Στο αρχείο άλλη μια υπόθεση υποκλοπών.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2008

Στο αρχείο άλλη μια υπόθεση υποκλοπών..

Προς το αρχείο οδεύει η υπόθεση με τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων δικηγόρων από την Αστυνομία για τη διαλεύκανση υπόθεσης εκβίασης.Κλείνει μ'αυτό τον τρόπο δηλαδή άλλη μια υπόθεση υποκλοπών μετά την περίπτωση του 2004(http://greece-salonika.blogspot.com/2008/01/blog-post_6449.html ).
Σύμφωνα με διάταξη που επικαλέστηκε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, "μετά το τέλος της προκαταρκτικής εξέτασης προέκυψε ότι τεχνικά δεν υπήρχε τρόπος να μην καταγράφονται οι συνομιλίες όλων των ανθρώπων που τηλεφωνούσαν στους υπό παρακολούθηση πολίτες και να γίνει φραγή των εισερχομένων κλήσεων".
Η έρευνα ξεκίνησε μετά την αντίδραση δύο δικηγόρων, οι συνομιλίες των οποίων καταγράφηκαν και βρέθηκαν μέσα στη δικογραφία.Ο ένας από τους δύο, εκπροσωπώντας πελάτη του, ισχυρίστηκε ότι επιχείρησε να συμβιβάσει αστική υπόθεση εξωδίκως ανάμεσα σε δικαστικό επιμελητή και ιδιώτη. Τα τηλέφωνά τους τέθηκαν υπό παρακολούθηση για ένα μήνα, μετά την καταγγελία του ιδιώτη στον εισαγγελέα. Η υπόθεση είχε προκαλέσει την αντίδραση του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης..

7 σχόλια:

  1. ΜΑΜΩ ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ.
    ΜΑΚΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΜΩ ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ.
    ΜΑΚΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. edw den egine tipota stis ypoklopes ths vodafone pou parakolouthousan mexri kai ton karamanlh.gia tous dikhgorous ths salonikhs tha kanoume thema;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δενν κανω λαθος οι δυο υποθεσεις συνδεονται.Μια καλη ταφοπλακα και για τις 2,τωρα που ολοι ασχολουνται με Ζαχοπουλο και εκκλησια ειναι οτι πρεπει..
    Σωστος ο Ρουσοπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ME TON IDIO TROPO THA KLEISEI KAI H YPOTHESH ZAXOPOULOU SE KANA 2 XRONIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ME TON IDIO TROPO THA KLEISEI KAI H YPOTHESH ZAXOPOULOU SE KANA 2 XRONIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΑΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ "ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share