Mε ελικόπτερο στο μπλόκο Προμαχώνα ο Βούλγαρος Πρωθυπουργός. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Mε ελικόπτερο στο μπλόκο Προμαχώνα ο Βούλγαρος Πρωθυπουργός.

Εντυπωσιακή παρέμβαση...
Η κίνηση αυτή μπορεί να προκάλεσε αιφνιδιασμό αλλά και δυσαρέσκεια στην ελληνική πλευρά αν και διπλωματικές πηγές τονίζουν ότι η συνάντηση αυτή ήταν εν γνώσει της ελληνικής πλευράς ωστόσο είχε σαν αποτέλεσμα τα σύνορα αυτή την ώρα να είναι ανοιχτά.
Αναλυτικά λοιπόν..η συνάντηση με τον Βούλγαρο πρωθυπουργό είχαν οι Έλληνες αγρότες σε ελληνικό έδαφος, έπειτα από συννενόηση του Γιώργου Παπανδρέου με τον Βούλγαρο πρωθυπουργό.
Ο Βούλγαρος πρωθυπουργός συνάντησε τους αγρότες πέντε χιλιόμετρα έξω από τον Προμαχώνα, σε ουδέτερη ζώνη και μπορεί να θεωρηθεί επιτυχής καθώς οι αγρότες συμφώνησαν να ανοίγουν μερικές ώρες τη μέρα τα σύνορα ώστε να αποσυμφορηθεί η κατάσταση!
Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν η πρωτοβουλία της συνάντησης αυτής ανήκει στον Βούλγαρο πρωθυπουργό ή στους αγρότες

5 σχόλια:

  1. Να χαρώ ή να κλαίω εγώ ο Έλληνας βλέποντας τους αγρότες μας να συζητούν όχι με τον τζέφρυ αλλά με τον βούλγαρο πρωθυπουργό; ρε δεν πάτε να πνιγίτε στον πηνείο κο....ες αγρότες κανετε και εξωτερική πολιτική και μετά μας φταίνε τα σκόπια και οι αλβανοί. ποιός σας έδωσε το δικαίωμα να συζητάτε με Βούλγαρο και μάλιστα πρωθυπουργό για θέματα ελληνικά ; ουστ κοπρ...τες ανοίξτε τους δρόμους και να πάτε στη βουλγαρία να κανετε τους αγρότες.αντε πολύ σας χαϊδέψαμε.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η απολυτη αναρχια ….κρατος μηδεν Πρωθυπουργος ανυπαρκτος.ΠΟΥ ακουστηκε στον κοσμο ολο μια ομαδα αγροτων να εκπροσωπει το κρατος και να αποφασιζει και να διαπραγματευτε περαν των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ το ανοιγμα τους ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΧΩΡΑΣ???

    ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΟΛΩΧΑΝΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

    Για αλλη μια φορα to GAP εγραψε!! μεγαλο το κενο…!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν το άκουσα δεν πίστευα στα αυτιά μου.
    Ο βούλγαρος πήρε πρωτοβουλία να λύσει τα μπλόκα.
    Απίστευτο και δεν έχει ξαναγίνει ποτέ.
    Μετά μου ήρθε η αναλαμπή.
    Είναι εξαιρετικά απλό και έχουμε ήδη αρχίσει να το βλέπουμε να συμβαίνει.
    Ο Yorgo είχε και θα έχει πάντα ‘επικοινωνιακό πρόβλημα’ με τον ελληνικό λαό.
    Κάτι σαν κόμπλεξ μετανάστη.
    Για αυτό χρησιμοποιεί ως ενδιαμέσους, αυτούς που συνεννοείται καλύτερα.

    Τους ΞΕΝΟΥΣ.
    Ή απλά τους αφήνει να αλωνίζουν ελεύθερα.

    Ήδη το βλέπουμε ποικιλοτρόπως στα δημιοσιονομικά.
    Όλος ο πλανήτης ασχολείται ΠΛΗΝ της ελληνικής κυβέρνησης.
    Αύριο θα το δούμε και στα εθνικά.
    Άνοιξε το κουτί της πανδώρας.
    Δεν υπάρχει κανένας παλαιοπασόκος να τον ξυπνήσει επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδιά τι γίνεται;
    Δεν είμαστε καλά. Το πληροφορηθήκαμε και δεν το πιστεύαμε. Ήρθε λέει ο Βούλγαρος πρωθυπουργός και συνεννοήθηκε με τους Έλληνες αγρότες να ανοίξουν τα σύνορα. Δηλαδή αναμίχθηκε ξένος πρωθυπουργός στα εσωτερικά μας θέματα. Μάλιστα λέει υποσχέθηκε να προωθήσει τα αιτήματα των Ελλήνων αγροτών στην Ε.Ε.
    Καλά και ο Έλληνας πρωθυπουργός τι κάνει; Ρίχνει πάλι καμιά δημόσια διαβούλευση;
    Δεν αντέχει η κατάσταση σε άλλα σχόλια. Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι «καημένη Ελλάδα τι σου ΄μελε να πάθεις». Μπάτε σκύλοι αλέστε.
    Άντε τώρα να έρθει και ο Σκοπιανός ομόλογός του να διευθετήσει τα εσωτερικά μας θέματα, μετά ο Τούρκος και πάει λέγοντας….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον Καραμανλη 2 τετραετιες τον ψηφιζαν οι αγροτες που τους πή...γε κανονικά. Και τώρα είπαν να ξεσπασουν την μαγκιά τους σε μια κυβέρνηση 3 μηνών και σε μια χώρα υπο πτώχευση. Λεβέντες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share