Πρωτοφανείς προκλήσεις Σκοπιανών ...στην κορυφή του Ολύμπου! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Πρωτοφανείς προκλήσεις Σκοπιανών ...στην κορυφή του Ολύμπου!

http://greece-salonika.blogspot.com/2014/09/blog-post_646.html 



  • Νέα βλακώδης όσο και ιταμή πρόκληση -όχι από κάποιον τυχαίο Σκοπιανό αλλά- απ΄τον πρώην υπουργό εξωτερικών και νυν αντιπρόεδρο της βουλής της ΠΓΔΜ και της παρεούλας του!




Ο αντιπρόεδρος της σκοπιανής βουλής ‘ύψωσε’ τη σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας στην κορυφή του Ολύμπου (Μύτικα) και κόλλησε αυτοκόλλητο με... τίτλο "Δημοκρατία της Μακεδονίας", στον πίνακα του καταφυγίου στον Όλυμπο!



«Ο αντιπρόεδρος της βουλής- πρώην υπουργός Εξωτερικών- Αντόνιο Μιλόσοσκι, κατέκτησε την υψηλότερη κορυφή του Ολύμπου στην Ελλάδα», γράφει στο εξώφυλλό της η σκοπιανή ‘Βέστ’.


«Μετά από μία ώρα σκληρής αναρρίχησης στους βράχους, πάτησε την κορυφή του Ολύμπου, τον Μύτικα. Μέσα στα συγχαρητήρια και τις αγκαλιές φώναζε και τραγουδούσε. Φυσικά τράβηξε και φωτογραφίες.


Ο ίδιος ο Αντόνιο Μιλόσοσκι, τόνισε ότι τη σημαία που κρατά στον Όλυμπο με τον δεκαεξάκτινο ήλιο της Βεργίνας, την έχει πάντοτε μαζί του , σημειώνει το δημοσίευμα.


*Ενημέρωση από taxalia.blogspot

Οι εικόνες πάντως μας θυμίζουν τους Τούρκους δημοσιογράφους που ξεκίνησαν την κρίση των Ιμίων ανεβάζοντας την σημαία τους στην ελληνική βραχονησίδα.
Για τους Σκοπιανούς τους οποίους παρακολουθούμε στενά απ'τη στιγμή που ξεκίνησε η λειτουργία του Greece Salonika, τα έχουμε ξαναπεί:
όταν οι ηγέτες του κράτους συμπεριφέρονται ως αλλόφρονοι εθνικιστές ποτισμένοι από την ανελέητη πλύση εγκεφάλου της τελευταίας 25ετίας ,σκεφτείτε τη συμβαίνει στο μυαλό των απλών πολιτών.
Κλασσικό παράδειγμα ο 38χρονος Μιλοσόσκι που μεγάλωσε μαθαίνοντας στο σχολείο πως ο ...παππούς του ήταν ο Μ.Αλέξανδρος και οι Έλληνες είναι ο κακός ο λύκος.Ακόμα και οι σπουδές του στις ΗΠΑ -που θυμίζουμε έγιναν με υποτροφία του Ιδρύματος Κόκκαλη- δεν κατάφεραν να διευρύνουν τους ορίζοντές του.

Δυστυχώς θα πρέπει να περιμένουμε άλλη μια γενιά για να δοθεί η λύση.Όταν η αλβανική μειονότητα γίνει πλειονότητα..





Bookmark and Share