Τέλος εποχής για τον Republic 100.3 FM! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2007

Τέλος εποχής για τον Republic 100.3 FM!


To αγαπημένο εναλλακτικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης (αλλά και του Greece-Salonika),Republic 100.3 FM -http://www.republicradio.gr/ - σταμάτησε από χθες ξαφνικά να λειτουργεί κανονικά!
Οι παραγωγοί του,εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν:
"Αγαπητοί φίλοι, του Republic 100,3 θα θέλαμε καταρχήν να σας ευχαριστήσουμε για την αγάπη, αφοσίωση, πίστη, που δείξατε στη δουλειά μας από τον Ιούνιο του 2005 και που μοιραστήκαμε μαζί πολλές μουσικές ώρες. Ο Νίκος Κομνηνός, η Μέμα Μπινοπούλου, ο Στέλιος Βρεττός, η Ελένη Τριφέρη, ο Νίκος Μαρκόπουλος, η Μιρέλλα Κάπα, η Βάσω Βλαχοπούλου, η Ντέμη Παπαδοπούλου, ο Κώστας Λιβανός, ο Απόστολος Αργαλιάς(σ.σ. δεν αναφέρεται ο Σ.Τσιτσόπουλος για λόγους που θα αποκαλύψουμε παρακάτω) και όλοι όσοι δουλέψαμε μπροστά και πίσω από τα μικρόφωνα αυτού του ραδιοφώνου τα τελευταία 2,5 χρόνια, θα θέλαμε από καρδιάς να σας ευχαριστήσουμε για όλα όσα μας δώσατε, για όλα όσα μας κάνατε να νιώσουμε και για όλα όσα μοιραστήκατε μαζί μας από τις 11 Ιουνίου 2005, όταν ακούστηκε το 1ο τραγούδι στον Republic 100,3...
Σήμερα, Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2007, μια δυσάρεστη έκπληξη μας περίμενε το πρωί όταν ξεκίνησε το πρόγραμμά μας. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Στέλιου Βρεττού, μέσω της τεχνικής δ/νσης του ομίλου oπου ανήκει ο Republic 100,3 μας ανακοινώθηκε ότι πρέπει να σταματήσουμε την κανονική ροή του σταθμού και ότι απαγορεύεται η είσοδος στο ραδιόφωνο του δ/ντη προγράμματος Νίκου Κομνηνού. Ο Νίκος μέχρι εκείνη την ώρα δεν ήξερε τίποτε. Ήταν ο Στέλιος Βρεττός που τον ενημέρωσε τηλεφωνικά για το τι συμβαίνει στο ραδιόφωνο που έστησε ο Νίκος από το μηδέν. Έπειτα από αυτή την απόφαση της διοίκησης, το ραδιόφωνο που λέγεται Republic 100,3 δεν είναι πια το ίδιο και αυτό δεν είναι δική μας επιλογή.
Όλοι εμείς, μια ομάδα που για πολλά χρόνια ονειρεύονταν να ξαναενωθεί και να κάνει αυτό που μέχρι χθες έκανε στον Republic 100,3, χωρίς δεύτερη σκέψη, με ομόφωνη απόφαση, δεν υπήρχε περίπτωση να διαπραγματευτεί την αυθαίρετη, άδικη και σχεδόν πραξικοπιματική αυτή ενέργεια - απομάκρυνση του δ/ντη προγράμματος χωρίς κοινοποιημένη αιτία. Δεν υπήρχε περίπτωση να συμβιβαστούμε με μια τέτοια καταχρηστική απόφαση, αδικαιιολόγητη και τόσο υποχθόνια. Παρόλο που ζούμε σε εποχές που τα ΜΜΕ δεν δίνουν και τόση σημασία στον ανθρώπινο παράγοντα, ο Republic 100,3, έδωσε ακριβώς βάση στην αξία αυτού του παράγοντα. Και ακόμη και την τελευταία αυτή στιγμή, αυτή η ομάδα το αποδεικνύει ότι πάνω από όλα αυτό που μετράει είναι όλα για όσα προσπαθήσαμε: ήθος, συνέπεια, ιδέες, επικοινωνία και πάνω απ' όλα η μουσική,! Ο Republic 100,3 δεν είναι απλά 5 μηχανήματα και 2 μικρά γραφεία στην Αριστοτέλους 7... Είστε όλοι εσείς που πιστέψατε σε ένα διαφορετικό ραδιόφωνο. Σε ένα ραδιόφωνο που ήθελε να ακούγεται καλά και όχι να μεταδίδει μόνο διαφημίσεις. Σε ένα ραδιόφωνο που σέβεται τον ακροατή του, γιατί δίχως τον ακροατή ραδιόφωνο δεν υφίσταται. Στην παρούσα φάση, δεν μας επιτρέπεται να ανοίξουμε τα μικρόφωνα του Republic 100,3 βάσει απόφασης της Διοίκησης. Το μόνο που θέλουμε να πούμε είναι ότι ο Republic 100,3 δεν θα είναι αυτός που ήταν.Είστε πιο ωραίοι απ' ότι φανταζόμασταν και μας δίνετε τη δύναμη να συνεχίσουμε... Θα τα ξαναπούμε σύντομα, αλλά όχι στους 100,3..."

Oι πρώτες πληροφορίες λένε πως η δεμένη ομάδα του Republic αρνήθηκε να δεχτεί την απομάκρυνση του διευθυντή προγράμματος Νίκου Κομνηνού ο οποίος,
με αφορμή αρνητικά σχόλια που απεύθυνε ο παραγωγός Στ.Τσιτσόπουλος στην εκπομπή του στις 2μμ (3/12) προς ακροατές,απαίτησε απο τον παρουσιαστή να ζητήσει συγνώμη απο το κοινό ενώ αυτός ήταν δίπλα του.Ο Τσιτσόπουλος αρνούμενος σε αυτή την προτροπή εκδιώχθηκε( ή αποχώρησε) άμεσα απο το στούντιο, το πρόγραμμα και τον σταθμό..
Ο διευθυντής προγράμματος συνέχισε την εκπομπή συνομιλώντας με το κοινό δικαιολογώντας την απόφαση του πως "ο ακροατής είναι πάνω απο όλα" και πως "συμπεριφορές σαν αυτές δεν ταιριάζουν στο στύλ του σταθμού".
Να σημειωθεί ότι τόσο ο Στέφανος Τσιτσόπουλος, όσο και ο διευθυντής προγράμματος του σταθμού, Νίκος Κομνηνός, έχουν μακρά ιστορία "απότομων" διακοπών συνεργασίας από προηγούμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς της πόλης.
Η διοίκηση,ενώ στην αρχή κάλυψε με ανακοίνωσή της τον διευθυντή προγράμματος και παράλληλα απέστειλλε ανοιχτή πρόσκληση στον Σ.Τσιτσόπουλο να επιστρέψει,στη συνέχεια άλλαξε στάση και αποφάσισε να απομακρύνει το Νίκο Κομνηνό καθώς τον θεώρησε υπεύθυνο για την κατάσταση που δημιουργήθηκε.
Οι υπόλοιποι παραγωγοί όμως αντέδρασαν και η κατασταση έφτασε στο σημερινό αδιέξοδο..
Θα επανέλθουμε μόλις υπάρξουν νεότερα.

27 σχόλια:

  1. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περιμένουμε την επόμενη κίνηση των παιδιών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η πρωτη σκεψη οταν αρχισε να εκπεμπει ο σταθμος, ηταν οτι επιτελους ενα καλο ραδιοφωνο εμφανιστηκε επιτελους,μετα απο πολυ καιρο.Η δευτερη σκεψη ηταν οτι οκ τα παιδια του Στεφανιδη ξαναπιασαν δουλεια.κατα τη γνωμη μου δεν ηταν κατι καινουργιο,με την εννοια πως τους ξεραμε και περιμεναμε καινουργιες φωνες,αποψεις,προσωπα.αυτη την εννοια εχει το νεο σε ενα χωρο.νεα προσωπα,φρεσκα,μια συνεχεια.αλλα στο σκοτος της πολης ηταν μια αχτιδα..εστω.μα ελεος.οχι ρε τσιτσοπουλε να το παιζεις υπερανω επειδη εζησες 3 χρονια καπου.η μιση πολη αυτο κανει,εχοντας ιστοριες σκοτεινοτερες απο τη θαλπωρη της λονδρεζικης pub που συχναζες.συζητησεις ουσιαστικοτερες απο τις σαχλαμαρες που αραδιαζες μεσημεριατικα.μουσικες γνωσεις βαθυτερες απο την επιφανεια της κλικας σου.κανε μας τη χαρη παντογνωστη εκτιμητη της μετριοτητας.και κανε κατι με το σαλιο που ανακατευεται με τα ψευτοDO ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ. οσο για το σταθμο,θυμαστε τι απεγινε ο μυλος κι ο 88,5;σαντουιτς.εσιες που φυγατε καντε κατι καινουργιο,κι εμπιστευτητε νεα παιδια!!!μονο αυτα θα σωσουν την πολη.μη φοβαστε.το καλο δεν χανεται. ενας παλιος φιλος και ακροατης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι κίνηση να κάνουν τα παιδιά;
    Ας το δούμε ρεαλιστικά.
    Μετά απ΄ αυτό είναι καμένη η γούνα τους πλέον. Όλων.

    Ξέρετε κανέναν που θα τους προσλάβει ή θα τους εμπιστευθεί τα λεφτουδάκια του για να μην έχει το λογικό προνόμιο να αποφασίζει ποιον θα κρατήσει και ποιον θα διώξει από την επιχείρησή του;

    Επίσης πως τα πήγαινε ο σταθμός από έσοδα; Έβγαινε η έμπαινε μέσα;

    Να εκβιάζεις μια επιχείρηση που την έκανες να χεστεί στο τάληρο ας πούμε ότι στέκεται. Θες μερίδιο από την επιτυχία σου.
    Αλλά να μπαίνει μέσα και να την εκβιάζεις κι από πάνω δεν έχεις καμιά ελπίδα.
    Όχι μόνο με την συγκεκριμένη επιχείρηση αλλά με όλη την αγορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτέλους να την κάνουν όλοι αυτοί οι παραγωγοί που απο τότε που έγιναν κατεστημένο σταμάτησαν να κάνουν και καλές εκπομπές. 40αρίσαν εξάλλου. Μακάρι να δώσει ο republic χώρο και μικρόφωνα στους μικρούς, τουλάχιστον αυτοί θα έχουν όρεξη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ "μάθημα" δημοκρατίας έπεσε στον republic τελευταία.
    Το άντρο του πραξικοπήματος έχει γίνει.
    Πότε αυτά τα αγοράκια και τα κοριτσάκια θα εμφανίσουν και πολυβόλα και τανκς;
    Αγορασμένα από το Jumbo φυσικά ένεκα των ημερών. Έτσι κι αλλιώς παιδική χαρά θυμίζουν.

    Μήπως να αλλάζαν με την ευκαιρία και το σαχλό όνομα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο Τσιτσοπουλος ουτε φραπεδακηδες ειπε τον κοσμο, ουτε την εκκλησια εβρισε. απλα εβρισε μια ακροατρια με χυδαιο τροπο και μετα αρνηθηκε να πει δημοσια πως παραφερθηκε. αναζητηστε το αποσπασμα απ την εκπομπη για να το ακουσετε κ μονοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. pou na to anazitisoume? mystiko to kratas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. san tis gomenes kanoun tsitsopoulos-komnhnos.Malakes.ene kalo radiofono eixe h polh kai to kleisane me tis malakies tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το αποσμασμα που είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. kai na milise etsi o tsitsopoulpos xilia dikia eixe!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. KAPOY AKOYSA PWS O TSITSOPOYLOS ANELAVE DIEYTHHNTHS TOY REPUBLIC.ALHTHEYEI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ναι αλητεύει.
    Εμφανίστηκε με γραβάτα στο πρωινό μιτινγκ ως αρχιμιτόνγκας.
    Εξαιτίας της μιτόνγκας του τον έκαναν διευθυντή του μίτινγκ και του σταθμού.
    Σταθμάρχη σε κόμβο όμως.
    Τσου τσου το τρένο περνά και σφυρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τι φραπεδακηδες και εκκλησια γραφετε ρε παιδια??

    ο τσιτσοπουλος εβρισε συγκεκριμενους ακροατες και μαλιστα αισχρα.

    προς τον γραφοντα που λεει οτι και να εβρισε ο τσιτσοπουλος χιλια δικια ειχε,
    απλα εχω να του πω να χαιρεται τον σοβαρο τσιτσοπουλο που απο σημερα εκμεταλλευεται τους κοπους αλλων και το παιζει διευθυντης σε ενα σταθμο φαντασμα σαν να μη συμβαινει τιποτα.

    Μακρια και απ το περιοδικο του και απ τη συχνοτητα των 100.3 οπως την καταντησε αυτο το υποκειμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θα ανεβάσει κανένας το απόσπασμα της εκπομπής να ακούσουμε επιτέλους τι ακριβώς είπε;

    Κι ο Καρβέλας τους παπαδες έβριζε στου Μάκη άρα πάλι μεσα στις τάσεις ήταν ο τσιτσοπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. κατεφερθηκε ενανρτιον συγκεκριμενων ακροατων λεγοντας τους μαλακες, βλακες κλπ.
    οποιος εχει ακουσει την εκπομπη μπορει να επιβεβαιωσει.
    αυτα για τους παπαδες κλπ ειναι ανοητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. παιδιά ,οι πληροφοριες λενε οτι πολύ πιο σύντομα από όσο φανταζόμαστε θα ξανακουστεί ο σταθμός από νέα συχνότητα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. και που ξέρεις πόσο φανταζόμαστε ο καθενας;

    κανενας αχρηστος θα ανεβάσει το απόσπασμα ρε;
    αν ηταν καμια τσόντα θα σκωτονοσασταν ποιος θα την πρωτοκανει upload κουφαλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ.

    ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΤΑΝ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. παει ο republic παει και ο safari..παλι καλα υπαρχει η "λυδια η φιλιππισια"της εκκλησιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ρουφιάνοι και λαμόγια διαλύσατε τον ρεπάμπλικ όλα τα σκατά του κόσμου να πέσουν πάνω σας
    ΑΥΤΟΣ Ο ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. entaksei re paidia, eipame, kalos o republik alla skefthte pws opou yparxei ierarxia kai symferonta, panta kati tha einai sapio, opws fanhke kai se ayth th periptwsh!yparxei ena radiofwno sth Thessaliniki pantws pou einai eleythero apo ta panta, apo xothgou, diafhmiseis ktl...o 1431am ekpempei edw kai 7 xronia kai den exete parei prefa tipota?
    akouste ton sta mesaia, stous 1431 'h mesw internet sto www.1431am.gr
    Ayta gia opoious theloun na akousoun kati diaforetiko sto molysmeno aera ayths ths polis, kai akoma kai an thelei na symmetasxei sth prospatheia ayth, mporei na paei sthn omada (kathe Tetarth 19:00, synelesh sto polytexneio), na enisxysei thn omada kai na niwsei thn empeiria tou na vriskesai "ston aerea"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. http://s11.divshare.com/launch.php?f=3400803&s=f2b

    οριστε και το αποσπασμα. κυκλοφορει καιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τσιτσόπουλε βλάκα ξανακάντο ραδιόφωνο τώρα αν έχεις τ'αρχ....
    Μπήκες κι έκανες τα σταθμό σαν τα "δήθεν" μούτρα σου,άστοχε στοχαστή,που την είδες υπερ-κλώνος
    του Μπαμπινιώτη + μας ζάλισες μυαλό κι αρχείδια με τις λεκτικές μαλακίες σου.Άντε γειά ρε καραγκιόζη..
    (εδώ που ταλέμε,τί φταίει κι ο Καραγκιόζης!μεγάλωσε γενιές κ γενιές,ενώ εσύ διαλύεις ραδιόφωνα κ ραδιόφωνα..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. O Τσιτσόπουλος σκυλοβρισε, ο Κομνηνος την πλήρωσε;;;;

    Ευτυχώς δηλαδή που αντεδρασαν οι υπόλοιποι γιατι σε αυτή την χώρα μάλλον αυτοι που ξεφτιλίζουν καταστάσεις καλυπτονται, και αυτοι που πάνε να τις συμμαζέψουν την τρώνε και απο πάνω!

    Καλά έκανε ο Κομνηνος. Δεν ειπε κανεις να μην μιλάτε στο ραδιώφονο. Να μην γαμάτε τα τραγουδια με τόσο μπλα μπλά ειπε ο κοσμος!

    Αλλιως παίζετε ραδιοφωνο στο σπίτι σας και για την πάρτη σας, και όχι για ένα κοινο που οφείλετε να ακουτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. O Tsitsopoulos prin paei ston Republic, epaize nino kai despoina vandi se allo radiofono...( den kserw posoi ton eixan akousei alla einai alithia!!!) kai molis pige ston Republic arxise na krazei ola auta pou epaize mexri tin proigoumeni mera...Genikotera panta itan eristikos kai alazonikos....Poso mallon twra pou ton ekanan magka kai diefthinti...Dont worry omos, mia mera o Tsitsopoulos tha gnorisei kapoion pio magka apo auton kai tha tou tin kopsei thn magkia ...kai kati mou leei oti auth h mera plisiazei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο Τσιτσόπουλος είνα υπερόπτης και ξερόλας.Την έχει δει αλάθητος,κάτι σαν πάπας των media.Μήπως υπογράφει και με κόκκινο στυλό;

    Αυτός που πέρα απο την δική του γνώμη δεν δέχεται την γνώμη κανενός πως λέγεται;;;;;Ε;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share