας.

«Περιμένουμε τη Furnidec, ώστε να πάρουμε μια οικονομική ανάσα και οι αγρότες αδιαφορώντας για τις παρενέργειες των πράξεών τους, λειτουργούν ως επιπλέον βαρίδιο στην επιβίωσή μας», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Στίνης.

Πάντως, από την πλευρά της, η διοργανώτρια Helexpo, εξετάζει νέους τρόπους εισόδου των Βαλκάνιων στη χώρα και δεν αποκλείεται να έρθουν τελικά στη Θεσσαλονίκη με αεροπλάνο, σύμφωνα με την Τόνια Νικολαΐδου, που είναι υπεύθυνη διοργάνωσης της Furnidec Business.

Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Helexpo, Αριστοτέλης Θωμόπουλος, τόνισε ότι μη πραγματοποίηση της Agrotica πλήττει βασικά την πόλη Θεσσαλονίκης αλλά και εταιρίες του αγροτικού κλάδου - εγχώριες και ξένες - και μετά τους ίδιους τους αγρότες. Στο πλαίσιο αυτό, διαβεβαίωσε ότι το θέμα θα εξεταστεί και σε κάθε περίπτωση θα γίνει κάθε προσπάθεια προκειμένου μια τέτοια ενέργεια να αποτραπεί.

Πάντως, όπως ανακοινώθηκε, τη Δευτέρα το πρωί η Επιτροπή Κατασκευαστών Επίπλου Β. Ελλάδας και οι εκθέτες της Furnidec θα συνεδριάσουν εκ νέου, προκειμένου να καθορίσουν τα επόμενα βήματά τους.



7 σχόλια:

  1. ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο παλληκαρια ετσι θελουν οι χωριατες .οπως ελεγε Καραμνλης ασε τον χωριατη να κοιμαται μην τον ξυπνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΚ, ρε πασοκοαλήτες. μην τολμείστε να κλείνετε υπηρεσίες ή δρόμους στις χαβουζοπόλεις σας γιατί θα έρθουμε με τα τρακτερ να σας πατήσουμε!

    Ρε γελοιοι υποστηρικτές του διαίρει και βασίλευε, τσιράκια του Jefrey, κομματόσκυλα, ρε σεις έτσι θέλετε να προχωράμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KOULARE AGROTH 10.33.
    KALA EXETE WIRELESS STA MPLOKA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αν δεν είμαστε στο ευρώ, η απάντηση θα ήταν απλή: Όταν εισάγεις πατάτες αντί να παράγεις, πέφτει το νόμισμά σου και αρχίζεις ξανά να παράγεις.

    όταν είσαι στο ευρώ, δεν πέφτει το νόμισμά σου, αλλά μη έχοντας λεφτά, άλλα από αυτά που κερδίζεις πουλώντας κάτι, απλά δεν τρως, πεινάς, και ψάχνεις για “συγκριτικά πλεονεκτήματα” να πουλήσεις κάτι άλλο. Πχ τουρισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λαϊκίζουνε οι επιπλοποιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. otan tha ksespasei o laos agrotes tha trexete kai den tha ftanete

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share