Οι Παοκτσήδες πάλι στους δρόμους.; - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2007

Οι Παοκτσήδες πάλι στους δρόμους.;


Αυτή την ώρα πραγματοποιείται η συνάντηση του Προέδρου του ΠΑΟΚ Θ.Ζαγοράκη με το μεγαλομέτοχο Β.Παγώνη στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς..Απ΄την εξέλιξη της συνάντησης θα κριθεί απ’τους οπαδούς του ΠΑΟΚ αν προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις ακόμη και σήμερα..
O Βασίλης Παγώνης θέλει να περάσει η ολική κάλυψη της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, βάσει της οποίας μόνο αν συμπληρωθεί στο σύνολό του το ποσό των 9,3 εκ. ευρώ που ψηφίστηκε θα ισχύσει η αύξηση, αλλιώς μετά από το χρονικό περιθώριο που θα δοθεί τα χρήματα θα πρέπει να επιστραφούν και πάλι σε αυτούς που τα έβαλαν, θα καταργηθεί η αύξηση και θα πρέπει να ψηφιστεί νέα. Επιπλέον σε αυτό το χρονικό διάστημα η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δε θα μπορεί να διαχειρίζεται τα κεφάλαια που θα εισρέουν σταδιακά, συνεπώς η ανάγκη για χρήματα που έχει η διοίκηση Ζαγοράκη για να καλύψει μέρος των οικονομικών εκκρεμοτήτων και των τρεχόντων υποχρεώσεων δεν μπορεί να καλυφθεί.

Ο κόσμος στη χθεσινή συνάντηση είχε εξοργιστεί και καταφέρονταν κατά του Παγώνη, ενώ ο εκνευρισμός ήταν τόσο μεγάλος που ο κ. Αποστολάς δέχονταν συνεχείς φραστικές επιθέσεις. Περίπου στις 21.00 η γενική συνέλευση ξανάρχισε και ο Γιάννης Παπαδόπουλος ζήτησε να γίνει ψηφοφορία για την έγκριση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου με μερική κάλυψη, ως ενιαίο θέμα και όχι σε τρία διαφορετικά σκέλη. Ο κ. Αποστολάς εκπροσωπώντας τον Παγώνη ψήφισε αρνητικά και έτσι από τη στιγμή που δεν μπορούσε να συμπληρωθεί αυξημένη πλειοψηφία από τα 2/3 των παρόντων, η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου απορρίφθηκε για να ακολουθήσει η δήλωση περί παραίτησης από το Θοδωρή Ζαγορακή...
Η χθεσινή δήλωση Ζαγοράκη.."Όπως έχει η σημερινή οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία είναι ιδιαίτερα δυσχερής και μετά από την απόρριψη της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, θα ζητήσω μία συνάντηση με τον πρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ, κ. Θανάση Κατσαρή για να του παραδώσω τα κλειδιά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!", τόνισε ο Θοδωρής Ζαγοράκης ενώπιον της γενικής συνέλευσης και ακολούθησε χαμός...
Η πίεση πάντως από τοπικές εφημερίδες και ραδιόφωνα εναντίον του κ.Παγώνη είναι αφόρητη και ο κόσμος του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναβρασμό.Από την έκβαση της σημερινής συνάντησης θα εξαρτηθεί αν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ξεκινήσουν δυναμικές κινητοποιήσεις ακόμα και από σήμερα τ’απόγευμα..
Bookmark and Share