OΣΕ: Διακόπτει όλα τα διεθνή δρομολόγια - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

OΣΕ: Διακόπτει όλα τα διεθνή δρομολόγια

Από χθες η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αποφάσισε να αυξήσει τα εισιτήρια του προαστιακού έως και 50%.
Ταυτόχρονα όμως ανέστειλε και όλα τα διεθνή δρομολόγια και... μειώνει τη συχνότητα άλλων όπως αυτό Θεσσαλονίκης-Εδεσσας.
Στη νέα τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας περιλαμβάνεται και η αύξηση κατά 40% του απλού εισιτηρίου για διαδρομές μέσα στην Αττική, το οποίο εξομοιώνεται με αυτό των υπόλοιπων μέσων μαζικής μεταφοράς φτάνοντας πλέον το 1,40 ευρώ. Αυξήσεις ισχύουν από σήμερα και στα υπόλοιπα δρομολόγια, ενώ οι τροποποιήσεις ως προς τη συχνότητα των αμαξοστοιχιών έχει ως εξής:

* Στο τμήμα Θεσσαλονίκη-Εδεσσα καταργείται το ισχύον πλέγμα δρομολογίων, επιβατικών και εμπορικών αμαξοστοιχιών, και τίθεται σε ισχύ ένα νέο.

* Στο τμήμα Θεσσαλονίκη-Αλεξανδρούπολη-Δίκαια καταργείται το ισχύον πλέγμα δρομολογίων επιβατικών και εμπορικών αμαξοστοιχιών και από την ίδια ώρα και ημέρα τίθεται σε ισχύ ένα νέο πλέγμα.

Το νέο πλέγμα δρομολογίων αποτελείται από δύο ζεύγη:

* Το IC 90/91 με ώρα αναχώρησης από Θεσσαλονίκη 07.24 (έχει ανταπόκριση με το δρομολόγιο 604 από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη) και από Δίκαια ώρα 16.26 (έχει ανταπόκριση με το δρομολόγιο IC75 από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα).

* Το 610/611 με ώρα αναχώρησης από Θεσσαλονίκη 15.48 και από Δίκαια ώρα 05.19.

Τα δρομολόγια του προαστιακού σιδηροδρόμου παραμένουν ως έχουν, με μόνη διαφοροποίηση την 8λεπτη αύξηση, για τεχνικούς λόγους, του χρόνου διαδρομής τους στο τμήμα γραμμής Λιοσίων - Κιάτου. Κατόπιν τούτου διαφοροποιούνται οι αναχωρήσεις και αφίξεις στους σταθμούς Θριασίου/Ασπρόπυργου - Κιάτου και προς τις δύο κατευθύνσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις νέες τιμές και τα δρομολόγια, το επιβατικό κοινό μπορεί να απευθύνεται στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης 1110, στους κατά τόπους σταθμούς, καθώς και στην ιστοσελίδα (
www.trainose.gr).
Bookmark and Share