«Αντιμνημονιακή» ψήφο ζητά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

«Αντιμνημονιακή» ψήφο ζητά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

Συμμετοχή στον δεύτερο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και «αντιμνημονιακή ψήφο», ζήτησε ο...υποψήφιος για την Περιφέρεια Παναγιώτης Ψωμιάδης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.
Αναφερόμενος στον πρώτο γύρο της περασμένης Κυριακής, ο κ. Ψωμιάδης σημείωσε ότι ο συνδυασμός του συγκέντρωσε υψηλότερα ποσοστά από τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές στη Θεσσαλονίκη, ενώ για τον Μάρκο Μπόλαρη επισήμανε ότι συγκέντρωσε χαμηλότερα ποσοστά από τα αντίστοιχα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ. Γενικά δήλωσε ικανοποιημένος από το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα και σχολίασε ότι αν η παράταξή του είχε και τη στήριξη του ΛΑΟΣ θα είχε εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή.
Με αφορμή τα διαφημιστικά σποτ του κ. Μπόλαρη έκανε λόγο για μαύρη διαφήμιση, βρώμικες επιστολές και δημάρχους που με ψέματα επιχείρησαν να μειώσουν το έργο του. Εξάλλου, προανήγγειλε επτά πρωτοβουλίες που θα υλοποιήσει εφόσον εκλεγεί, τόνισε ότι απευθύνεται στο λαό και την κοινωνία ενόψει του δεύτερου γύρου των περιφερειακών εκλογών και σημείωσε ότι αν χάσει θα παραμείνει στην Αυτοδιοίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share