Κατερίνα Νοτοπούλου: Ποια είναι η 28χρονη που αναλαμβάνει το... "Mαξίμου Θεσσαλονίκης" - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Κατερίνα Νοτοπούλου: Ποια είναι η 28χρονη που αναλαμβάνει το... "Mαξίμου Θεσσαλονίκης"




  • Πυρετώδεις προετοιμασίες στο κτήριο του υπουργείου Μακεδονίας Θράκης ώστε να είναι έτοιμο το γραφείο έως την Πέμπτη όπου και αναμένεται να γίνουν τα εγκαίνια παρουσία του Άλ. Τσίπρα.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η... δημιουργία πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη μετά την σχετική εξαγγελία του Άλ. Τσίπρα στην 81η ΔΕΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ThessNews γίνονται πυρετώδεις προετοιμασίες στο κτήριο του υπουργείου Μακεδονίας Θράκης ώστε να είναι έτοιμο το γραφείο έως την Πέμπτη όπου και αναμένεται να γίνουν τα εγκαίνια παρουσία του Άλ. Τσίπρα.

Παρόλο που το ΦΕΚ των αρμοδιοτήτων του γραφείου δεν έχει εκδοθεί ακόμα λέγεται ότι θα έχει διττό ρόλο. Τόσο ως σύνδεσμος του Μαξίμου στη Θεσσαλονίκη όσο και ως υπεύθυνο για μεγάλα ζητήματα της πόλης ενώ διοικητικά θα υπάγεται στον υπουργό Επικρατείας Χρ. Βερναρδάκη.

Τα ηνία του πρωθυπουργικού γραφείου παίρνει άλλο ένα στέλεχος της νέας γενιάς του ΣΥΡΙΖΑ, η 28χρονη Κατερίνα Νοτοπούλου.


Ποια είναι η Κατερίνα Νοτοπούλου

Η Κατερίνα Νοτοπούλου γεννήθηκε το 1988, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, αποφοίτησε από το 17ο Λύκειο Θεσσαλονίκης, σπούδασε Ψυχολογία στο ΑΠΘ, ενώ κατέχει και μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας. Έχει επίσης ειδικευτεί στην Συμβουλευτική Ψυχολογία και την Ανάλυση Πολιτικού Λόγου.

. Έχει διατελέσει μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ενώ ήταν υποψήφια βουλευτής στην περιφέρεια Α’ Θεσσαλονίκης στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015. Ενεργό μέλος της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Θεσσαλονίκης, «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη», όπου στην προεκλογική περίοδο του Μαΐου του 2014 είχε αναλάβει το δύσκολο έργο της εκπροσώπου τύπου της παράταξης.

Μεσυμμετοχή στα κινήματα και τις δομές αλληλεγγύης. Έχει υλοποίηση καμπάνιες και δράσεις αλληλεγγύης σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.
Bookmark and Share