Στην Ελλάδα το "μεσοπρόθεσμο", - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Στην Ελλάδα το "μεσοπρόθεσμο",

στην ΠΓΔΜ το ..μακροπρόθεσμο.






Τοποθετήθηκε τελικά το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου (ή του Έφιππου Πολεμιστή, όπως το αποκαλούν επισήμως οι αρχές της ΠΓΔΜ) στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων.
Στο μεταξύ τοποθετήθηκε επίσης σήμερα στην κεντρική πλατεία της πόλης Μπίτολα (Μοναστήρι) το χάλκινο άγαλμα του Φιλίππου Β΄, ενώ ένα ακόμη άγαλμα του Φιλίππου Β΄ πρόκειται να τοποθετηθεί σε πλατεία του περιφερειακού δήμου των Σκοπίων «Γκάζι Μπάμπα»!!

Μέχρι ..
τις 8 Σεπτεμβρίου αναμένεται να ολοκληρωθεί η κατασκευή του σιντριβανιού το οποίο βρίσκεται στο κάτω μέρος της βάσης του αγάλματος στα Σκόπια και η τοποθέτηση οκτώ λεόντων και οκτώ αρχαίων πολεμιστών της μακεδονικής φάλαγγας, κυκλικά του σιντριβανιού.
Ο Γκρουέφσκι συνεχίζει απτόητος τη βλακώδη προπαγάνδα του, έχοντας όμως ήδη γαλουχήσει μια ολόκληρη γενιά (των σημερινών σκοπιανών εώς 30 χρονών) οι οποίοι έχουν υποστεί μια συστηματική πλύση εγκεφάλου σε βαθμό που πλέον αποποιούνται κάθε τι σλαβικό θεωρώντας τους εαυτούς τους απευθείας απογόνους του Μ.Αλέξανδρου!

*Στο Greece Salonika βέβαια μιλάμε για το θέμα αυτό απ΄το Νοέμβριο του 2007 αλλά στην Ελλάδα του 2011 έχουμε πλέον μόνο το ..."μεσοπρόθεσμο" για να ασχοληθούμε..









.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share