Ψωμιάδης International.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2007

Ψωμιάδης International..


Η Παμμακεδονική Ένωση του Οντάριο διοργανώνει στις 6 Οκτωβρίου στο Τορόντο την ετήσια εκδήλωσή της, με κεντρικό ομιλητή το Νομάρχη Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Ψωμιάδη.
Σήμερα, 5 Οκτωβρίου ο κ. Ψωμιάδης θα συναντηθεί με προέδρους και αντιπροσώπους συλλόγων-μελών της Παμμακεδονικής Ένωσης. Το Σάββατο, 6 Οκτωβρίου, θα έχει συναντήσεις με τον Μητροπολίτη Καναδά, Σωτήριο, τον Γενικό Πρόξενο, Ευθύμιο Ευθυμιάδη, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο, Συντονιστή του ΣΑΕ στην Περιφέρεια Καναδά, Κώστα Μενεγάκη και τον Πρόεδρο του Ελληνικού Γηροκομείου, Γιάννη Φαναρά.
Στις 7 Οκτωβρίου ο κ. Ψωμιάδης θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του Μεγάλου Αλεξάνδρου και στο μνημείο των Ποντίων Αδελφών και στη συνέχεια θα επισκεφτεί το Σύλλογο Θεσσαλονικέων του Καναδά..
Απ΄τη μια ο τίτλος του "Μακεδονομάχου" σε μια εποχή που ξαναφουντώνει το ζήτημα και απ'την άλλη ο αναμενόμενος νέος εκλογικός νόμος που θα δίνει δικαίωμα ψήφου στους απόδημους ΄Ελληνες, θα οδηγήσουν τον κ.Ψωμιάδη και σ΄άλλες "εξορμήσεις" σε Ελληνικές κοινότητες ανά τον κόσμο μέσα στο χειμώνα..
Bookmark and Share