Σε "άγνωστη γυναίκα απ΄την Καλαμάτα" η τελευταία κλήση Ζαχόπουλου..; - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2008

Σε "άγνωστη γυναίκα απ΄την Καλαμάτα" η τελευταία κλήση Ζαχόπουλου..;

Σε "άγνωστη γυναίκα",απ΄την περιοχή της Καλαμάτας,πιθανότατα θα στραφεί από αύριο το ενδιαφέρον του 2ου ειδικού ανακριτή, μετά την πρώτη διασταύρωση στοιχείων που προκύπτουν από τη λίστα των τηλεφωνικών κλήσεων του Χρήστου Ζαχόπουλου.
Σύμφωνα με-ανεπιβεβαίωτες ως τώρα- πληροφορίες, οι τρεις τελευταίες κλήσεις από το κινητό τηλέφωνο του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού πριν από την πτώση του στο κενό, που προσδιορίζουν τη στιγμή της βουτιάς, είναι:- προς τον φίλο του, σκηνοθέτη Γιώργο Μυλωνά- ένα μήνυμα που έστειλε στο γιο του Θανάση- μια συνομιλία διάρκειας ενάμισι λεπτού με άγνωστη γυναίκα.- Ποια είναι αυτή η γυναίκα από την Καλαμάτα με την οποία ο Χρήστος Ζαχόπουλος επέλεξε να μιλήσει λίγο μετά το sms που έστειλε στο μοναχογιό του, πριν επιχειρήσει το απονενοημένο;- Τι ήθελε να της πει;- Τι τον ώθησε να σχηματίσει στο τηλέφωνό του το νούμερο 6944 60…; -Ηταν κάποιο πρόσωπο από το οικογενειακό του περιβάλλον;Οι ίδιες πληροφορίες τονίζουν κατηγορηματικά ότι η γυναίκα αυτή δεν ανήκει στον πολιτικό ή δημοσιογραφικό χώρο.Η συγκεκριμένη και μυστηριώδης τηλεφωνική κλήση από το κινητό του Χρήστου Ζαχόπουλου κυρίως τα κρίσιμα λεπτά πριν από το σάλτο μορτάλε του τέως γενικού γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού αναμένεται να αποτελέσει έναν από τους «σταθμούς» για τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν μέσα στις επόμενες ημέρες.Το ερω΄τημα είναι αν γυναίκα αυτή εντοπίστηκε από τον ανακριτή; Και αν ναι, γιατί δεν κλήθηκε να καταθέσει;
Πιθανόν οι συνήγοροι της οικογένειας Ζαχόπουλου, κ.κ. Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Πέτρος Μαχάς, να γνωρίζουν το όνομά της και αν κληθούν θα μπορέσουν να το δώσουν στο δικαστικό λειτουργό.
Πάντως νομικοί κύκλοι βεβαιώνουν πως «σίγουρα δεν επρόκειτο για λάθος νούμερο, αφού η κλήση είναι διάρκειας ενάμισι λεπτού»

10 σχόλια:

  1. Δεν είμ' εγώ σπορά της τύχης
    ο πλαστουργός της νιας ζωής.
    Εγώ 'μαι τέκνο της ανάγκης
    κι ώριμο τέκνο της οργής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΒΓΗΚΕ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ. Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ.
    ΘΟΔΩΡΕ ΤΑ'ΓΡΑΨΑ ΚΑΛΑ; ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Αλέξης Τσίπρας, ο ροκαμπιλάς σε ρόλο "λαγού"!..

    Έγκυροι πολιτικοί παρατηρητές με τους οποίους πίναμε καφέ το πρωί στη Βαλαωρίτου, εξέφραζαν την εκτίμηση οτι ο ροκαμπιλάς Αλέξης Τσίπρας, δεν είναι παρά ο "λαγός" στη προσπάθεια των νταβατζήδων ν αλλάξουν τα φώτα στο πολιτικό σκηνικό. Ο Τσίπρας που έχει τα χρόνια του Χριστού προκαλεί ήδη πονοκέφαλο στον Παπανδρέου, την Παπαρήγα αλλά και τον Καραμανλή που έτσι κι αλλιώς πάει για σύνταξη. Οι νταβατζήδες με την περίπτωση του Αλέξη Κοσμοπόλιταν, θέλουν να αποδείξουν οτι τους είναι σχετικά εύκολο να κατασκευάσουν εναν νέο ηγέτη και για τα κόμματα εξουσίας. Αλλωστε τέτοια πειράματα έχουν γίνει ήδη -με αμερικάνικο δάχτυλο- σε πολλές απο τις γειτονικές μας χώρες της ευρύτερης περιοχής των βαλκανίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απολογία Καταγγελία Ζαχοπούλου

    TO WHOM IT MAY CONCERN


    «Η ηθική κοινωνία, η κοινωνία των αγγέλων εκμεταλλεύτηκε ένα η θ ι κ ό μου παράπτωμα, βρίσκοντας την κατάλληλη ΠΟΛΙΤΙΚΗ αποδοχή. (: π ο λ ι τ ι κ ό έγκλημα, μιας εξ αρχής, σύμφωνα με το θύμα! Διότι, είναι σαν να λέει: «Το “ηθικό παράπτωμα μου”, έστω και σε dvd, είναι προσωπικό δεδομένο (επικοινωνιακά- ΤΥΠΟΣ), άρα, δεν δικαιο-λογέται (νομικά- ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ) ούτε αιτιο-λογείται (νομοθετικά- ΒΟΥΛΗ) η“πολιτική αποδοχή” του, εκ μέρους του Μαξίμου (εκτελεστικά- ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ), οπότε, δεν έπρεπε να με παραιτήσετε, για να το παίξετε τίμιοι στα μάτια της υποκριτικής, όπως κι εσείς, Κοινωνίας. Τι έκανα εγώ, που δεν το κάνετε εσείς;».
    Έπεσα βορά στο στόμα των λεόντων, (: α-πο-κλεί-ε-ται η Τσέκου, ο Κουτελίδας κι ο Σπίνος να είναι «οι λέοντες». Όμως, τα ΜΜΕ, ο Τύπος, τα Κόμματα, το Κεφάλαιο, - μεμονομένα, συνδιασμένα ή συνολικά- , ταιριάζουν «ταμάμ»). Ένα η θ ι κ ό παράπτωμά μου, έδωσε την ευκαιρία σε εκβιαστές να αποκτήσουν υλικό, (: dvd. [+ τι ;?;]) . Μου ζήτησαν χρήματα και εμμέσως διευκολύνσεις σε αρχαιολογικά θέματα. Αρνήθηκα να υποκύψω. Μου έδωσαν και αριθμό λογαριασμού που ανήκε σε έναν από τους πρωτεργάτες. (: Ώς εδώ, ο εκβιασμός είναι αποκλειστικά ποινικός. Μάλιστα, λέει ότι δεν είχαν πετύχει τον στόχο τους οι εκβιαστές κι αυτό α π ο δ ε ι κ ν ύ ε τ α ι με το ότι ο λογαριασμός που του έδωσαν για να καταθέσει τα χρήματα, δεν πιστώθηκε, π-ο-τ-έ, από τον ίδιο).
    Το υλικό αυτό βρήκε ευήκοα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ώτα (: εδώ, ο εκβιασμός γίνεται «πολιτικός») προκειμένου να γίνει πιο εύπεπτος ο ηθικός εκβιασμός. (: Προσοχή! Τα «ευήκοα πολιτικά ώτα» (= Μαξίμου/Πρωθυπουργός/Κυβέρνηση) συνεργάστηκαν με τους ποινικούς εκβιαστές και, ΑΡΑ, ήταν συναυτουργοί και συνένοχοι, αφού: φρόντισαν και συνέβαλαν «να γίνει πιο εύπεπτος ο ηθικός εκβιασμός»!). Αρκεί ένα λάθος άραγε στην τέλεια κοινωνία μας για να σπιλώσουμε, να διαγράψουμε μια ζωή; (: Εξαρτάται από το λάθος! Η δε «κοινωνία μας» δεν είναι «τέλεια», γιατί υπήρξαν και υπάρχουν επίορκοι, ανέντιμοι και δειλοί «Ζαχόπουλοι» = πολίτες, πολιτικοί, κυβερνόντες, που επικαλούνται το υπαρκτοχριστιανικό «ο μη αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω», μετατοπίζοντας …παπα-τζήδικα την Ευθύνη, από το φυσικό πεδίο της Πολιτικής, στο «μεταφυσικό» της Θρησκείας. Ανέκαθεν, ίδιον γνώρισμα αυτό, της λειτουργίας του Δεσποτισμού της Ανατολής, ή «Ελέω Θεού- Θεών» Θεοκρατίας, μία από τις οποίες ήταν κι η Ιουδαϊκή, την οποία ενστερνίσθηκαν οι Ευρωπαίοι- Δυτικοί, όταν κατασπάραξαν τον έλληνα Λόγο- Πολιτισμό και με την βαρβαρική σπάθα τους επέβαλαν στον Κόσμο το θρησκευτικο/πολιτικό δόγμα του «Υπαρκτού Χριστιανισμού», ή «Δικτατορίας των Βλακών, ή Κουτοπόνηρων»…)

    Θέλετε αίμα;
    Θέλετε κρέας στην αρένα;
    Θα το έχετε.

    Θέλω να καταγγείλω τη στημένη εντιμότητα (: οι περί ηθικής ρητορικές κορώνες του Πρωθυπουργού και, κατ’ επέκτασιν, της ΝΔ, του Πολιτικού Συστήματος και της καρα-βολεμενο-πουτσο-μουνο-δονητο-χαρμπουργκερο-χορτασμενο-μαλακισμένης Κοινωνίας των εν τηλεοπτική αφασία διατελούντων Νοικοκυραίων,) και να βάλω τέρμα σε ασύδοτα φαινόμενα
    ν ε ο φ α σ ι σ μ ο ύ. (: Τεράστια μπηχτή, με το ίδιο του το αίμα βουλοκέρι έμπρακτης κατακόκκινης σφραγίδας αυθεντικότητας των λεγομένων του, κι όχι «να ’χαμε, να λέγαμε και γόπες να φουμέρναμε», ή ανεύθυνα λαμόγια λόγια λογίων! Χωράει όλο το πολιτικό Σύστημα, από «Φονιάδες των Λαών Αμερικάνοι»/Ευαγγελιστές/ Φιλοσιωνιστές Neocon τού Λευκού Οίκου και την εδώ αντιπροσωπεία τους, μέχρι δογματικούς Νεοορθόδοξους του Περισσού και της «Άρδην» Κορυφιστικής Κανελλιστικής Επανίδρυσής του. Προσοχή! Κρίσιμη πληροφορία, ή Crucial Data, ή …CD: Αυτός, ο αντιπαθής, φυσιογνωμικά, ο προδότης, ηθικά, ο σφετεριστής, κοινωνικά, ο εκμεταλλευτής, φεμινιστικά, ο λαθρεπιβάτης, κομματικά, ο απόβλητος, πολιτικά, ο βδελυρός, πολιτισμικά, ο αναξιοπρεπής, φιλικά, και ο φαύλος, διαχειριστικά, Γενικός Γραμματέας, γίνεται, ξαφνικά, ο Κύριος Χρίστος Ζαχόπουλος, και αποφασίζει να θυσιάσει την ζωή του, - κάτι σαν καμικάζι αυτοκτονίας -, έχοντας τριπλό στόχο: α) Να εξιλεωθεί, απέναντι σε θεούς και ανθρώπους, με την αυτο-κατα-Δίκη του σε θάνατο, β) Να εκδικηθεί, παρασύροντας σε πολιτικό θάνατο τους πρώην ιδεολογικούς φίλους του και, -κυρίως!-, τον άμεσο υπεύθυνο της απόσυρσης εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα το «ν’ ανοίξει η γη να με καταπιεί, καλύτερα!», (: εδώ στοιχειοθετείται το κακούργημα του Πολιτικού εκβιασμού: «Παραιτήσου, γιατί, “θα ’χουμε άλλα”», και γ) Να προσφέρει υπηρεσία στην πατρίδα του, μέσω της Πολιτικής συζήτησης που θα άνοιγε αυτή η σε βαθμό κακουργήματος κατά του Μαξίμου κατηγορία της Eκβίασης, έτσι όπως αυτή συνάγεται απ’ αυτήν εδώ την τελευταία πρόταση. «Τα ασύδοτα φαινόμενα νεοφασισμού», βέβαια, ή έλκουν την καταγωγή τους από το Μαξίμου, (κακούργημα), ή συγκαλύπτονται από αυτό (κακούργημα, επίσης), ή, στην καλύτερη εκδοχή, είναι ανίκανο (αμέλεια, όχι δόλος: πλημμέλημα) να τα χαλιναγωγήσει. Σε κάθε περίπτωση, ο «Νεοφασισμός», ο οποίος, εγγράφως και ξεκάθαρα, δηλώνεται από το θύμα ως ο εκβιαστής του, αφορά την Πολιτική. ΑΡΑ: το έγκλημα, εκτός από ποινικό, είναι και πολιτικό.

    Ζητώ συγνώμη
    από όσους με αγάπησαν και με στήριξαν»



    ΥΓ1. Ο γιος και οι φίλοι του, -αν έχει κανέναν, ο άνθρωπος!, πλέον-, θα πρέπει να είναι υπερήφανοι για πάρτη του και να του μεταφέρουν ότι ο ελληνικός Λαός αισθάνεται υποχρεωμένος απέναντί του, γιατί η επιλογή του να γκρεμιστεί από τον 4ο (+ τα υπόγεια = 6ος!), άνοιξε «τους ασκούς του Αιόλου» για το Σύστημα, αλλά, και τα μάτια του κόσμου, οπότε: - υπάρχει ευχέρεια να διορθωθούν πολλά στα της ελληνικής κοινωνίας. Το ότι σώθηκε, μάλιστα, προσδίδει αναμφισβήτητη Θεϊκή βούληση στο (έτσι κι αλλιώς τραγικό) γεγονός, όπως και την ανάλογη Ευθύνη, κ. Οικονόμου και κ. μη «Α-Ρ-Δ», στην έρευνα της Αλήθειας.


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ZAXOPOYLE,
    ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΧΑΜΕΝΟ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ..
    ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ..
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙ..
    23 Ιανουάριος 2008 1:33 πμ

    ΖΑΧΟΠΟΥΛΕ,
    ΜΕΞΙΚΑΝΕ, ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ!!!
    23 Ιανουάριος 2008 1:44 πμ

    Να μας ζήσεις, Ζαχόπουλε! Τους ΓΑΜΗΣΕΣ ΟΛΟΥΣ!
    23 Ιανουάριος 2008 1:38 πμ

    Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ:
    ΑΝΟΙΞΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ!
    23 Ιανουάριος 2008 1:56 πμ

    "ΘΕΛΕΤΕ ΑΙΜΑ"?
    "ΘΕΛΕΤΕ ΚΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ"?
    "ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ"


    ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ...

    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ..
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ..
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KAI STHN KALAMATA EIXE GOMENA O TYPOS???
    PWS GINETE AYTO RE GAMOTO?
    NEOS EINAI,WRAIOS EIMAI,LEFTA EXW KAI DE STAYRWNW GOMENA.KI AYTOS O MPOZOS EXEI M..NIA KABATZES PANTOY.
    ATIMH KOINWNIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεω εισαι Γ.Γ. Υπουργειου φιλε..
    Για αυτο και δεν Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεω εισαι Γ.Γ. Υπουργειου φιλε..
    Για αυτο και δεν Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. προκειμενου να αποβλακοθουμε με τα πηδηματα αυτου του θλιβερου ανθρωπου και να αποπροσανατολιζομαστε σε χαζομαρες δεν θα μου φανει απιστευτο να βγαλουν DVD τον ζαχο με τη ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΠΑ
    και την αλλη βδομαδα με τον ψινακη και την λουκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share