Το καλό και το κακό της σημερινής εκλογικής παρωδίας.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Το καλό και το κακό της σημερινής εκλογικής παρωδίας..

  • Το κακό είναι πως βρέθηκαν τελικά πάνω από 150.000 ..λοβοτομημένα ζόμπι που επέλεξαν να επιβραβεύσουν ένα από τα μεγαλύτερα κομμάτια αι όχι κόμματα- του παζλ που συμπληρώνει τη σημερινή εικόνα της κοινωνίας και ευθύνεται για την κατάντια και τον εξευτελισμό του Ελληνικού λαού.
Μιλάμε φυσικά για το ΠΑΣΟΚ των δύο τελευταίων ετών και τον κ.Βενιζέλο που φέρουν πλέον ιστορικές ευθύνες για την καταστροφή και το ξεπούλημα της πατρίδας.
  • Το καλό είναι πως η ψηφοφορία σχεδόν σε όλα τα τμήματα έμοιαζε με ψηφοφορία για την ανάδειξη ...δ.σ. σε συνοικιακό ΚΑΠΗ.Ηλικίες που ο μέσος όρος τους ξεπερνούσε τα 60 χρόνια και τρανταχτή απουσία νέων ψηφοφόρων -που φυσικά έμεινε ασχολίαστη στα παραδοσιακά ΜΜΕ της διαπλοκής.
Ευτυχώς η νέα γενιά -σε αντίθεση με τους καλομαθημένους και καλοβολεμένους συνταξιούχους του δημοσίου (που διόρισε ο Αντρέας..) και αποτέλεσαν το συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό του σημερινού εκλογικού σώματος- γύρισε την πλάτη σε μια διαδικασία που προβλήθηκε ως "βαθιά(!) δημοκρατική" ενώ στην ουσία αποτέλεσε μια ανούσια παρωδία όπου όσοι ψήφισαν τον ένα και μοναδικό υποψήφιο,άθελά τους έγιναν μέρος της επικοινωνιακής πολιτικής ενός ημιθανούς κόμματος εν όψει εκλογών..
σ/α
*Τα ίδια φυσικά -με μικρές διαφοροποιήσεις- θα ίσχυαν και στην περίπτωση που στη θέση του ΠΑΣΟΚ βρισκόταν σήμερα ο κυβερνητικός του εταίρος ..η ΝΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share